Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 6 (2006) [ANA KONU] (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.269
Cevap
0
Favori
81.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu hangi yöreye ait oyun havası oluyo acaba
    Pro Evolution Soccer 6 (2006) [ANA KONU]

• arkadaslar pes 6 kurdum crack yaptım,direct x kurdum exe dosyasına tıklıyorum oyun acılmıyor.hicbir hata msj ı da vermiyor.sildim yine yükledim ama çalısmadı.exe tıklıyorum bekliyorum oyun acılmıyor.sinir etti beni.yardım ederseniz sevinirim..simdiden saolun
  • quote:

Orjinalden alıntı: B.S.S.

bu pes 6 da tuş ayarlarını yapamadım a-s-d-w-e olmuyo klavyede.

d şut oluyoda diğer s pas, a ile orta açılamıyo
    yapan var mı yada yapılabiliyomu

Pes 5 te oluyor ama pes 6 yı bilmiyorum.Çünkü henüz almadım
  • quote:

Program Files/Konami/Pro Evulation Soccer 6/Setting/Klavye/ordaki üçgen falan simgelerine tıkla hangi tuşu seçicek isen o tuşa bas
  • quote:

Orjinalden alıntı: achfighter

bu hangi yöreye ait oyun havası oluyo acaba

Bu antremanda mı yapılıyor alıştırma olarak?
    Bu arada başka bi açıdan bakış

• Kazuki Ito yu tanıyanınız var mı
  • Arkadaşlar PES 6 oynadım...Birkaç yorumum olacak...

+Oyunda rakip takım çok daha fazla atak yapabilme yeteneğine sahip olmuş...(yan toplar, ara paslar, şutlar vs vs)
    +Oyunda ikili mücadeleler daha da geliştirilerek biraz daha uzun yapılmış(uzun süre omuz omuza mücadele ettiğim ve topu bi verip bi aldığım oldu)
    +Sizin ya da rakibinizin yaptığı ataklarda şans faktörü öne çıkarılmış örneğin rakip düşebiliyor top defansa çarpıp önünüze gelebiliyor.
    +Oyuncuların özellikleri çok daha yerine oturmuş.Özellikle ikili mücadelede çok farkediyor...
    +Animasyonlar biraz daha zengin tutulmuş mesela oyuncunuz az farkla golü kaçırınca yeri yumrukluyor...
    +Kalecilerin yetenekleri çok geliştirilmiş topikte kalecileri eleştiren arkadaşlara katılmıyorum...
    +Kaleciler artık iki üç pozisyon arka arkaya çıkarabiliyor...Tam ahanda gol dediğiniz anda bir bakıyorsunuz kalecinin elinde kalmış top...
    +Farklı toplar çok çok güzel olmuş ben çok beğendim...
    +Frikiklerin zorlaşmış olması çok güzel...Artık oynayan ile oynamayan belli olur...
    +Topu oyuna hemen sokma özelliği çok güzel olmuş fakat ben taçlarda da bunu beklerdim belki vardır ama rastlamadım....
    +Master Leauge de hava şartları eklenmiş (ben yağmur gördüm daha kar göremedim)

-Oyun bir öncekinden biraz daha hızlı...
    -Yağmurlu maçarda yerden paslaştığınızda çok fazla top kaybedebiliyorsunuz.Top sanki yere yapışıyor.Oyuncular saha şartına göre topa vurmalıydı bence.
    -Her ne kadar gelişmiş bir yapı olsa da bi pes hastası olarak küçük bir grafik gelişimi beklerdim...Pes7 nin Ps3 e gelmesiyle sanırım bu da hallolur.
    -Menüler biraz garip, tasarımı renk uyumu tamam ama karışık...
    -Oyunda lisanslı takımlar çok az yine patch beklemek zor olacak...
    -Taraftarlar daha ateşli olabilirdi...(Grafik olarak birşey beklemiyorum taraftartan fakat sesleri, tezahüratları çok önemli)
    -Almanya ligi büyük eksiklik
    -LAN modu yokk
    -Oyuncular bazen öyle rahat pozisyonlarda öyle şutlar çıkarıyor ki saç baş yolduruyor...
    -Bence en önemli eksik oyunun kolaylığı...Top Player seviyesinde ilk maçımda gs ile barçayı yendim 3-0 (belki pes ten gelen bi alışkanlık olabilir ama kolay geldi)

son söz olarak çok beğendim ufak tefek eksiklikleri görmüyorum bile, oyun göstermiyor bağladı kendine resmen...
    saygılar.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luimwElrohir -- 3 Kasım 2006; 14:09:39 >

