Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 6 (2006) [ANA KONU] (52. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.269
Cevap
0
Favori
81.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FIFA2007 öyle bir geldiki birden PES i unuttum(nasıl olduysa..). Özlemişim ama FIFA yine FIFA işte. PES'in yeri ayrı. Şimdi birkaç sorum olacak.
    1.Grafikler ne kadar düzeltilmiş?
    2.Oyunun hızının artması gerçekçiliğe nasıl katıda bulunabilir?
    3.Artık Ronaldinho yu alınca sek sek sekerekten giderken, Scholes'u alınca direkleri kıracakmıyız? Yani her oyuncu kendi gibimi oynuyor?
    4.Çalım hareketlerinde yenilik/değişiklik varmı?

Birde şu çalım meselesi futbol oyunlarında bir türlü ayarını bulamamıştır kendimce. Çünkü kimi oyunda çalım atmak ölümdür kimi oyunda ise zırt dedinmi adamı geçer (Ki bu kimi oyun sadece PES ve FIFA oluyor. Eski ve yeni oyunlarıyla kıyaslıyorum)
    Sen onca hareket koy oraya koyduğun bir hareket bile işe yaramasın. İşte PES4 te ilk olarak gerçekten hareketle adam geçildiğini gördüm. Ki zaten FIFA da hala hareketle adam geçmek etkili değil. Hareket çekipte önündeki adamı yere yatırma zevkine ilk PESte vardığıma eminim.. Birde şu Ronaldinho'nun hareketini görünce çok şaşırmıştım PES5 te

• Beşiktaş'ın oyuncu isimlerini, formasını ve taktiğini editledim. İsimler gerçek halini aldı. Forma da gerçekte giyilen formaya benzemiş mi arkadaşlar? Böyle çok daha gerçekçi ve eğlenceli...
    Pro Evolution Soccer 6 (2006) [ANA KONU]
  • quote:

Orjinalden alıntı: antique

quote:

Orjinalden alıntı: deepblue

arkadaşlar ML de ilk sene amatörde oynasak güzel güzel transferlerimizi yapsak sonraki sene normal levelde oynayabiliyormuyuz nasıl yaparız bunu menülerde.Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler.

sezon sonundaki transfer dönemine girdiğinde oyunun zorluk derecesini SETTINGS'den değiştirebilirsin

Benim de öğrendiğim iyi oldu.

• quote:

Orjinalden alıntı: erhaninho_cArsi

Beşiktaş'ın oyuncu isimlerini, formasını ve taktiğini editledim. İsimler gerçek halini aldı. Forma da gerçekte giyilen formaya benzemiş mi arkadaşlar? Böyle çok daha gerçekçi ve eğlenceli...

oyuncu isimlerini, takım isimlerini ve daha birçok şeyi %100 düzelten option files var, yani tek tek uğraşmana gerek kalmıyor.. ayrıca takımların formalarını güncelleştiren yamalar var.. beşiktaşınla maç yaparken bjk tezahüratlarını bile duyman mümkün..

yine fırça atmış gibi olmıyım ama biraz daha gayret
  • o yamaları nerden bulabiliriz.
    quote:

quote:

Beşiktaş'ın oyuncu isimlerini, formasını ve taktiğini editledim. İsimler gerçek halini aldı. Forma da gerçekte giyilen formaya benzemiş mi arkadaşlar? Böyle çok daha gerçekçi ve eğlenceli...

oyuncu isimlerini, takım isimlerini ve daha birçok şeyi %100 düzelten option files var, yani tek tek uğraşmana gerek kalmıyor.. ayrıca takımların formalarını güncelleştiren yamalar var.. beşiktaşınla maç yaparken bjk tezahüratlarını bile duyman mümkün..

• yav hala spiker peter brackley uyuz oluyorum o adama ne zaman spiker değişir o zaman oynarım.. tabi patch bekleyecez gene
  • ya bunun we turka yaması ne zaman çıkar acaba süper olu oyun faceler stadlar menüler zati orjinali güzel
  • ya 3. seviye kolay gelmeye başladı. oysaki pes5 te çok zorlanıyoduk. galiba 4. seviyede oynayacam.
  • yandaki linke tıkla ---> http://forum.donanimhaber.com/m_10139259/tm.htm

quote:

o yamaları nerden bulabiliriz.
    quote:

quote:

• Master lig çok zor maçlar genelde 2-1 , 1-0 1-1 gibi sonuçlarla bitiyor. defansları çok iyi regularda oynamama rağmen oyun çok zor. Glibiyet almak için hangi sistemi önerirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylar -- 14 Kasım 2006; 17:57:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Freddy Krueger

Master lig çok zor maçlar genelde 2-1 , 1-0 1-1 gibi sonuçlarla bitiyor. defansları çok iyi regularda oynamama rağmen oyun çok zor. Glibiyet almak için hangi sistemi önerirsiniz

mümkün olduğunca karşılıklı iki kişi oynamanı öneririm, pc kendi adamlarına kıyak geçiyor zor fln değil
  • iki kişi ile favorimdir
  • quote:

Orjinalden alıntı: achfighter

quote:

Master lig çok zor maçlar genelde 2-1 , 1-0 1-1 gibi sonuçlarla bitiyor. defansları çok iyi regularda oynamama rağmen oyun çok zor. Glibiyet almak için hangi sistemi önerirsiniz

mümkün olduğunca karşılıklı iki kişi oynamanı öneririm, pc kendi adamlarına kıyak geçiyor zor fln değil

Hasta etti oyun beni ya Silicem en sonunda uzun yıllar sonra gidip fifa mı oynayım yine

• 3-4-3
    quote:

• sağolasın.
    quote:

yandaki linke tıkla ---> http://forum.donanimhaber.com/m_10139259/tm.htm

quote:

o yamaları nerden bulabiliriz.
    quote:

quote:

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: deepblue

arkadaşlar ML de ilk sene amatörde oynasak güzel güzel transferlerimizi yapsak sonraki sene normal levelde oynayabiliyormuyuz nasıl yaparız bunu menülerde.Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler.

sezon sonundaki transfer dönemine girdiğinde oyunun zorluk derecesini SETTINGS'den değiştirebilirsin

Çok teşekkürler dostum
  • Brezilya, Manchester United gibi takımları alırsanız karşı takımı resmen eziyorsunuz. Ama şöyle birazcık güçsüz palermo, newcastle gibi takımlarda ben daha çok zorlanıyorum. Önde olsam bile adamlar golü atacaksa sen ....nü yırtsan afadersiniz golü yiyiyorsunuz. Çok sinir bozucu bir durum ama PC kendine kıyak geçiyor. Ayrıca rakip takım gerideyken yapılan pres çok abartılı. Top ayağınıza gelir gelmez 2-3 kişi başınıza üşüşüyor.
  • Ya aradım bulamadım bu başlıktada cevap verildimi bilmiyorum göremedim ama bu pes6yı aynı lan üzerinden şuan için oynamak mümkün değil heralde?
  • evet lan game bunda da yok.
  • Lan game olmaması kötü yaa
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.