Şimdi Ara

Pro olmuş oyuncuların kullandıkları taktikler nelerdir? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
1.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Zaten assault oynamaya başladım ve manyak oynadığımı farkettim
  • Piyade olarak çok proyum hep piyade oyuncuları arasında en yüksek puanı yapıyorum. Aim yeteneğimde çok iyi çok deli helikopterde ikinci pilotluk yapıyorum. Ama gelin görün ki uçak ve helikopter uçurmayı bir türlü başaramıyorum yine aim sorun değil it dalaşı yaparken çoğu zaman çakılıyorum.
  • tabanı yanmış it gibi sağa sola koştururlar, zıplarlar, 1 saniye yerinde durmazlar, makro kullanırlar, sürekli Q ya basa basa gezerler
  • Gerçekten piyade olarak çok iyi arkadaşlar var, adam sadece operation metro yada locker da oynuyor ben bunlara "lağım faresi" diyorum, ama arkadaşları açık araziye aldık mı ? sudan çıkmış sıçana dönüyor, adam "dört kolludan" aşağıya inmiyor üstelik bir de yanına seni bindiriyor. Bana göre BF4 demek açık arazi demek tank demek uçak demek, tabi oyun biraz zevk meselesi saygı duymak gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İOT -- 18 Eylül 2014; 15:54:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

tabanı yanmış it gibi sağa sola koştururlar, zıplarlar, 1 saniye yerinde durmazlar, makro kullanırlar, sürekli Q ya basa basa gezerler

Zıplayanlara ben de uyuzum.CS alışkanlığı herhalde ama Bf de pek işe yaramıyor o zıplamalar.
  • Piyade olarak oynamak zevkli oluyor.
  • Makro demişken; BF'de nasıl bir makro kullanılabilir ki? Misal?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cybernoid

Makro demişken; BF'de nasıl bir makro kullanılabilir ki? Misal?

Makro hiledir kardeşim.Çok kullanacaksan git hile falan satın al bari tam olsun.
  • 30 yaşın üzerindeyim kardeş... Burası bir forum ve forumlarda soru sorulur. Herşey zaten google'da araştırılacaksa kapatalım forumu herkes tek takılsın. İlk defa senin gibi karşıdakini anlamaktan, anlamaya çalışmaktan ve empati kurmaktan yoksun birine denk geliyorum... İmzama bakman dahi, mevzuları ne denli ciddiye alarak yaklaştığımı göstrememe sebep olabilir.

Ben nasıl bir ihtiyaç hasıl olmuş ki insanlar ne çeşit bir makro kullanır diyorum, sen bana hileci diyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 21 Eylül 2014; 0:07:04 >
  • quote:

30 yaşın üzerindeyim kardeş... Burası bir forum ve forumlarda soru sorulur. Herşey zaten google'da araştırılacaksa kapatalım forumu herkes tek takılsın. İlk defa senin gibi karşıdakini anlamaktan, anlamaya çalışmaktan ve empati kurmaktan yoksun birine denk geliyorum... İmzama bakman dahi, mevzuları ne denli ciddiye alarak yaklaştığımı göstrememe sebep olabilir.

Ben nasıl bir ihtiyaç hasıl olmuş ki insanlar ne çeşit bir makro kullanır diyorum, sen bana hileci diyorsun.

1.si sana hileci diyen olmadı.
    2.si sorun son derece kapalıydı.Kim okusa aynı şeyi anlardı.
    3.sü insanlara direk hakaret etmen nasıl bir kişilik olduğunu ortaya koyuyor.Sana kötü bir şey deseydim neyse.
    4.sü bir daha forum dahilinde muhatab olmayalım zira terbiyesizliğe pek tahammülüm yok.

• AK KUZGUN kullanıcısına yanıt
    Tövbe tövbe... Makro hiledir, git hile satın al diyorsun. Ben ise makronun bu oyunda nasıl kullanıldığını bilmediğim gibi (nasıl bir ihtiyaca binaen) hile olduğunu bile bilmiyorum. Dolayısı ile soruyorum ve hileciliğe özenmekle ithaf edildiğimiz gibi sonunda bir de terbiyesiz oluyoruz.

Peki kardeş, ben terbiyesizim. >Ne diyeyim ben sana. Kaba etinden anladığın kadar bir de oranla konuşuyorsun, ne yapayım yani...

Büyüklük ben de kalsın, özür dilerim Bilmemek değil öğrenmemek ayıpmış... Ama belli ki burda sormakta ayıpmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 21 Eylül 2014; 0:25:05 >
  • quote:

Tövbe tövbe... Makro hiledir, git hile satın al diyorsun. Ben ise makronun bu oyunda nasıl kullanıldığını bilmediğim gibi (nasıl bir ihtiyaca binaen) hile olduğunu bile bilmiyorum. Dolayısı ile soruyorum ve hileciliğe özenmekle ithaf edildiğimiz gibi sonunda bir de terbiyesiz oluyoruz.