• quote:

Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT

quote:

Program Files/Konami/Pro Evulation Soccer 6/Setting/Klavye/ordaki üçgen falan simgelerine tıkla hangi tuşu seçicek isen o tuşa bas

OK saol bunu deniyecem evde

• @brEath23

çok güzel analiz
  • yahu adam geçmek kolaylaşmış mı bana mı öle geliyor?
  • kolaylaşmış..
  • quote:

@brEath23

çok güzel analiz

teşekkür ederim saol...

• oyunu gerceklige yaklastiran mucadele super artik
  • Bence en büyük eksi PES 5 teki top fiziğini değiştirmeleri. Onu muhafaza etmeleri gerekirdi diye düşünüyorum. Çünkü sert vuruşlarda bile top çok yavaş gidiyormuş gibi gözüküyor. Sanki ekran kartından yada bilgisayardan kaynaklanıyor gibi ama değil tamamen programlama hatası yada bilerek mi böyle yaptılar artık neyse. Bİr update ile düzelir mi bilmem ama yapmayacaklarını eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitescere -- 3 Kasım 2006; 15:38:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cenkforce

Bence en büyük eksi PES 5 teki top fiziğini değiştirmeleri. Onu muhafaza etmeleri gerekirdi diye düşünüyorum. Çünkü sert vuruşlarda bile top çok yavaş gidiyormuş gibi gözüküyor. Sanki ekran kartından yada bilgisayardan kaynaklanıyor gibi ama değil tamamen programlama hatası yada bilerek mi böyle yaptılar artık neyse. Bİr update ile düzelir mi bilmem ama yapmayacaklarını eminim.

ewt şut da kötü gözüküo ama kısa paslar süper olmuş bence..
  • alın size pes6, aslında pes5te daha çok bug vardı ama nadir oluyordu
  • bılmem PS2 de oynarken gayet normaldi bu özelliği ... ewt sizin ekran kartlarınızdan kaynaklanan bi sorun olabilir. Ati ekran kartı kullanıyosanız bi drıverlerınızı gunceleyin!! bide bi yerlerde gozume carpmıstı ati ekran kartlarında yasanan sorun icin PATCH cıkmıstı onu bulup yukleyın.. forumlarda bıraz gezının bı arkadas yazmıstı.. olmasa ondan ıstersınız
    quote:

Orjinalden alıntı: LBJ_23

quote:

Bence en büyük eksi PES 5 teki top fiziğini değiştirmeleri. Onu muhafaza etmeleri gerekirdi diye düşünüyorum. Çünkü sert vuruşlarda bile top çok yavaş gidiyormuş gibi gözüküyor. Sanki ekran kartından yada bilgisayardan kaynaklanıyor gibi ama değil tamamen programlama hatası yada bilerek mi böyle yaptılar artık neyse. Bİr update ile düzelir mi bilmem ama yapmayacaklarını eminim.

• quote:

Orjinalden alıntı: S-corpi-o

bılmem PS2 de oynarken gayet normaldi bu özelliği ... ewt sizin ekran kartlarınızdan kaynaklanan bi sorun olabilir. Ati ekran kartı kullanıyosanız bi drıverlerınızı gunceleyin!! bide bi yerlerde gozume carpmıstı ati ekran kartlarında yasanan sorun icin PATCH cıkmıstı onu bulup yukleyın.. forumlarda bıraz gezının bı arkadas yazmıstı.. olmasa ondan ıstersınız
    quote:

Orjinalden alıntı: LBJ_23

quote:

Ati ekran kartı değil nvdia A6600 kullanıyorum şimdilik. Drıverları falan da kontrol ettim. Bu yavaşlığı oyuna bağlıyorum çünkü merlininkazani sitesindeki PES 6 (PC) incelemesi de beni doğruluyor.

• Yeni çıktığı iiçin nadir buglar olabilir.
  • quote:

Yeni çıktığı iiçin nadir buglar olabilir.

Ama çok kötü duruyor. Bana da bir iki tane denk geldi. Can sıkıcı bir durum. Update ile düzeltseler çok iyi olur.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.