Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 6 (2006) [ANA KONU] (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.269
Cevap
0
Favori
81.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarumlarda az ss koyan da. O kadar sayfa yorumda oyunda sadece grafiklerin PES 5 ile aynı olduğunu anlayabildim. Gerisi PES-FİFA ve oyunun korsan olmasından dolayı çalıştırama problemleriyle dolu. Bence oyun için çok acele ediyorsunuz 1-2 gün sonra zaten maması çıkar onun.
  • Valla grafikler cidden çok güzel. gol sevinçleri, maç öncesi, maç sonrası, oyuncu değişikliği gerçekten güzel hazırlanmış.
    Oynanabilirlikle fazla oynaşılmamış gördüğüm kadarıyla Pes5 e oranla, top fiziği harika, lisanslı takım az, hakem lisansları güzel.
    Oyun bahsedildiği gibi daha bir kolay olmuş sanki, daha rahat gol atıyoruz.
    Editten Fenerbahçe ile uğraştım biraz ama yeni transferler yok, oyuncu isimleri öyle bi yazılmışki kim kimdir anlaşılmıyo, anladığım kadarıyla düzelttim takım ismi ile beraber. Patch bekleyecez artık napalım...
    Oyun güzel, klasik bir pes, patch bekliyoruz artık napalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cenkforce

Yarumlarda az ss koyan da. O kadar sayfa yorumda oyunda sadece grafiklerin PES 5 ile aynı olduğunu anlayabildim. Gerisi PES-FİFA ve oyunun korsan olmasından dolayı çalıştırama problemleriyle dolu. Bence oyun için çok acele ediyorsunuz 1-2 gün sonra zaten maması çıkar onun.

• yaw zaten bu sefer herkes inanılmaz şeyler beklemişti grafikler zaten her sene we ile aynı çıkar sadece ing data oyun yapısı değişir oynanışdada bikaç şey bnce süper hala bu oyun ve hepde öle kalacak
  • efsane budur ya :)
  • yarın benle ankara turuna çıkan varmı pes6 arıcam nihahahaha
  • quote:

Orjinalden alıntı: antique

quote:

Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*

quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

Bir de evelden hakem foulu avantaja bıraktığı zaman ekranın üstünde uyarı veriyordu, rakip pozisyonun devamına göre işine gelirse topa değip değmemek arasında bir seçim yapıp avantajı kendi takımımıza geçirebiliyordu. Artık bu işaret çıkmadığı için hakemin avantaja verip vermediğini anlayamıyoruz.

Hoca dikkat etmemişsin galiba hakem eliyle oyunu felan devam ettiriyor bilmiyorum belkide gördün işaret daha cazip geldi hangisi.? Bence çok gerçekçi hakem İki elini yere doğru açarak devam edin diyo avantajlarda

pes5'de en çok hoşuma giden şeylerden birisi de buydu, hakem düdük çaldığı zaman hemen gözlerim hakeme kayardı, koluyla hangi tarafı işaret ettiğine bakardım, aynen gerçek hakem gibiydi..

fifa2007'de ise orta hakem ile yan hakemler sadece ileri geri koşturuyorlar ama oyuna katkıları sıfır, yani ofsayt oluyor yan hakem hiç bozmuyor duruşunu, orta hakemin düdüğünü duyuyorsunuz ama orta hakemde sizinle birlikte merak içinde bekliyor acaba oyuna hangi taraf başlayacak diye bakıyor

Evet kesinlikle o kadar güzel bir özellik ki.. İnsan kendini gerçek maçta hissediyor.

1 saat kaldı. Bekleyemioyrum artık.

• beyler az once yükledim we hemen bi barca - chelsea yapıyım dedim..bnm icin oyunda en önemli şey gercekcilik we şunu söliyim pes5 bile oldukça gercekciyken pes6 baya ilerlemiş bu yoldu bi dolu yeni ozellik sayabilirim size..gerçekten cok ii oyun kotü oyun diyenlerde bence ya oyunu oynamadılar ya da "futbol" un deiştirilmesini istiorlar =) gerçekçilik adına belkide tek eksiklik mourinho'nun maçtan once kimseye laf sokmamış olmasıydı =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LBJ_23 -- 28 Ekim 2006; 1:12:56 >
  • öğleden beri oyunu oynuyorum beni en çok uyuz eden birşeyi söylicem.

hayatımda gördüğüm en iğrenç menüye PES sahip.
    oyunun her aşamasını yapan elemanlar farklı hadi bunu biliyoruz..
    kardeşim bu nasıl iğrenç ve karışık bir menüdür.
    lig oynayayım dedim..GS. seçtim..maç başladı bir baktım oyuncular alakasız..
    hasan şaş ayrı bi menüde..hakan ayrı bi menüde..
    e be gerizakalı herif..bunu neden yapıyorsun?
    her oyunu yükleyince illa menüyü çözmek için kafa mı patlatıcaz?
    cep telefonu menüsümü bu?

