Sipariş: İleri Pedagoji Mekan Tutar Raillkattlia Samvirkelag 25500 YTL Satın Al PII-HO Complete Bookstore 27000 YTL Satın Al Ptazs Shop 27250 YTL Satın Al Golden Shops [TRO] 30000 YTL Satın Al Hustle Rose Store 50000 YTL Satın Al
hitabetin temellerinin kitabı var ama pro olanını bilemeyeceğim
quote:
Orjinalden alıntı: SudaEriyenAspirin
Sipariş: İleri Pedagoji Mekan Tutar Raillkattlia Samvirkelag 25500 YTL Satın Al PII-HO Complete Bookstore 27000 YTL Satın Al Ptazs Shop 27250 YTL Satın Al Golden Shops [TRO] 30000 YTL Satın Al Hustle Rose Store 50000 YTL Satın Al
hocam kitapları buldum ancak bir arkadaşım alabilir o alıp bana öğretebilirmi onun için sordum. öğretemesse bana verir heralde direk
quote:
Orjinalden alıntı: MortMorello
quote:
Orjinalden alıntı: SudaEriyenAspirin
hocam kitapları buldum ancak bir arkadaşım alabilir o alıp bana öğretebilirmi onun için sordum. öğretemesse bana verir heralde direk
öğretir de öğretebilmesi için o yetenekleri 5* bilmesi gerekli +temel öğretmenliği 5* olmalı
hayır temel öğretmenliğinde * a gerek yok
quote:
Orjinalden alıntı: afacancocuk
ileri pedagoji için öğretmenlik**** hitabet* diye hatırlıyorum ben
quote:
Orjinalden alıntı: afacancocuk
var oturduğun yerden sallama
nasıl pedagoji 3 yıldız istiosa öğretmenlik sana da birinin öğretmesi için o yeteneğin gerekli olan şeylerini bilmen lazım yani örn sen temel telli enstrümanlar 3 yıldıza sahip değilsen sana elektro gitar öğretemezler
İLeri pedagoloji
3* hitabet 5* ogretmenlık ıstıyo sanırım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme