bu oyunu 2 kişi aynı bilgisayarda biri klavye dieri gamepad ile oynayabilen varmı? baya bi araştırdım ama çözümünü bulamadım. bu şekilde oynayabilen ya da çözümü bilen varsa nasıl yapıldığını yazarsa çok sevinirim.
tam dosyaları çıkartırken son part da hata verdi. some copy install ....adında bi hata,
oyunu dvd olarak aldım ve 2 gündür oynuyoruum... oyun sanki bana pes5 in hatalarının düzeltilmiş versyonu gibi geldiii ... grafik açısından pek beklediğim gibi olmamaıış sanki pes 5 oynuyormusum gibi geldi... en çook sevindiğim kısım ise foul olayı pes 5 de her ikili müc. çalınan fouller neyse ki çalınmıyoor artıık bi de kalecilerin topu ellerinden kaçırmaları da hooş olmuuş
pes 6 aldım ve fifa 07 ile vedalaştııım
abi mükemmel oyun ya ...o kadar da kötü mdiil arkadaşlar sağduyu diorum biraz
Arkadaşlar bilgisayarda pes oynuyorum...
Rakip karsısında 1-0 öne gectiğimde hemen tam saha prese baslıyolar...Bende buna aynı sekilde karsılık vermek ıstıyorum ama taktik ekranında ne yapmam gerekio soyleyebilirmisiniz bir türlü bulamadım..
Teşekkürler
beyler farkettinizmi pes6da cezasahası dısından coğu şut gol oluyor pes5de cok nadir oluodu bu pes6 da her 3şuttan biri gol oluyor ceza sahası dışından ergün penbe ile bile gol attım uzaktan biraz saçma geldi bana bu olay
quote:
Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT
Yan hakem yokmu ya PES 6'da?
Ben xbox 360 versiyonunda yan hakem var biliyorum
arkadaşlar oyun diğer serilerde olduğu gibi yavaş mı?oynanabilirlik yani.örneğin fifa çok akıcı tempolu fakat pes öyle değil.bu nasıl fark var mı?fifa alcam da onu da almayı düşünüyorum ama o kafamı kurcalıyo.demo oynayıp mı alsam diyorum
arkadaşlar çıkcam birazdan yok mu yorum yapcak olan bekliyorum lütfen
quote:
Orjinalden alıntı: Erwin
Ben yükledim çalıştırdım 5 dk sora 2 kişi karşılıklı maç yapıyorduk.Ne takılma ne bişi.Reloaded sağolsun
arkadaşlar oyun diğer serilerde olduğu gibi yavaş mı?oynanabilirlik yani.örneğin fifa çok akıcı tempolu fakat pes öyle değil.bu nasıl fark var mı?fifa alcam da onu da almayı düşünüyorum ama o kafamı kurcalıyo.demo oynayıp mı alsam diyorum
quote:
Orjinalden alıntı: ALİ_41
quote:
Orjinalden alıntı: Erwin
Ben yükledim çalıştırdım 5 dk sora 2 kişi karşılıklı maç yapıyorduk.Ne takılma ne bişi.Reloaded sağolsun
yaw hocam bişey söylesene bana da yaw zahmet olmazsa???
ya arkadaşlar alt tarafı ufacık bi yorum istiyoruz forumda var gözüken arkadaşlar var nolur bi yorum yazıverin ya ufffffff
quote:
Orjinalden alıntı: burak_okan
ya arkadaşlar alt tarafı ufacık bi yorum istiyoruz forumda var gözüken arkadaşlar var **** bi yorum yazıverin ya ufffffff
pes futbol simulasyonu daha gercekci fifa gibi olmaması daha iyi pes 6 evet eski pesler gibi onlardan hoslanmadıysan bundan da hoslanmazsın yani sen fifa al
oh be bi yorum alabildik.çok teşekkürler.fifa daha az gerçekçi evet ama 2007 güzel olmuş.onu alcam yani.ama pes de istiyom bikaç kişiden oynanabilirlik daha hızlı falan diye duymuştum da o yüzden sordum
Ya rakip korner kullandığında benim kaleci niye geç çıkıyor bedavadan gol atıyorlar