Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 6 (2006) [ANA KONU] (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.269
Cevap
0
Favori
81.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla bunca yıldır pes oynarım , bu sene bir de fifa07 oynayayım dedim. Hoşuma gitti valla, şimdi 1-2 gündür oynuyorum fifayı, PES'e dönünce bugün biraz garip geldi İnşallah düzeltiriz durumu Fifa turkcell super ligi, atmosfer,spiker vs. adamı kandırıp kendine çekiyor valla Neyse biraz PES oynayayım da bari unutmayayım oynamayı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

Valla bunca yıldır pes oynarım , bu sene bir de fifa07 oynayayım dedim. Hoşuma gitti valla, şimdi 1-2 gündür oynuyorum fifayı, PES'e dönünce bugün biraz garip geldi İnşallah düzeltiriz durumu Fifa turkcell super ligi, atmosfer,spiker vs. adamı kandırıp kendine çekiyor valla Neyse biraz PES oynayayım da bari unutmayayım oynamayı.
    Boş iş Fifa'nın Türkcell süper Ligi falaan kim kimseye benzemiyor uyduruk yüzler var.Spikere gelince abartılcak kadar değil normal

• quote:

Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT

quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

Valla bunca yıldır pes oynarım , bu sene bir de fifa07 oynayayım dedim. Hoşuma gitti valla, şimdi 1-2 gündür oynuyorum fifayı, PES'e dönünce bugün biraz garip geldi İnşallah düzeltiriz durumu Fifa turkcell super ligi, atmosfer,spiker vs. adamı kandırıp kendine çekiyor valla Neyse biraz PES oynayayım da bari unutmayayım oynamayı.
    Boş iş Fifa'nın Türkcell süper Ligi falaan kim kimseye benzemiyor uyduruk yüzler var.Spikere gelince abartılcak kadar değil normal

Evet çok benzemiyor bence de. Ama spiker bence PES'inkinden kat kat iyi

• quote:

Orjinalden alıntı: havari

arkadaslar pes 6 kurdum crack yaptım,direct x kurdum exe dosyasına tıklıyorum oyun acılmıyor.hicbir hata msj ı da vermiyor.sildim yine yükledim ama çalısmadı.exe tıklıyorum bekliyorum oyun acılmıyor.sinir etti beni.yardım ederseniz sevinirim..simdiden saolun

bilen yok mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: The LeGenD ReTuRNeD

quote:

Orjinalden alıntı: forious

quote:

Orjinalden alıntı: Selin_Vz

Ya ben bu oyunu oynayan nadir bayanlardanım ama gol atmayı beceremiyorum..

bir bayanın pes gibi bir şaheseri oynaması gerçekten güzel

kız arkadaşımı bu oyuna alıştırmak için çok çabaladım ama daha gamepad'i tutmayı beceremiyor.. olmayınca olmuyor işte, zorlamamak lazım

• walla bu PES6 gerçekten güzel olmuş.. ilk başta PES5 ile kıyaslıyor insan, olmamış diyor ama biraz alışınca gerçekten mükemmel oldugunu farkediyorsunuz..

dün arkadaşla "international challenge" yaptık;
    ikimiz aynı takımda olup yani TURKIYE ile bilgisayara karşı oynadık, ilk grup maçlarında her takımla ikişer maç yapılıyor ve o maçlar için her defasında bütün turk oyuncuların bulundugu listeden en iyi 18oyuncuyu seçmeniz gerekiyor..
    burada dikkat edilmesi gereken şey, 4 sayfalık türk oyuncuların bulundugu listeden oynatmak istediklerinizi birinci sayfaya alıyorsunuz.. birinci sayfaya aldıklarınızla maça çıkıyorsunuz..

elemeleri geçmek için ilk 2 takım arasında kalmanız gerekiyor.. gruptan çıktınız diyelim, son kez adam seçme sayfası geliyor karşınıza, yani bir nevi dünya kupasına gitmeyi hak etmiş oluyorsunuz ve son kez kadroyu belirlemeniz gerekiyor, burada 27-28tane oyuncu seçiyorsunuz (yine ilk sayfa), kendinizi tam teknik direktör gibi hissediyorsunuz..

gerekli oyuncuları seçtikten sonra esas turnuvaya katılıyorsunuz ve aynı kadro ile turnuvayı bitirmeniz gerekiyor.. bizim maçlar müthiş zevkli geçti, hop oturduk hop kalktık, işi bilen birisi ile aynı takımda oynamak gerçekten güzel oluyor..

pes6 'ya alışınca da pes5 tuhaf geliyor

• quote:

Orjinalden alıntı: antique

walla bu PES6 gerçekten güzel olmuş.. ilk başta PES5 ile kıyaslıyor insan, olmamış diyor ama biraz alışınca gerçekten mükemmel oldugunu farkediyorsunuz..

