Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 6 (2006) [ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.269
Cevap
0
Favori
81.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zalimtürk -- 27 Ekim 2006; 2:24:09 >
  • bu ss leri gördükten sonra şu an iç dünyam çökmüş durumda..
  • Raven Shield %52 kötü ya . Aslında bende niyetlenmiştim ama neyseki son anda torrentten vazgeçtim.

Grafiklerde pek yenilik yok nerdeyse. Hayır hayır hiç yenilik yok.
  • İnsan biraz grafik kasar ya üfff
  • yaw bende tam maç başlayacak 10-15 sn siyah ekran bekliyor birde oyun başlayınca 5 dk kasıyo başka bu sorunla karşılaşam var mı acaba
  • bendede tuşlar ayarlanmıyor. anlamadım neden yav
  • grafiği sallayın ya oynanış önemli..grafiği güzel oyun 1 hafta oynanışı iyi oyun 1 yıl oynanır..2si de varsa 10 yıl oynanır orası ayrı mesele

grafik bekleyenler bir sonraki oyuna odaklansın tabi pc xbox360 versiyonunu nasıl çalıştırır orası da muamma
  • zalimtr

tuşları oyunun kasöründen settings'ten ayarla
  • quote:

Orjinalden alıntı: bedel

yaw bende tam maç başlayacak 10-15 sn siyah ekran bekliyor birde oyun başlayınca 5 dk kasıyo başka bu sorunla karşılaşam var mı acaba

aynısını bendede yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_Robin -- 27 Ekim 2006; 2:47:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolga248

quote:

yaw bende tam maç başlayacak 10-15 sn siyah ekran bekliyor birde oyun başlayınca 5 dk kasıyo başka bu sorunla karşılaşam var mı acaba

aynısını bendede yapıyor

hadi ya ekran kartın ve kullandığın driver nedir ?
  • ordanda olmadı.zaten oyunun içinden bulamadımki button konfigürasyon bi garip
    quote:

zalimtr

tuşları oyunun kasöründen settings'ten ayarla
  • nasıl olmaz ya ben ordan yaptım
  • mesela bir tuşa tıkılıyorum hiç birşey değişmiyor. tekrar kuruyorum
    edit: tamam hallettim
    quote:

nasıl olmaz ya ben ordan yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zalimtürk -- 27 Ekim 2006; 3:20:09 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tolga248

quote:

aynısını bendede yapıyor

hadi ya ekran kartın ve kullandığın driver nedir ?

ekran kartım x1600 pro driver'ı bayadır güncellemedim ama buna benzemez ne oyunları oynattı,bu oyunda
    okadar etkili bir grafik yok açıkcası.başka bir sorun var sanırım

• bende de 1600 pro var ama omega olsun normal ccc driver olsun son sürümlerii de denedim aynı yaw nasıl bulacaz bunun çaresini başka 1600 ekran kartı olmayıpta yapan varmı buna bir çare bulmak lazım yaw
  • Oyunu oynayan arkadaşlar tecrübe ettiniz mi bilemiyorum ama korsan oyunlar ile online olayı bu sene de yok diye duydum doğru mu acaba?
  • iyiki orjinal almamisim

Grafiklerinde hic is yok oynanabilirlik ve gol atmak oldukca kolay. Oyunda hic heyecan yok. Türk takimlarindan bjk, fb, gs var sadece gs'nin isimleri dogru. ssleri koydugum anda grafikler son ayarda. Adamlar resmen odun gibi kendimi sanki atari oynuyormus gibi hissettim tsubasa cizgi filminden hatirlarsaniz top adamin ayagina gidip geliyor!!! bi kac hareket eklenmis ama daha iyi olabilirdi. online oynamak icin orjinal lazim

Uzun Lafin Kisasi bu oyunu orjinal almaya degmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi playa86 -- 27 Ekim 2006; 5:52:24 >

• konami bu sefer kötü bir iş çıkardı galiba arkadaşlar
  • Hemde ne kötü beğenmediğimiz fifa bu sene aslında bizlere çok şeyler yapmış... Pes artık PES ediyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibrahimalp

Hemde ne kötü beğenmediğimiz fifa bu sene aslında bizlere çok şeyler yapmış... Pes artık PES ediyor

Saçmalamayın yaw ne alakası var...Fifa anca 2050 de PES in oynanabilirliğine ulaşır,PES in grafikleri yeterli

bence siz de hepten bozdunuz oyunu oynanabilirliğe bakın siz grafiklere değil...
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.