Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 6 (2006) [ANA KONU] (48. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.269
Cevap
0
Favori
81.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pro Evolution Soccer 6 (2006) [ANA KONU]

Klasik İtalyan savunması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raven Shield -- 7 Kasım 2006; 19:48:54 >
  • ya bu güzelim oyunda futbolcuları kediye köpeğe çevirip oynuyorsunuz ya, ben size daha ne diyim bilemiyorum
  • ya beyler ben oyunun dvd versionunu aldım, installa gerek duymadan direk HDD'ye atıp oynuosunuz, oyun gayet guzel çalışıyo velakin ses alamıorum, menu muzikleri ve spiker sesi yok, ama seyirci ve diğer sesler var... sorun nedir ki acep??
  • Oyun Aral tarafından satışa sunuldu. Ben sadece bu sitede gördüm nasıldır bilmiyorum..

http://www.mavishop.com/vitrin/product_info.php?products_id=630
  • quote:

Orjinalden alıntı: Raven Shield

Pro Evolution Soccer 6 (2006) [ANA KONU]

Klasik İtalyan savunması.

Kavga çıkmış galiba orada.
  • Pro Evolution Soccer 6 (2006) [ANA KONU]

Bunun üstüne ofsayta düşürebilecek birisi varsa beri gelsin!!!!
  • dün pes 6 aldım ama oyun zorluk seçeneklerinde top player yok ps 2 için aldım oyunu bide türkiye ligi ve türkçe menü yazıyo ama oyun içinde hiçbiri yok yoksa benmi beceremedim menüler fransızca galiba bunu nasıl degiştirebilirim cevap verebilirmisiniz
  • Bana kalırsa değiştir sen o cd yi.Fransızca değilki ingilizce.+Türkcell Süper lig de yok
  • sonunda pes 6 oynamak nasip oldu bir iki maç yaptım ve ilk izlenimlerim;
    oyun biraz hızlanmış gibi tempo kazanmış,
    hakem artık her ikili mücadeleye faul vermiyor.(pes 4 den bile daha az faul veriyorlar)
    oyuncuların top sürüşleri, verdikleri paslar daha bi estetik olmuş,
    özellikle kalecilerin animasyonları kurtarışları göze hoş gözüküyor.

ben oyunu beğendim gerçekten güzel iş çıkarmış konami, bide takımlar lisanslı olsa ve grafikeleri geliştirseler süper olacak yani....
  • Oynu 5 gundur oynuyorum, bundan onceki PES-3-4-5 tecrubelerime dayanarak.. Oyun hızı cok az yavaslatılmıs, grafiklerde cok gelisme yok, lisans olayı benim icin önemli olmamasına ragmen artacagına azalmıs, alıstıgımız formation menulerı cook degişmis ama mantalite olarak aynı! Oyuncu özelıklerı on plana cıkartılmıs..PES 5 ın grafık ve top fizigi alınmaya calıslmıs, calımlar ve ıkılı mucadeleler PES-3 e benzetılmıs, guclu olan oyuncu avantajlı hale gelmıs ve sans eserı adama carpan topun onunuzde kalma olasılıgı artmıs, goller PES3 kadar rahat atılıyor.. Top PLayerda INTERE her macta 3-4 atıyorm, ve artı pes shoptan bı üst zorlıuk derecesını alma sansınız kalmamıs. .. ve PES4 te yapılan sekılde rahatlıkla asırtma yapabılıyosunuz!! Kısaca adamlar her oyundan tecrube edındıklerı guzel ozelıklerı almaya calısmıslar!!! ne kadar basarılı olmuslar bılınmez ama yınede oynadıkca digerlerı gıbı bunada alısacagınızı belırtıyım.. artık PES-6 zamanı gerısı yalan eee bizede artık oynaması duser dıyerek herkeze bol PES6 Lı gunler dılerım..

• Oyunda defans yapan oyuncunun normal yürüyerek veya koşarak değil bir nevi NBA'deki post-up gibi bir şekilde defans yapması hoş bir animasyon olmuş. (Daha önce yoktu diye hatırlıyorum)

Faullerde hata oranı çok aza inmiş ancak kart konusunda hakemlerin "eyyamcı" olduğuna katılıyorum.