dün arkadaşla "international challenge" yaptık;
    ikimiz aynı takımda olup yani TURKIYE ile bilgisayara karşı oynadık, ilk grup maçlarında her takımla ikişer maç yapılıyor ve o maçlar için her defasında bütün turk oyuncuların bulundugu listeden en iyi 18oyuncuyu seçmeniz gerekiyor..
    burada dikkat edilmesi gereken şey, 4 sayfalık türk oyuncuların bulundugu listeden oynatmak istediklerinizi birinci sayfaya alıyorsunuz.. birinci sayfaya aldıklarınızla maça çıkıyorsunuz..

elemeleri geçmek için ilk 2 takım arasında kalmanız gerekiyor.. gruptan çıktınız diyelim, son kez adam seçme sayfası geliyor karşınıza, yani bir nevi dünya kupasına gitmeyi hak etmiş oluyorsunuz ve son kez kadroyu belirlemeniz gerekiyor, burada 27-28tane oyuncu seçiyorsunuz (yine ilk sayfa), kendinizi tam teknik direktör gibi hissediyorsunuz..

gerekli oyuncuları seçtikten sonra esas turnuvaya katılıyorsunuz ve aynı kadro ile turnuvayı bitirmeniz gerekiyor.. bizim maçlar müthiş zevkli geçti, hop oturduk hop kalktık, işi bilen birisi ile aynı takımda oynamak gerçekten güzel oluyor..

pes6 'ya alışınca da pes5 tuhaf geliyor

sizin adınıza sevindim. kanomi AMERİKAYı keşfetmiş sonunda

• pes5de hiç rövöşata çekememiştim (maç içinde yani antremanda ayarlayıp vuruluyodu).pes6da nasip oldu..top dağlara taşlara gitti o ayrı mesele ama spiker baysikıl kik diye bağırınca irkildim resmen

Pro Evolution Soccer 6 (2006) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marquin -- 3 Kasım 2006; 21:39:19 >

• Başlattan Konami-Pro Evolution Soccer 6-Settings`e gelince gamepadden tuşları ayarlıyorum fakat oyuna girince bu tuşlar yerine kendi belirlediği tuşlarla oynamak zorunda kalıyorum .

Oyunun içinden Options - Button Configuration`dan değiştirmeye çalıştım , bu sefer de hızlı koşmayı sadece L1 ve L2 seçebiliyorum .

Sorun nedir nasıl çözerim yardım bekliyorum ..
  • Orjinal alacak arakadaşlar; oyun yakında çıkıyor. (Gelecek Hafta)

http://www.aral.com.tr/oyun/forum/topic.asp?TOPIC_ID=565
  • @Raven Shield

Dostum bir soru sorucam?
    Ben günlük hayatımızda nerde bulabilirim Pro Evolution Soccer 6'yı.Sanal dünyada değil.Cevaplarsan sevinirim
  • oyun kaç cd acaba gecen cumartesi almaya gitmişimtim gelmemişti yarın gidip alcam kimi 4 cd dio kimi 2 kaç cd bu pes6
  • tuşları ayarlayamayan arkadaşlar oyunu ana sürücüye kurun.hdd yi böldüyseniz ve c ye deil de dierlerine oyunu kurduysanız tuş ayarları kalıcı olmuyor.her cıkışta resetleniyor.kalıcı olması için oyunu c ye kurun.

bi de benim sorunumu çözen olsa mutlu olacam
    quote:

Orjinalden alıntı: harit

quote:

Orjinalden alıntı: havari

arkadaslar pes 6 kurdum crack yaptım,direct x kurdum exe dosyasına tıklıyorum oyun acılmıyor.hicbir hata msj ı da vermiyor.sildim yine yükledim ama çalısmadı.exe tıklıyorum bekliyorum oyun acılmıyor.sinir etti beni.yardım ederseniz sevinirim..simdiden saolun

bilen yok mu?

• ya bişi sorcam chelseanin geçen sene lisansı vardı bu sene nasıl olmuyo gerimi almışlar
  • pes-shoptan devekuşu kostümünü fln açtım süper oluyo ya kesin deneyin arada bir kanat çırpma sesi geliyo
  • O nasıl oluyo??
    SS isterim
  • quote:

@Raven Shield

Dostum bir soru sorucam?
    Ben günlük hayatımızda nerde bulabilirim Pro Evolution Soccer 6'yı.Sanal dünyada değil.Cevaplarsan sevinirim

D&R'da bulabilirsin.

Ayrıca Aral yetkili satış noktaları için;

http://www.aral.com.tr/oyun/satis_noktalari.asp

• videoyu daha yeni upload ettim 10 dakka sonra fln izleyebilirsiniz
    http://www.youtube.com/watch?v=G61cvmrP0aI

düzeltme: link çalışıyor, izleyebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achfighter -- 3 Kasım 2006; 23:32:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Raven Shield

quote:

@Raven Shield

Dostum bir soru sorucam?

D&R'da bulabilirsin.

Ayrıca Aral yetkili satış noktaları için;

http://www.aral.com.tr/oyun/satis_noktalari.asp

Çok teşekkür ederim
    Ama Kocaeli yok?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seF[o] -- 3 Kasım 2006; 23:34:39 >

• Kırşehir de yok. Artık Kırşehir de değilim çok şükür..
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.