Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 6 (2006) [ANA KONU] (50. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.269
Cevap
0
Favori
81.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet one acarak hızlı koşma tamam,sadece R1 e ard arda basıyoruz,ayrıca kayma olayınıda ogrendim,adamların ağzına z..... artık.Bide adamın tam kafasına dogru orta açmayı ogrendimmi kimse tutamaz,çünkü artık 3 er 3 er atamaya başladım
  • quote:

Orjinalden alıntı: weneorn

Bana bi baba yiğit diyebilecekmi "ben topplayerda veya prof da zorlanmadan yenebiliyorum diye" ve bunu nsl başardıgınıda anlatırsa ii olur.Yaw kıytırık takımlarak arşı master lig yapıyorum,yok adamlar full markaj yukardaki arkadaşın soolediği gibi,ben dandik dandik top kaptırırken(adam tam 3 metreden kayarak topu ayagımdan alıyor ve butun oyun boyunca bana bir kez faul yapıyor,ben kayınca adamım oldugu yere çakılıyor adeta) o maradona gibi butun orta sahamı bir defans oyuncusuyla gecip tek pas ve tek şutla gol atıyor.Tamam her maç kazanacagım diye bişey yok ama o kadar kotu rakiplede kafa kafaya oynanmazki.Bu arada ben klavyeyle oynuyorum,bi allahını seven soolesin, top bende hızlı koşarken daha da hızlanmak için topu ayagımdan açarak koşmak istiyorum. Şunu yapıyorum; hızlı koşmaya basılı tutarken special controlo basıyorum ard arda ama en fazla bir kere yapıyor oda bazen,karşı takımdan bi adam alınca surekli oole koşabiliyor,nsl yapmam gerekiyor, bi anlatın arkadaşlar...

Master ligi bilmiyorum daha başlamadım ama top playerda zorluk ceza sahası çevresine kadar. Ceza sahası içine girdin mi defans dağılıyor. Ama PES 5 teki 3 pasla gol olayı yok o kesin. R1+yön tuşu topa ayağın yapışık şekilde koşar. Ama yön tuşu+R1 yaparsan yopun ayağından açarak koşarsın. Yön tuşu+R2 Yaparsan topu 4-5 metre önüne açıp hızlanırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitescere -- 9 Kasım 2006; 22:58:24 >

• Valla ceza sahasına pek girmeye çalışmıyorum çünkü bayaa zor,eger olurda onümü biraz boşaltırsam 20-30 metreden kıtalar arası güdümlü yolluyorum,genelde ben uzakta oldugum icin kaleci açıkta oluyo(fifada bu olay zor oluyodu),tutarsa gol oluyo ama genelde direkte patlıyo nedense.Bir maçta 4-5 kere direkte topum kalıo.En iisi çaprazdan şutlar,birazda oyunucunun şutu ii se falso alıo ve hep girio...
  • Beyler options dosyasını editlemek için bir program var mı acaba ?

Hani Belgelerim\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\save\folder1 de KONAMI-WIN32PES6OPT dosyası var ya onu editlemek için.
  • pes 6 fan editör
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaTaL.P

pes 6 fan editör

Çok sağol dostum.

• oyunu 2 li oynayamadım bi türlü ya,ben klavyeden arkadas joystik ten oynayamadık neden böle oldu
  • ben bu oyunu bugun gdip aldım ve kurdum fakat soyle bi sorunum var yukledigim klasordeki settings dosyası calısmıo grafik ayarlarını filan oyun içinden deiştiremioz mu napıcam nasıl deiştircem cozurnurlugu filan
  • Bu oyunun farklı bir büyüsü mü vardır nedir hep berabere kalıyorum.Bugün aldım 6 maç yaptım 6'sında da sonuç berabere.

PES 5'i ilk aldığımda da böyle olmuştu.
  • arkadaşlar ben de fifa2007 almıştım oynuyodum çok da hoşuma gitmişti kardeşimle de oynuyoduk hergün fakat bi baktımki hep aynı goller oluyo!!!hızlı bir adamın varsa topu al boşluğa doğru koş pozisyona gir hemen!!!sonra da at golü.ne yaratıcılık var ne başka bişey nasıl şey bu anlamadım gitti.sanırım pescilerin de en gıcık olduğu nokta burası diye düşündüm hemen.pes'de yok böle bişey dimi herhalde???ne diyosunuz fikirlerinizi bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak_okan

arkadaşlar ben de fifa2007 almıştım oynuyodum çok da hoşuma gitmişti kardeşimle de oynuyoduk hergün fakat bi baktımki hep aynı goller oluyo!!!hızlı bir adamın varsa topu al boşluğa doğru koş pozisyona gir hemen!!!sonra da at golü.ne yaratıcılık var ne başka bişey nasıl şey bu anlamadım gitti.sanırım pescilerin de en gıcık olduğu nokta burası diye düşündüm hemen.pes'de yok böle bişey dimi herhalde???ne diyosunuz fikirlerinizi bekliyorum

pes'de yok ööle bişey
  • quote:

Orjinalden alıntı: antique

quote:

Orjinalden alıntı: burak_okan

arkadaşlar ben de fifa2007 almıştım oynuyodum çok da hoşuma gitmişti kardeşimle de oynuyoduk hergün fakat bi baktımki hep aynı goller oluyo!!!hızlı bir adamın varsa topu al boşluğa doğru koş pozisyona gir hemen!!!sonra da at golü.ne yaratıcılık var ne başka bişey nasıl şey bu anlamadım gitti.sanırım pescilerin de en gıcık olduğu nokta burası diye düşündüm hemen.pes'de yok böle bişey dimi herhalde???ne diyosunuz fikirlerinizi bekliyorum

pes'de yok ööle bişey

valla çok açıklayıcı olmuş çok teşekkür ederim

• master lig de oyun zorluğunu top player transfer işini de normalde tutuyorum
    pc kendi adamlarını resmen peygamber gibi yapmış maşallah
    fizik güçleri o kadar yüksek ki shaun wright-philips ile bile çok az adamı hızımla yakalayabiliyorum
    zaten top kapan nerdeeee, bütün ikili mücadeleleri onlar alıyor, faulleri onlar yapıyor
    ceza sahasında en teknik oyuncularla bile bazen şut çekerken, top resmen taca gidebiliyor
    özellikle de düzgün vurmak için yavaş gitmeye ve baktığım yöne baskın olan ayağımla vuruyorum yine de aya gidiyor
    ama rakip öyle mi arkası dönükken tam 180 derecelik bir dönüşle topu 90a yollayıveriyor, gerçeklik bu mu acaba

• quote:

Orjinalden alıntı: utku84

oyunu 2 li oynayamadım bi türlü ya,ben klavyeden arkadas joystik ten oynayamadık neden böle oldu
    Önceki sayfalarda çözümü var
  • anladığım kadarıyla şut çekme konusunda bir noktaya çok önem verilmiş.. eğer adamın baskı altındaysa, diğer oyuncu rahatsız ediyorsa kesinlikle düzgün şut çekemiyor.. ama senin adamının etrafında kimse yokken şut çekmeyi dene, daha düzgün vuruşlar gerçekleştiriyor

quote:

Orjinalden alıntı: achfighter

master lig de oyun zorluğunu top player transfer işini de normalde tutuyorum
    pc kendi adamlarını resmen peygamber gibi yapmış maşallah
    fizik güçleri o kadar yüksek ki shaun wright-philips ile bile çok az adamı hızımla yakalayabiliyorum
    zaten top kapan nerdeeee, bütün ikili mücadeleleri onlar alıyor, faulleri onlar yapıyor
    ceza sahasında en teknik oyuncularla bile bazen şut çekerken, top resmen taca gidebiliyor
    özellikle de düzgün vurmak için yavaş gitmeye ve baktığım yöne baskın olan ayağımla vuruyorum yine de aya gidiyor
    ama rakip öyle mi arkası dönükken tam 180 derecelik bir dönüşle topu 90a yollayıveriyor, gerçeklik bu mu acaba

• ML 08 sezonundayım ilginç birkaç gol var kayıtlı yakında bir video hazırlamayı düsünüyorum
  • En son zorluk "Top Player mı?" ...

Çok kolay gelmeye başladı bana çünkü...
  • quote:

Orjinalden alıntı: visualize

ML 08 sezonundayım ilginç birkaç gol var kayıtlı yakında bir video hazırlamayı düsünüyorum
    Hiç fena olmaz Pro Evulation Soccer 6[Video Paylaşım Noktası]

quote:

Orjinalden alıntı: The-Journal

En son zorluk "Top Player mı?" ...

Çok kolay gelmeye başladı bana çünkü...
    Evet "Top Player" en zoru

• evet @antique dediklerine katılıyorum bende onu yapmaya çalışıyorum ama çok zor bir şey
    adamlar bize çok sıkı pres ve markaj yapabilirken biz ne kadar olsa da onların bize yaptığı kadar markajı hiçbir zaman yapamıyoruz
    mesela adamlar paslaştığında birbirlerine top atarken ben topu kapmak için adama yöneliyorum topu almak için hiçbir zaman hiçbir oyuncuyla adamın önüne geçemedim ama onlar öyle değil ben paslaşırken adam resmen benim adama tokat atıp da topu alıveriyor
    ben bu pes6da master lig olayından gerçekten çok ama çok iğrendim bıktım bu kadar da haksızlık olmaz yani
    çok gol olması önemli değil böyle saçmalıkların yaşanması kötü, bunlar olmasa belki maçlar çok aşırı gollü bitip zevk vermeyebilir, ama bence böyle de hiç zevk vermediği kesin
  • Hayırdır, herkes oyuna daldı çıkamıyor herhalde.
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.