sırf bu olayına uyuz olduğum için fifa oynayabilirim..
    grafikleri hoşuma gitti..bence tatminkar..
    oynanış daha gerçekçi..buda hoşuma gitti..

ama menüsü-ayarları,sanki bana Amiga A500 de PS6 oynuyormuş havası veriyor..
    buda beni deli ediyor

• bn ana menü ss ini gördüm beğendiydim bi koyarmısın acaba ss ?
    quote:

Orjinalden alıntı: velfecir

öğleden beri oyunu oynuyorum beni en çok uyuz eden birşeyi söylicem.

hayatımda gördüğüm en iğrenç menüye PES sahip.
    oyunun her aşamasını yapan elemanlar farklı hadi bunu biliyoruz..
    kardeşim bu nasıl iğrenç ve karışık bir menüdür.
    lig oynayayım dedim..GS. seçtim..maç başladı bir baktım oyuncular alakasız..
    hasan şaş ayrı bi menüde..hakan ayrı bi menüde..
    e be gerizakalı herif..bunu neden yapıyorsun?
    her oyunu yükleyince illa menüyü çözmek için kafa mı patlatıcaz?
    cep telefonu menüsümü bu?

sırf bu olayına uyuz olduğum için fifa oynayabilirim..
    grafikleri hoşuma gitti..bence tatminkar..
    oynanış daha gerçekçi..buda hoşuma gitti..

ama menüsü-ayarları,sanki bana Amiga A500 de PS6 oynuyormuş havası veriyor..
    buda beni deli ediyor

• Arkadaşlar bende Ati mobility radeon 7500 ekran kartı var.PES 5'i rahatlıkla oynayabiliyodum(en azından low detaylarla hiç kasma olmadan) acaba PES 6'yı açar mı?açarsa nasıl bir durum olur?
  • arkadaşların eklediği fotolara bakarsak grafik olarak pes5 ten bi farkı yok pes6 nın...rahat oynarsın
  • lodmixer siz oynamam ben
  • Arkadaşlar grafik olarak fark var. Pes 5'i 1024*960 high da en düşük 60 frame de oynarken aynı özeliklerde pes 6'da çok çok az ve nadir de olsa yavaşlama gördüm. Ayrıca pekçok gelişme var güzel bir oyun olmuş.

Pro Evolution Soccer 6 (2006) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raven Shield -- 28 Ekim 2006; 3:39:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Digiali

lodmixer siz oynamam ben

arkadaşlar cahilliğimi mazur görün bu lodmixer nedir acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolga248

quote:

Orjinalden alıntı: Digiali

lodmixer siz oynamam ben

arkadaşlar cahilliğimi mazur görün bu lodmixer nedir acaba

level of detailden geliyor

oyunun belli kameralar için belli grafik kalitesi ayarı var

mesela wide kamerada kalite düşük ama yakın çekimlerde detaylar yüksek

bu yüzden wide kamerada kaptanlık bandı ya da saç bandı gibi şeyler gözükmüyor ama bu program sistemine göre detayları seçmene yarıyor her türlü kamerada en yüksek detay seçersen grafikler belirgin derecede artıyor tabi sistem de hafif kasıyor

bunun dışında taraftar açma kapatma hava durumu vs değiştiren versiyonları da vardı lodmixerın..

kısaca bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marquin -- 28 Ekim 2006; 3:27:56 >

• Menüleri saymazsak oyun tam anlamıyla kusursuz. Menüler ise çok kullanışsız olmuş.

Konamiyi tebrik ederim doğrusu PES 5 gibi bir oyundan sonra bu kadar geliştirebilmişler oyunu. Şimdiden düşünmeye başladım PES 7 daha ne kadar iyi olabilir ki?
  • oyunun grafiklerine kötü diyenleri valla anlamadım ben
    bence gayet iyi.
    hele hele yakında inanılmaz görünüyor..
    ancak ss alınırken kalite bozuluyor..bu ss in oyun ile alakası yok mesela..
    Pro Evolution Soccer 6 (2006) [ANA KONU]
  • Evet arkadaşlar 512 K sınırsız ile 22 saatte 3.4 GB'lık oyunumu indirdim ve kurdum hatta ilk maçımı da yaptım.Bu arada ekran kartım ati radeon mobility 7500 ve oyun normal ayarlarda kasmadan oynuyor.laptop Asus 19" PW-191'LCD ye bağlı ve 512 MB ram 16 centrino işlemcili IBM notebookta takılmadan oynuyorum.aslında dosyayı indirmeyip satın alan arkadaşlar gözünüzde büyütmeyin eğer kotasız ise mutlaka indirin 1 gün içinde sizin oluyor
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.