Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 6 (2006) [ANA KONU] (49. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.269
Cevap
0
Favori
81.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: harit

quote:

Orjinalden alıntı: havari

arkadaslar pes 6 kurdum crack yaptım,direct x kurdum exe dosyasına tıklıyorum oyun acılmıyor.hicbir hata msj ı da vermiyor.sildim yine yükledim ama çalısmadı.exe tıklıyorum bekliyorum oyun acılmıyor.sinir etti beni.yardım ederseniz sevinirim..simdiden saolun

bilen yok mu?

ya yok mu bilen birisi?ne bicim pes forumu anlamadım yaw?
  • quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: havari

arkadaslar pes 6 kurdum crack yaptım,direct x kurdum exe dosyasına tıklıyorum oyun acılmıyor.hicbir hata msj ı da vermiyor.sildim yine yükledim ama çalısmadı.exe tıklıyorum bekliyorum oyun acılmıyor.sinir etti beni.yardım ederseniz sevinirim..simdiden saolun

bilen yok mu?

ya yok mu bilen birisi?ne bicim pes forumu anlamadım yaw?
    Format at pc ye
  • bence oynadıkça ayrıntıları yakalıyosunuz her maç ilginç şeler oluyo tek tük.daha kontrollü gidiyosunuz kaleyeye.progresif bi oyun olmuş bravo konami.
  • arkadaslar oyuna patchlerı yukleyınce canawr oldu.serinin en guzel oyunlarından biri bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: choko

Ayak düzeltme açı alma topa yaklaşma herşey dikkat edilmiş gibi me geldi söylenenle paralel bir oyun, ama çok zor be kardeşim nerde pes5 deki inanılmaz skorlu maçlar masterleague'de liderliği zor tutuyorum elimde,ouncu transfer etmek ayrı dert gerçi zorluğunu ayarlamışlar oyuncu transferlerinin ama düşürmekte zevkini kaçıracak.

master league 'de transfer zorluğundan bahsedermisin transfer zorluğun hangi zorlukta hangi takımla oynuyorsun ve kimleri alabildin kimler gelmedi gibi
  • master ligde sürekli defans yapmaktan forvet kavramını unutmuş durumdayım.. topu almak o kadar zorlaştırılmış ki topu kapacam derken bütün takım defansa toplanıyor, sonra da cümbür cemaat bir topun peşine koşturuyoruz..

hadi topu kaptık diyelim, şöyle paslaşarak çıkayım diyorum, rakip oyuncular adam adama markaj halinde bekledikleri için anında topu kapıyorlar, hatta bilgisayar topu vermek istemezse arka arkaya çalımlar atıp sinir edebiliyor..

dün gece master ligde 1-0 öndeyim, rakip korner kullandı, altıpas içinde bir karmaşa oldu, kaleci topu kapıp yere düştü, yerdeyken tuttuğu topu aniden elinden kaçırdı, durduk yerde 1-1 oldu pes5'de rahatlıkla 6yıldızda oynuyordum ama bu oyunda REGULAR(orta) zorluk seviyesinde bile zor idare ediyorum, bi de sürekli defans yapmaktan oyun oynayamaz oldum, sıkılınca açıyorum pes5'teki master ligimi, bütün stresimi atıyorum walla

• dün gece 7000-8000$ değerindeki man.united oyuncusu olan C.RONALDO'ya 20.000$ verdim adam yine de gelmedi yaw.. transfer zorluk derecesi de NORMAL'de yani ne zor ne kolay, orta zorluk seçili ama sanırım transferler de bayaa zorlaştırılmış

quote:

Orjinalden alıntı: krıtoz

quote:

Ayak düzeltme açı alma topa yaklaşma herşey dikkat edilmiş gibi me geldi söylenenle paralel bir oyun, ama çok zor be kardeşim nerde pes5 deki inanılmaz skorlu maçlar masterleague'de liderliği zor tutuyorum elimde,ouncu transfer etmek ayrı dert gerçi zorluğunu ayarlamışlar oyuncu transferlerinin ama düşürmekte zevkini kaçıracak.

master league 'de transfer zorluğundan bahsedermisin transfer zorluğun hangi zorlukta hangi takımla oynuyorsun ve kimleri alabildin kimler gelmedi gibi

• sanırım master lige başlarken transfer zorluk derecesini BASIT olarak ayarlamak en iyisi, en azından ilk sezonu bitirene kadar sıkışık günlerde istediğimiz oyuncuları sorunsuz alabiliriz

quote:

• Valla PES5 de master league de 6 yıldızla oynardım BJK ile, sonra 2-3 takviye transfer, gelsin şampiyonluklar, sonra biraz daha takviye Şampiyonlar ligi kupası falan. Yani 2-3 sezonda tüm kupaları toplardım. Ama bu oyun bana zor geldi. Regular da oynuyorum ama durumum rezalet. 6. durumdayım master league de ve kupadan elendim. Topu almak zor, çalım atmak zor. Bayağı zorlaşmış oyun bana göre. Bir de fifa oynadım, Aman Allah'ım World Class ile oynuyorum, 2-3 skorlu maçlar falan PES 6 bayağı zor olmuş, hem eski PES 5 e göre, hem de zaten Fifa'ya göre
  • sakarya ya gelsin pes 6 yı alabilirim kaç cd oyun?
  • Bana bi baba yiğit diyebilecekmi "ben topplayerda veya prof da zorlanmadan yenebiliyorum diye" ve bunu nsl başardıgınıda anlatırsa ii olur.Yaw kıytırık takımlarak arşı master lig yapıyorum,yok adamlar full markaj yukardaki arkadaşın soolediği gibi,ben dandik dandik top kaptırırken(adam tam 3 metreden kayarak topu ayagımdan alıyor ve butun oyun boyunca bana bir kez faul yapıyor,ben kayınca adamım oldugu yere çakılıyor adeta) o maradona gibi butun orta sahamı bir defans oyuncusuyla gecip tek pas ve tek şutla gol atıyor.Tamam her maç kazanacagım diye bişey yok ama o kadar kotu rakiplede kafa kafaya oynanmazki.Bu arada ben klavyeyle oynuyorum,bi allahını seven soolesin, top bende hızlı koşarken daha da hızlanmak için topu ayagımdan açarak koşmak istiyorum. Şunu yapıyorum; hızlı koşmaya basılı tutarken special controlo basıyorum ard arda ama en fazla bir kere yapıyor oda bazen,karşı takımdan bi adam alınca surekli oole koşabiliyor,nsl yapmam gerekiyor, bi anlatın arkadaşlar...

• master ligin zor olması ve transfer zorlukları iyi olmuş
    master ligde gruplara istediğimiz takımları alabiliyormuyuz pes 6'da
  • quote:

Orjinalden alıntı: weneorn

Bana bi baba yiğit diyebilecekmi "ben topplayerda veya prof da zorlanmadan yenebiliyorum diye" ve bunu nsl başardıgınıda anlatırsa ii olur.Yaw kıytırık takımlarak arşı master lig yapıyorum,yok adamlar full markaj yukardaki arkadaşın soolediği gibi,ben dandik dandik top kaptırırken(adam tam 3 metreden kayarak topu ayagımdan alıyor ve butun oyun boyunca bana bir kez faul yapıyor,ben kayınca adamım oldugu yere çakılıyor adeta) o maradona gibi butun orta sahamı bir defans oyuncusuyla gecip tek pas ve tek şutla gol atıyor.Tamam her maç kazanacagım diye bişey yok ama o kadar kotu rakiplede kafa kafaya oynanmazki.Bu arada ben klavyeyle oynuyorum,bi allahını seven soolesin, top bende hızlı koşarken daha da hızlanmak için topu ayagımdan açarak koşmak istiyorum. Şunu yapıyorum; hızlı koşmaya basılı tutarken special controlo basıyorum ard arda ama en fazla bir kere yapıyor oda bazen,karşı takımdan bi adam alınca surekli oole koşabiliyor,nsl yapmam gerekiyor, bi anlatın arkadaşlar...

pes6 oynamadım pes5 de
    hızlı koşmaya iki kere basarsan yada hızlı koşarken r2+yön tuşuna basarsan ayağından açıyor topu

• We10 ile pes6 arasında fark yok galiba ben bu tip oyunları ps2 de oynamayı tercih ediyorum(we8 hariç onu hamachi den oynuyorum). We10 çok güzel gelmişdi bana,pes6 da eğer ona benziyorsa almaya gerek yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: antique

dün gece 7000-8000$ değerindeki man.united oyuncusu olan C.RONALDO'ya 20.000$ verdim adam yine de gelmedi yaw.. transfer zorluk derecesi de NORMAL'de yani ne zor ne kolay, orta zorluk seçili ama sanırım transferler de bayaa zorlaştırılmış

quote:

quote:

desene yandık ligin ortasına geldik yeniden başlıcaz bende normal yaptım

• quote:

Orjinalden alıntı: megi21

master ligin zor olması ve transfer zorlukları iyi olmuş
    master ligde gruplara istediğimiz takımları alabiliyormuyuz pes 6'da

master league' de istediğin takımları istediğin gruplara alabilmen için pes shop tan önce satın alman gerekiyor adı şu an aklıma gelmiyor ama 2000 değerinde bişey fazla yüksek değil
  • quote:

quote:

dün gece 7000-8000$ değerindeki man.united oyuncusu olan C.RONALDO'ya 20.000$ verdim adam yine de gelmedi yaw.. transfer zorluk derecesi de NORMAL'de yani ne zor ne kolay, orta zorluk seçili ama sanırım transferler de bayaa zorlaştırılmış

quote:

quote:

Arkadaşlar,

Daha kolay transfer yapabilmek için lig bittiğinde zorluk seviyelerini en aza alın.Yani beginner ve very easy'ye. O zaman daha kolay yapabilirsiniz transferi,

Mesela ben Juventus'la oynuyorum,sene sonunda 15 transfer yaptım,hem de hepsi baba oyuncular...

• benim save dosyası bozuldu load olmuyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: koray

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar,

Daha kolay transfer yapabilmek için lig bittiğinde zorluk seviyelerini en aza alın.Yani beginner ve very easy'ye. O zaman daha kolay yapabilirsiniz transferi,

Mesela ben Juventus'la oynuyorum,sene sonunda 15 transfer yaptım,hem de hepsi baba oyuncular...

ben sezon ortasındayım, MARTINS ile FORLAN'ı zar zor ikna ettim ama C.RONALDO'yu ne yaptıysam getiremedim.. sezon sonu gelsin hemen transfer zorlugunu düşürecem yoksa bunlara para dayanmaz

• ben herşeyi en zor yaptım..2000lik adam 12000e anca geliyor

ama gene de messi ve makinwayı aldım..
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.