Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 6 (2006) [ANA KONU] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.269
Cevap
0
Favori
81.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaşlar biri bana lütfen tuşları nasıl ayarlayacağımı söyleyebilr mi?

oyundan bottun confg. giriyorum..
    shoot u seçiyorum.isterdiğin harfi gir diyor..D ye basıyorum..menü değişiyor.. :S
    başka harflere basıyorum değişmiyor.

oyundan çıktım Settings e grdim..daha kolay olur diye..yukarıda tolga nın koyduğu gibi harfi buluyorum.silemiyorum ki yerine yenisini yazayım.
    nası olcek bu iş ben anlamadım..

bu arada oyun çok kolay olmuş..daha tuşların yerini bilmiyorum ortayla 2 gol attım..
    grafiklerde iyi bence kötü diyenleri pek anlamadım..1024*768 high detail aa falan açmadım gayet güzel...

neyse şu tuş işini bi çözelim mi yav

• quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

Musakka sen orjinal mi aldın yoksa netten mi çektin?

Ben oyunu almadım ve oynamadım arkadaşım, PS2'dekinin aynısı olduğu için aynı yorumları yapıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

Musakka sen orjinal mi aldın yoksa netten mi çektin?

Ben oyunu almadım ve oynamadım arkadaşım, PS2'dekinin aynısı olduğu için aynı yorumları yapıyorum.

• peki arkadaşlar oyunda kasma falan varmı. ben hala pes4 oynuyorum
    pes5 i oyunun yavaş ve hakem hataları fazala olduğundan kurmadım
    bu oyun hızlıymış sevindim aksiyonu bol olur.

ayrıca pes4 de oyundan kaynaklanan kasmalar oluyordu hızlı şutlarda veya
    uzun paslarda inşallah bunda yoktur.
  • arkadaşlar oyun satılıyomu çarşıda
  • quote:

Orjinalden alıntı: The Great

Ya arkadaşlar bu tiribünlerin hali nedir böyle ?

bu ne yaw...
    bu pes6 olamaz

• kavga etmeyi bırakın oyunu bir kez oynayarak yorum yapıyor çoğu kişi pes6 daha oynayamadım ama adı yeter en kötü durumda bile tek rakibi pes5 olur neyse... ben faul olayını merak ettim düzelmiş mi???
  • Oyun pisayaya düşmedi mi hala acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: uguroz89

Oyun pisayaya düşmedi mi hala acaba ?

+1 ewt ya net dısında piyasadan aLan varmı ?
  • yaaa arkadaşlar neyi tartışıyosunuz ?

şu an piyasadaki en iyi futbol oyunu pes değilmi siz onu söyleyin

bence öyle
    yani diğer fifa ile falan karsılastırırsak onlar harbiden coluk cocuk oyunu bence

yarattığı gündeme bir bakın neden hiç kimse fifa 07 yi bu kadar konuşmuyo ve de beklemiyo sizce

yani artık tartışmak yanlış başka bir firma daha iyisini yapana kadar en iyisi bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killswitch -- 27 Ekim 2006; 18:29:26 >
  • adsl kotalı oldugu için indiremiyom

ankara da geldii bi yer varsa yerini bilen yani toplanıp gidip alalım

bide ankara yenimahalle de oturan varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CONQUER. -- 27 Ekim 2006; 18:38:18 >
  • oyun daha güzel en azından fauller çok yerinde yalnız gol atmak zorlaşmış gibi 1 gol bile atamadım orta güçte.en güçlüde 1-0 yenildim .ama şu takım ve isim yamalarını bir an önce yapmaları çok iyi olacak.
  • Bir de evelden hakem foulu avantaja bıraktığı zaman ekranın üstünde uyarı veriyordu, rakip pozisyonun devamına göre işine gelirse topa değip değmemek arasında bir seçim yapıp avantajı kendi takımımıza geçirebiliyordu. Artık bu işaret çıkmadığı için hakemin avantaja verip vermediğini anlayamıyoruz.
  • Bu oyunu GAMEPAD ile oynamayı düşünenler oyuna girmeden önce BAŞLAT/PROGRAMLAR/KONAMI den settings'i bulun (aşağıdaki pencere çıkacak).. bu pencerede gamepad tuşlarını oyuna tanıtacaksınız ki oyunda button config'e girdiginizde bilinçli bir ayarlama yapabilesiniz..

kısacası GAMEPAD ile oynamayı düşünenler için
    1.adım---> oyuna girmeden bu settings tablosundan gamepad tuşlarını tanımlayacaksınız
    2.adım---> oyuna girip options/button config'den hangi tuş ile ne yapacağınızı belirleyeceksiniz

iyi oyunlar

EDIT--> klavye ile oynamayı düşünenler de KEYBOARD seçeneğine tıklayıp klayveden hangi harfler ile oynamayı düşünüyorlarsa o harfleri tanımlayacaksınız ki oyuna girdiğinizde o harflere göre şut/pas gibi tuşları seçebilesiniz

quote:

Orjinalden alıntı: tolga248

arkadaşlar öncelikle belirteyim ben özellikle fifa'cı değilim ama pesi daha önce hiç oynamadım daha önceleri forumda çok övüldüğü için merak edip indirdim.bende grafiğin herşey olmadığına kesinlikle katılıyorum ama
    oynanabilrlikte herşey demek değil.mesela modlar,lig seçeneğinde 2-3 tane ülke var.kupa seçeneğinde türkiyeyi seçiyorsun oyuncu isimleri sallama,fifadaki gibi bir menajer modu fena olmazdı veya varda ben bulamadım.menüsü bence çok karışık,settings'den hiç birşeyi değiştiremiyorsun,oyunun kurulu olduğu dizindeki settings'i çalıştırıyorsun ama oda ayrı bir bilmece.tuşların karşılığında hangi hareket olduğu yazacağı yerde düğme1,düğme2 gibi yazılar var.butonu işaretliyorsun bir tuşa basın diyor zaten ben hangi tuşa basınca hangi hareketi yapacağını bilsem değiştirme gereği duymam.
    hatta bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
    örnek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antique -- 27 Ekim 2006; 18:52:46 >

• beyaz top hariç diğer toplar sanki balon gibi geldi bana oyun oynadıkça kendini belli ediyor süper olmuş gerçekten pes severler ilk oynadıklarında beğenmeyebilir ama sonradan çok beğeneceklerdir birde arkadaşınızla oynayın oyunun zevki 2 katına çıksın iyi oyunlar pes severler
  • la türkçe spiker çalışsa pes5 deki bir de hiç konuşmuyor sadece oyuncu isimlerini söylüyor o da yanlış söylüyor
  • hayirlisiyla yarin elime gececek! :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

Bir de evelden hakem foulu avantaja bıraktığı zaman ekranın üstünde uyarı veriyordu, rakip pozisyonun devamına göre işine gelirse topa değip değmemek arasında bir seçim yapıp avantajı kendi takımımıza geçirebiliyordu. Artık bu işaret çıkmadığı için hakemin avantaja verip vermediğini anlayamıyoruz.

Hoca dikkat etmemişsin galiba hakem eliyle oyunu felan devam ettiriyor bilmiyorum belkide gördün işaret daha cazip geldi hangisi.? Bence çok gerçekçi hakem İki elini yere doğru açarak devam edin diyo avantajlarda

• gittim almaya bulamadım hiçbiryerde..
  • yok bizde bulamadık. yan hakemler hareketlimiş sanırım bide kendini yere atma varmış diolar ? ne kadar doğrudur?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.