Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 6 (2006) [ANA KONU] (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.269
Cevap
0
Favori
81.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • profesyonel filandamı var demek yıldız sistemi kalkmış
  • bi oynamak nasip olmadi su oyunu yaaa cd yi aldik oda bozuk cikti
  • çift kişilik frikikte kalecinin, barajın tepkileri çok gerçekçi olmuş
    roberto carlos varsa çift kişi atarım , yanına da pasör olarak ronaldinho bazen roberto ile bazen de kaleciyi şaşırtmak için ronaldinho ile atıyorum, tabiki pasörle atmak çok çok daha zor ama oldu mu da süper gol oluyor pes6 topicindeki videolarımda var
  • yav daha ilk maçta top player zorluk derecesini yani en zoru seçtim 3-1 aldım maçı. pes5 den farklı biraz ama temeli pes5 bu oyunun yav
  • evet çok gol oluyor sebebi oynanabilirliğin daha gerçekçi olması galiba
    ama bir sorun var kaleciler bazen çok saçma sapan hareketler yapıyor özellikle ikili mücadelelerde, bu yüzden de çok gol oluyor
  • bende tam tersi hiç kalecilerde salaklık görmedim. özellikle şutları çok iyi kurtarıyorlar. karşı karşıya kaldıklarında geçmesi kolay olmuş ama gerçekte de öyle zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TµGy

bende tam tersi hiç kalecilerde salaklık görmedim. özellikle şutları çok iyi kurtarıyorlar. karşı karşıya kaldıklarında geçmesi kolay olmuş ama gerçekte de öyle zaten.

tmm bende zaten senin dediklerine aynen katılıyorum
    defansın dağınıklığı yüzünden ve ya iyi organize olamaması durumunda hızlı adamlar defans arkasına çok kolay bir biçimde sarkabiliyor bu da zaten %100 gol demek pes6da
    evet kalecilerin uçuşları süper olmuş ama bence ikili mücadelelerde biraz daha zor yapmaları gerekirdi
  • işte olayın bittiği an!
    roberto carlosun yaklaşık 3 metre falso vererek attığı ünlü frikiğin pes6 versiyonu, yapana kadar canım çıktı
    http://www.youtube.com/watch?v=ckggEPbNsDQ
  • quote:

Orjinalden alıntı: achfighter

işte olayın bittiği an!
    roberto carlosun yaklaşık 3 metre falso vererek attığı ünlü frikiğin pes6 versiyonu, yapana kadar canım çıktı

Çok iyi.

• oyun içindeyken biri taraftarların ss lerini atablrmi bende arkada sanki resim varmış gibi iğrenç herkes de öle mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Raven Shield

quote:

işte olayın bittiği an!

Çok iyi.

teşekkür ederim
    siz de attığınız güzel golleri koyun da forum şenlensin biraz

• quote:

işte olayın bittiği an!

adama çarpmış ama
    helal olsun güzel gool

• yok canım adama hiç değmedi bile
    orda iki tane frikik golü var ilk iki pozisyon 1. frikiğin, son iki pozisyon da 2. frikiğe ait
    ama sondakini harbi dehşet atmışım bende inanamadım
    bu da aynı yerden (29 metre) attığım firikikten birinde roberto carlos topu adamın yüzüne monte etti saolsun
    Pro Evolution Soccer 6 (2006) [ANA KONU]

• 865 mb kaldı az kaldı az :))
  • ya bizm esekten! 330 mb olan sansurlenmıs oyunu ( muzık,vıdeo,commantery vs gibi gereksizleri) kurdum oynadım, pes4 ten sonra pes5 e geçite oldugu gibi biraz garipsedim .. ama kesinlikle oynadıkca pes5 ı unutacazzzzz... herzaman oldugu gibi eskiler cope.. .. simdi tam surumunu indiriyorm.. ben bununla idare ederken oda tamamlanır. ama su lan olayı olmamıs.. artık orjinalini alcaz.. fakat 256 baglanıtda ping sorunu yasanırmı bilmiyorum.. Network olayını deneme sansı olan arkadas varsa, veya pes5 te online takılan bı arkadas varsa bu konda bıraz bılgı rica etsem

• Beyler buraya paylaşmak istediğiniz pes 6 ile ilgili video varsa burda paylaşalım

Pro Evulation Soccer 6[Video Paylaşım Noktası!]
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamikaze482222

beyler bu oyunda gol atmak cok zor olmus belki de oyuna alısamadığım içindir bilemiyorum ama !ben oyunu top player seviyesinde oynuyorum su ana kadar 20 mac yaptıysam anca 5 inde gol atmısımdır gol atan arkadaslar nasıl yaptıklarını bir anlatsalar ?ama top player seviyesinde

oyunu kanatlara yay..pes5e göre kafa golü daa rahat atılıo..nedved gibi bi adamın yoksa fazla uzaktan yoklama kaleyi(nedvedle aynı macta 35 metreden iki tane gol attım=)ayrıca çaprazdan vuruşların da gol olma ihtimali artmış..ben kalecileri beenmedim walla daa ii olabilrdi..ama defanslar daa saglam eskisine göre(top playerda) ehuheheueh teknik direktör gibi konuştum =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LBJ_23 -- 2 Kasım 2006; 18:41:21 >
  • Kahroslun fifa(2006 dan sonra bilerek almadım,yoksa yine bırakamazdım),yaşasın pes,ohhhh be .Oyunu süper buldum,daha oncede biraz pes 4 oynamışlıgım var o da güzeldi ama fifa olunca onu oynamıodum.Neyse,şimdi sorum şu,arkadaşlar bana da oyunla ilgili biraz ipucu verirseniz bende şoole güzlce keyfine varayım oyunun.Mesela havadan ara pas nsl atılıo,frikik atma olayı nsl(yerden atabilioz mu),vole ve roveşata nsl çekilio,ha bide en önemlisi çalım nsl atılıo(bende joyistik var ama ben klavye kullanmayı seviyorum,klavyeye göre anlatırsanız sevinirim)..Şimdiden teşekkürler....
  • bu pes 6 da tuş ayarlarını yapamadım a-s-d-w-e olmuyo klavyede.

d şut oluyoda diğer s pas, a ile orta açılamıyo
    yapan var mı yada yapılabiliyomu
  • oyunun oldugu klasorde settings var,ama once oyuna gir hangi işaret hangi hareketi yapıyormuş onu bi kaada yaz,sonra dediğim settings e git orda işaretlere tıkla,klavyenin sağdaki harf kısmına diil,sol resimlerdeki işaretlere,sonrada istediğin harfi gir,kolay gessin....
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.