Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 6 (2006) [ANA KONU] (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.269
Cevap
0
Favori
81.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: choko

Master League maçlarının sonunda spiker ispanya ligini kazandığımı yahut bilimum başka ligleri kazandığımı söylüyor arkadaşlar acaba bu bir bug mı?yoksa k_patch ile ilgili mi?

bu hata patch ten kaynaklanıordur
  • oyuna girdiğimde siyah ekran geliyo hiç bi tuş aktif değil neden kaynaklanıyo bu sorun ne yapmam lazım beyler
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaTaL.P

oyuna girdiğimde siyah ekran geliyo hiç bi tuş aktif değil neden kaynaklanıyo bu sorun ne yapmam lazım beyler

ekran tamamen mi simsiyah yoksa alt tarafta metin tabanlı yardım bölümü gözüküyor mu
  • yok hiç bşe gözükmüyo komple siyah.
  • quote:

yok hiç bşe gözükmüyo komple siyah.

hmm sorun ekran kartından gibi gözüküyor modeli ne
    ayrıca pes6.exe dosyasından da olabilir başka bir topicte arkadaş editli pes6.exe dosyasını yayınlamıştı
  • asus 9200SE
  • ekran kartın benimkinden daha yeni benimki onboard ben oynayabiliyorsam sen hayli hayli oynarsın
    sorun pes6.exe dosyasından olabilir o topic silinmediyse ordan editli dosyayı indirebilirsin
    olmazsa ben sana atarım dosyayı
  • oyun çalıştı sorun e_tex deymiş saol yardımın için o exeyide çektim.
  • Arkadaşlar Pes-shopda hani Dinazorlar Felan varya..

Onları Açtım da Oyunda Nasıl Yani Bulamadım nerden Ayarlanıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: BluuBZeR0

Arkadaşlar Pes-shopda hani Dinazorlar Felan varya..

Onları Açtım da Oyunda Nasıl Yani Bulamadım nerden Ayarlanıyor

Forma seçme ekranında sol alt köşede "Costume" yazar. Start tuşulya açtığın Costümleri seçebilirsin.
  • bu oyunun master lig kısmının pes5ten hiçbir farkı yok hakemler aynı adamlar ceza sahası içinde baaam güüm kayıyorlar adamlar aylarca haftalarca sakat kalıyor, bırakın kart vermeyi faul bile vermiyor
    ama topu biz almaya çalışsak hemen faul, zaten bilgisayar kendi adamlarına imkansız hareketleri yaptırıyor
    adam hızlı koşarken ronaldinhodan bile daha teknik nasıl olabilir hemde dandik bir takımın oyuncusu
    konaminin amacı belli oldu, nasılsa orjinal alan online oynuyor, orjinal almayan da böyle master lig oynarken sinir krizlerine giriyor
    tmm zaten hele bi gelsin orjinal alacaz dedik, ama o da ne benim online oynacak kadar fazla zamanım yok, ancak master ligde bir kaç maç yapıp çıkıyorum, şimdi yine vazgeçtim orjinal almaktan pes5te olduğu gibi, adamı sinir küpü yapar bu bütün pes serileri
    beni kızdırdılar, ben şimdi bu oyunun kopyalarını bütün mahalleye dağıtmaz mıyım

• Oyun bence her yönüyle pes5'ren daha iyi
  • bir maçı yöneten hakemdir hakem maçı düzgün yönetmezse neler olabilir
    kaleciler topu tutmak için kalenin önüne konulur top kalecinin vücudunun içinden geçerse topu nasıl tutabilir
    master ligde isterseniz en güçlü futbolcularla oynayın karşınızdaki takımın tekniği ve hızı her zaman sizden daha iyi oluyor
    ben şahsen chelsea'nin bütün elemanlarıyla dinamo kievn hiç bir oyuncusuna hızda yetişemedim hem onlar top sürerken hemde ben top sürerken
    ama kağıt üstünde özelliklerini öyle göstermiyor
    bencede pes5ten daha iyi özellikle de oynanabilirlik bakımından, ama master ligdeki hakemler ve oyuncuların hareketleri insanı çileden çıkartıyor
  • Afedersiniz arkadaşlar size joystick ayarlarıyla ilgili bir şey soracaktım. Oyun dışında joysticklerin titreşim özellikleri normal şekilde çalışıyor. Denetim masasından da denedim. Bir sorun gözükmüyor. Fakat pes 6 icinde titresim calismiyor. Option file da ve settings bolumunde bir ayar bulamadim. Konu hakkindaki yardimlarinizi bekliorum.
  • oyun güzel olmuş oyuncular hızlıanmış çalım kolay atılıyo fifa dan alıştım bu garip geldi niese
    ama alışcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: achfighter