Bilgisayar iyi alan daraltıyor, pas arası çoğalmış, kalaye şut attırmamak için pres hat safhada ancak ;

- adam eksiltmek çok kolay, kare-x çok etkili, pes 5 te 2 tane üstüste zor yedirirken şimdi 3 hatta 4 tane üstüste yapıp ipe dizmek mümkün.
    - forvetler defanstan çok kolay top çalabiliyor (çünkü top kaybetmek daha kolay) ve ardından hemen pozisyon
    - acceleration ve speed i 80 ve üzeri oyuncuları, oynayan da iyiyse durdurmak çok zor,
    - savunmada bir adam çalım yediği zaman bütün denge bozuluyor, bir anda 2-3 kişi oyundan düşebiliyor.

bütün bunlar eklenince oyunda sanki çok kolay gol ve pozisyon oluyor hissi uyanıyor.

Ancak gelgelim bazen bir maç yapıyorsunuz 0-0 hiç pozisyon yok nasıl oluyor ben de anlamıyorum, PES'i PES yapan da bu zaten

Söylediklerim top player için geçerlidir, bu arada 6. yıldız veya top player 'ın bir üstü zorluk seviyesi var mı, PES shop da göremedim.

• oyun pes 6 ama zorluk kısmında top player yok onun yerine normal, level, profesyonel var neden çözemedim
  • şut atma olayı tamamen değiştirilmiş, malum tuşa basılı tutma ile topun hızını ayarlama durumu sözkonusuydu.. yıllardır pes oynayan birisi olarak parmaklarım bu konuda çok hassas olmasına rağmen şutlar kolaylıkla dağlara taşlara gidebiliyor, bu da insanı biraz sinir ediyor çünkü binbir güçlükle posizyon yaratmaya çalışıyorsunuz, ara paslar felan top çeviriyorsunuz, bir anda kaleciyle karşı karşıya kalan adamınız topu resmen ay'a gönderiyor
  • bence serinin en iyi oyunu olmuş. oynarken büyük zevk alıyorum.
  • oyun oynadıkça güzel olduğunu anlıyorsunuz gerek akıcılığı,şut ve paslar ile pes 5den farklı..
  • kısmet olursa bu gün alacağım bu oyunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: zehn

oyunda şut çekme olayı ilk başta insanı sinir ediyor fakat oyun şutlarda plase üzerine kurulmuş gibime geldi.şuta basıp r2 ye basılı tuttugunuzda çok düzgün ve estetik plaseler yapabiliyorsunuz..sert şutları da oyuncuyla top arasında belli bir mesafe oldugunda çekebiliyorsunuz.yani top sürerken şut çekmeye çalıştıgınızda igrenç bir görüntü ortaya çıkıyor.top alakasız yerlere gidebiliyor.bir gerçek var ki oyun oynandıkça daha zevkli bir hale geliyor.

arkadaşım sert şut çekmek istiyorsan şuttan sonra üçgene basılı tut.yani ara pas tuşuna
  • quote:

Orjinalden alıntı: antique

şut atma olayı tamamen değiştirilmiş, malum tuşa basılı tutma ile topun hızını ayarlama durumu sözkonusuydu.. yıllardır pes oynayan birisi olarak parmaklarım bu konuda çok hassas olmasına rağmen şutlar kolaylıkla dağlara taşlara gidebiliyor, bu da insanı biraz sinir ediyor çünkü binbir güçlükle posizyon yaratmaya çalışıyorsunuz, ara paslar felan top çeviriyorsunuz, bir anda kaleciyle karşı karşıya kalan adamınız topu resmen ay'a gönderiyor

Evet ya top özellikle ceza sahasında yapılan vuruşlarda dağlara, taşlara gidiyor. Ama aynı güçle başka yerden vuruşlar yerden ve yavaç bile gidebiliyor. Sanırım biraz şans faktörü de etkili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brotcinekmegi -- 9 Kasım 2006; 15:44:10 >

• Ayak düzeltme açı alma topa yaklaşma herşey dikkat edilmiş gibi me geldi söylenenle paralel bir oyun, ama çok zor be kardeşim nerde pes5 deki inanılmaz skorlu maçlar masterleague'de liderliği zor tutuyorum elimde,ouncu transfer etmek ayrı dert gerçi zorluğunu ayarlamışlar oyuncu transferlerinin ama düşürmekte zevkini kaçıracak.
  • Yaw bende oynadıkca sogumaya başladım,biraz once master ligde orta sahada topu almış gidiorum dakka 86, 1-0 ondeyim lan bi baktım hakem ayagıma dolaşt(ciddi sooluyorum) sonra top ondan sekip karşı takıma, kontra yedim ve mac 1-1 bitti,o maç içinde olan başka gariplikleri anlatmıyorum bile,hadi bi tanesini daha yazayım kalceiyle karşı karşıyayım boştaki adama pas attım,kale boş şuta basıyorum tınnn,şut aktif oldugunda kaleci kalede ve topu tutuyor
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.