Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 6 (2006) [ANA KONU] (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.269
Cevap
0
Favori
81.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Kalendar

Başka oyunlarda da bir sürü bug oluyor, Konami bi patch çıkartır halleder bunları. Sorun yapmayım bugu mugu. Oynamaya devam...

Bugüne kadar Konami hiç patch çıkarmadı sanırsam.
  • Benim sorunum kornerlerde w tuşuna basmama rağmen kaleci çok geç çıkıyor basit goller atıyorlar Köşe vuruşu kullanıldığı an kaleciyi nasıl çıkartabilirim.
    Diğer sorunum ortalarda kafa vuruşu yaptığım zaman top çoğu zaman auta(dışarıya) çıkıyor düğmeye hemen basıp çeksemde olmuyor. Yardım lütfen
  • gol sevinclerinde 3 boyutlu taraftar sevinclerini olmuyor yoksa banami denk gelmiyor eger bunu kaldirmislarsa niye kaldiriyorlar anlamiyorum boyle guzel seylerin diger versiyonlarda olmamasi cok sinir bozucu
  • Yine mükemmel yine mükemmel...
  • quote:

Orjinalden alıntı: htopdas

gol sevinclerinde 3 boyutlu taraftar sevinclerini olmuyor yoksa banami denk gelmiyor eger bunu kaldirmislarsa niye kaldiriyorlar anlamiyorum boyle guzel seylerin diger versiyonlarda olmamasi cok sinir bozucu

Onu da kaldırmışlar evet. Birde oyuncuların üstlerinde hiç mi hiç leke yok. Maça başladıkları gibi bitiriyorlar.
  • pes kendini tekrarliyor gercekten bu sefer olmamis acikcasi
    hani bazi arkadaslar pes6da hakemler duzelsin yeter demislerdi ya gercekten oyle olmus
  • abi hala bnce en iyi futbol oyunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: savkar

arkadaşlar şu canon reklamını nası değiştircez varmı değiştirebilen?

pes 6 patch topiğine bak orda var .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Freddy Krueger

Benim sorunum kornerlerde w tuşuna basmama rağmen kaleci çok geç çıkıyor basit goller atıyorlar Köşe vuruşu kullanıldığı an kaleciyi nasıl çıkartabilirim.
    Diğer sorunum ortalarda kafa vuruşu yaptığım zaman top çoğu zaman auta(dışarıya) çıkıyor düğmeye hemen basıp çeksemde olmuyor. Yardım lütfen

Çok yardımcı oluyorsunuz teşekkürler

• abi o maalesef yok korner kullanıldığı yani topa deildiği anda w a basarsan çıkabilirsin ama yine yeme şansın var bnden sana tavsiye bi defansını seçp korner kullanmadan altıpasın orta köşesine getir ordan hep uzaklaştırabiliosun
  • quote:

Orjinalden alıntı: die for you

abi o maalesef yok korner kullanıldığı yani topa deildiği anda w a basarsan çıkabilirsin ama yine yeme şansın var bnden sana tavsiye bi defansını seçp korner kullanmadan altıpasın orta köşesine getir ordan hep uzaklaştırabiliosun

Arkadaş kendi kullandığı kornerlerde ve ortalarda yaptığı kafa vuruşlarını sormuş. Aslında aynı sorun bende de var. Sanırsam biraz zamanlamayla alakalı.
  • Açıldıklarında da saçmalıyorlar yan toplarda da çok zayıflar, karşı karşıyalarda estetik kurtarışlar yapıyorlar ya da uzaktan vuruşlarda ama çaprazdan gelen vuruşlar langırt içerde.Bence karşı karşıya olayı gereğinden zor hale getirilmiş.Karşı karşıyalarda kalecilerin iyi olmasının yanında forvetler çok ağır çıkarıyor şutu, ve köşeyi göremiyorlar.

quote:

Orjinalden alıntı: achfighter

bu video kaleciler mükemmel, süper diyenlere
    hala ısrar ediyorum uzaktan ve ya başka türlü kurtarışlarda kaleciler çok güzel fakat ikili mücadelelerde bazen çok saçmalıyorlar
    bu videoyu antrenman kısmında çektim ama normal maç yaparken de bu hatalar çok oluyor
    http://www.youtube.com/watch?v=WIiDdB1Db4I

• quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

Valla bunca yıldır pes oynarım , bu sene bir de fifa07 oynayayım dedim. Hoşuma gitti valla, şimdi 1-2 gündür oynuyorum fifayı, PES'e dönünce bugün biraz garip geldi İnşallah düzeltiriz durumu Fifa turkcell super ligi, atmosfer,spiker vs. adamı kandırıp kendine çekiyor valla Neyse biraz PES oynayayım da bari unutmayayım oynamayı.

aynen bende düştüm fifanın tuzağına bikaçgündür ama bugün döndüm özüme

• Master League maçlarının sonunda spiker ispanya ligini kazandığımı yahut bilimum başka ligleri kazandığımı söylüyor arkadaşlar acaba bu bir bug mı?yoksa k_patch ile ilgili mi?
  • şimdi herkese soruyorum..

bilgisayar kontrolündeki oyuncular kanat akınlarında önleri boşsa topu deli gibi ayaklarından açarak çok daha hızlı koşabiliyolar..ben bunu hiç yapamıyorum...R1 ile hızlı koşuyoruz tamam.R1+ iki kere yön tuşu ; bir nebze daha fazla açıyor ,o da tamam.Hatta R1+R2+farklı yöne doğru koşu ile topu deli gibi açıyoruz,o da var..Ama yön değiştirmeden adam düz koşarken R1+R2 deki gibi topu çılgınca atıp depar yapıyor.Çoğunlukla hızı yüksek olan adamlar bir açıyolar topu sonra son sürat koşabiliyolar ki yakalamak mümkün olmuyor.trainingde de gösterilmiyor..yapan var mıdır acaba ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: sakaka

şimdi herkese soruyorum..

bilgisayar kontrolündeki oyuncular kanat akınlarında önleri boşsa topu deli gibi ayaklarından açarak çok daha hızlı koşabiliyolar..ben bunu hiç yapamıyorum...R1 ile hızlı koşuyoruz tamam.R1+ iki kere yön tuşu ; bir nebze daha fazla açıyor ,o da tamam.Hatta R1+R2+farklı yöne doğru koşu ile topu deli gibi açıyoruz,o da var..Ama yön değiştirmeden adam düz koşarken R1+R2 deki gibi topu çılgınca atıp depar yapıyor.Çoğunlukla hızı yüksek olan adamlar bir açıyolar topu sonra son sürat koşabiliyolar ki yakalamak mümkün olmuyor.trainingde de gösterilmiyor..yapan var mıdır acaba ??

yön tuşu + defalarca R1
    yani nasıl yön tuşuna fazla basıyorsan R1 tuşuna da belli aralıklarla basman lazım
    zaten top açma olayı futbolcunun tekniğine, hızına, dribling kabiliyetine ve yanındaki rakip futbolcunun zorlamasına bağlıdır

• quote:

Orjinalden alıntı: csvortex

Herkese SLM...

---------------------------------

Pes ile FIFA'yı karsılastıranlara Gülüyorum.... Adamların K.ÇI sıkıtıstı Diye Turkiye gibi bi ulkede %1 bile satmayan bile satmayan bi oyun korktuklarından Turkiye Ligi Koydular...

FIFa cılarda konusuyor FIFa konami deki Calısanları Satın Almadan Pes'i Gececigini Sanmıyorum..

Ben Daha Oynayamadım Pes 6 yı ama bu oyunun Grafikleri hakkında günümüz oyunlarına gore dusuk ama
    hiç olmassa FIFA'daki gibi Çizgi Film gibi deil

FIFA oyununda aynı sekil golu 10 macta 20 kere atarsın ama Pes de ...
    bir kaç kere oynim dedim FIFA 07 denen ne oldugu belirsiz bu şeyi skorlar.... 5-4 6-5 7-4...
    dünyanın hangi yerinde böle bir maç var mı? kardeşim...

Pes e kolay diyenler oyunu bilgisayara gore degerlendirmeyin... Multi Oynayın Aynı PC den bakalım o zaman nasıl oluyo.. ayrıca Biraz Puan Toplayıp 6 Yıldız da oynayın yine kolay oyun....
    Put Gibi Oynayan CPU ile olculmez oyun (FPS deilki bu Singleplayer da deil)

FIFa yı 2 senedir oynamıyodum FİFa da cok kolay daha ilk macımda WorldClass a 4 attım yani .. konusmayın sonucta Grafik falan Filan hikaye oynanıs PES daha guzel oldugundan FIFa Pes'in 10 km yanından bile geçemez ....

İyi Grafik Bekleyen ler 2007 nin ortalarında PS3 için cıkacak olan Next-Generation PES 2007 yi beklesin
    Tabi Parası PS3 alacak kadar cok olanlar.

Pesciler -- Gorusleriniz için : csvortex@hotmail.com

• quote:

quote:

yön tuşu + defalarca R1
    yani nasıl yön tuşuna fazla basıyorsan R1 tuşuna da belli aralıklarla basman lazım
    zaten top açma olayı futbolcunun tekniğine, hızına, dribling kabiliyetine ve yanındaki rakip futbolcunun zorlamasına bağlıdır

Benim gibi klavye ile oynasan napıcan acaba

• quote:

Orjinalden alıntı: ufuktan

quote:

quote:

yön tuşu + defalarca R1

Benim gibi klavye ile oynasan napıcan acaba

yaklaşık 30ytlye pcye analog kol alacam

• ben de klavye ile oynuyorum..anlatim kolay olsun diye o sekilde kullandim..herkese tesekkurler..aksama deneyelim bakalim depar olayini..
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.