bu oyunun master lig kısmının pes5ten hiçbir farkı yok hakemler aynı adamlar ceza sahası içinde baaam güüm kayıyorlar adamlar aylarca haftalarca sakat kalıyor, bırakın kart vermeyi faul bile vermiyor
    ama topu biz almaya çalışsak hemen faul, zaten bilgisayar kendi adamlarına imkansız hareketleri yaptırıyor
    adam hızlı koşarken ronaldinhodan bile daha teknik nasıl olabilir hemde dandik bir takımın oyuncusu
    konaminin amacı belli oldu, nasılsa orjinal alan online oynuyor, orjinal almayan da böyle master lig oynarken sinir krizlerine giriyor
    tmm zaten hele bi gelsin orjinal alacaz dedik, ama o da ne benim online oynacak kadar fazla zamanım yok, ancak master ligde bir kaç maç yapıp çıkıyorum, şimdi yine vazgeçtim orjinal almaktan pes5te olduğu gibi, adamı sinir küpü yapar bu bütün pes serileri
    beni kızdırdılar, ben şimdi bu oyunun kopyalarını bütün mahalleye dağıtmaz mıyım

+1
    Bende sana katılıyorum,eski bir fifacı olarak sunu sooleyeyim fifada bile yapay zeka kendini bu kadar kayırmıyodu,ama allahtan ben arkadaşımla karşılıklı oynuyorum,hal boole olunca pesin ustune oyun tanımam

• depar=üçgen
    adam değiştirme=R1 dersek (en azından benim ayarlarım bu şekilde)

üçgen+R1'e basılı tutarken top süren elemanı 45derecelik açılarda yönlendirerek koşarsan topu ayağından fazla açarak koşuyor ancak sende tuşların yerleri değişik olabilir bu nedenle depar atma tuşu ile adam dştrme tuşunu öğrenip onlara basılı tutup çapraz açıları kullanarak koşmayı dene

quote:

Orjinalden alıntı: sakaka

şimdi herkese soruyorum..

bilgisayar kontrolündeki oyuncular kanat akınlarında önleri boşsa topu deli gibi ayaklarından açarak çok daha hızlı koşabiliyolar..ben bunu hiç yapamıyorum...R1 ile hızlı koşuyoruz tamam.R1+ iki kere yön tuşu ; bir nebze daha fazla açıyor ,o da tamam.Hatta R1+R2+farklı yöne doğru koşu ile topu deli gibi açıyoruz,o da var..Ama yön değiştirmeden adam düz koşarken R1+R2 deki gibi topu çılgınca atıp depar yapıyor.Çoğunlukla hızı yüksek olan adamlar bir açıyolar topu sonra son sürat koşabiliyolar ki yakalamak mümkün olmuyor.trainingde de gösterilmiyor..yapan var mıdır acaba ??

• windows'da directX penceresini açıp directx dosyaları listesine bir bak, içlerinden birinin yanında ÜNLEM işareti varsa directx dosyalarında sorun var demektir, herhangi bir işaret yoksa oyunda sorun var demektir

EDIT: neyse sorun çözülmüş, gereksiz bir cevap oldu

quote:

Orjinalden alıntı: achfighter

quote:

yok hiç bşe gözükmüyo komple siyah.

hmm sorun ekran kartından gibi gözüküyor modeli ne
    ayrıca pes6.exe dosyasından da olabilir başka bir topicte arkadaş editli pes6.exe dosyasını yayınlamıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antique -- 6 Kasım 2006; 20:05:48 >

• bu oyunda titreşim özelliği yok diye biliyorum, benim gamepad'de titreşimli ancak yıllardır titrediğini görmedim

quote:

Orjinalden alıntı: ikarus

Afedersiniz arkadaşlar size joystick ayarlarıyla ilgili bir şey soracaktım. Oyun dışında joysticklerin titreşim özellikleri normal şekilde çalışıyor. Denetim masasından da denedim. Bir sorun gözükmüyor. Fakat pes 6 icinde titresim calismiyor. Option file da ve settings bolumunde bir ayar bulamadim. Konu hakkindaki yardimlarinizi bekliorum.
  • bu oyunu 2 kişi aynı bilgisayarda biri klavye dieri gamepad ile oynayabilen varmı? baya bi araştırdım ama çözümünü bulamadım. bu şekilde oynayabilen ya da çözümü bilen varsa nasıl yapıldığını yazarsa çok sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.