Peki kardeş, ben terbiyesizim. >Ne diyeyim ben sana. Kaba etinden anladığın kadar bir de oranla konuşuyorsun, ne yapayım yani...

Lan bloklamim diyorum hala yazıyor.Üstüne hala hakaret ediyor.Sorunlu musun kardeş sen.''Mal'' diye hakaret eden sensin ''Kaba et'' cart curt konuşan sensin.Terbiyesizliğin alasını yapıp bir de pişkin pişkin soruyorsun.Git şuradan akşam akşam ban yemek istemiyorum.Hadi koçum sana hayatta başarılar.
  • Dostum dikkat çok önemli, bf nin o haritasında etrafa bakarken en ufak bi pixel hareketinden orda adam olduğunu anlamak çok önemli, birde seri olmak lazım
  • Bi köşede pusup durmada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Kavilosfer/stats/303083479/pc/

pro demek olmaz bizden iyisi illaki çıkar ama nacizane tavsiyem... belli başlı silahlara alışın. tepkilerini menzillerini recoillerini reloading süresini vs iyice öğrenin... aek sevdiğim bi silahtım reloadingi kısmen uzun sürer ama FR si diğer assultlardan biraz daha iyidir... noshar TDM gibi maplerde iyi iş çıkartır... METRO dan pusup amele gibi frag atıp sürekli revive olan kişileri öldürüp sonra 200kill yaptım demek anlamsız bana kalırsa.. asıl TDM dar alanda yapılandır. gözünü 4 açman iyi dinlemen minimape bakman vs gerekir...

Recon olarak tavsiyem 12x den şaşmayın ve pull bolt alın... 3.perk boş kalabilir. m98b alışılmış bir silah bullet drop u en az olan güzel bi tüfektir ancak 500metre ve altı atışlar yapılan maplerde oynuyorsanız JNG 90 ı tavsiye ederim.. gerek 11 mermisi olsun gereksede ihmal edilebilir seviyedeki bullet drop u olsun çok güzel bir tercih.

sürekli Q basın özellikle 300 metre ve üstü için spotlanmış düşman büyük bir yardımcı... aksi halde kaçırmak mümkün oluyor.. nişan alırken hep normalden yukarı ateş edin. eğer alçak ateş edip HS yi kaçırıp gövdeden vurursanız düşman direk kaçacaktır. üstüne sıktınızmı ya sadece ses duyar ve yok sayar yada HS yaparsınız.

• Konsantre fare hakimiyeti ve bol bol oynamak
  • quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

tabanı yanmış it gibi sağa sola koştururlar, zıplarlar, 1 saniye yerinde durmazlar, makro kullanırlar, sürekli Q ya basa basa gezerler

Aynen katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Hand X

BF3 ama silahı tam hatırlamıyorum , galiba o silahtı.

Bir kere bf3te sniper ile 45 headshot atmistim adminde bana ban atmisti

• Bf3foreverGS bilen var mi bf3 metroda benim arkadaş gp 30 la 20 kisi aldigini biliyorum adam hilesiz ne zaman baksam ya 1. Yada 2.oluyor tek olsun 10 proyu rahat alir metroda benide bilen arkadaşlar vardir.Bf4ultraslanGs metroyu nasil oynadigimizi server daki arkadaşlar bizi iyi tanirlar ozelliklede beni canal da iyi bilirler

• quote:

Orijinalden alıntı: ULTRASLAN_06

Bf3foreverGS bilen var mi bf3 metroda benim arkadaş gp 30 la 20 kisi aldigini biliyorum adam hilesiz ne zaman baksam ya 1. Yada 2.oluyor tek olsun 10 proyu rahat alir metroda benide bilen arkadaşlar vardir.Bf4ultraslanGs metroyu nasil oynadigimizi server daki arkadaşlar bizi iyi tanirlar ozelliklede beni canal da iyi bilirler

Bf3foreverGS ben oluyorum.
    Metro bölümünde gp30 lvg 4 bombada 32 adam öldürdüğümu bilirim
    Tabiki biraz sonra hacker sanilıp bölümden atılıyorum
    Tek lvg ile 20 adamda söyle oluyor. Önce adamların ortasına m67 gönderiyorum. Ondan kaçacam diye arkaya kaciyolar.5-6 kişi patlıyor. Biraz arkalarinada lvg gönderiyorum. Bundada bi 6 kişi patlıyor. Sonrada panik havasından yararlanıp tüfekle daliyorum. 7 kişi falanda tüfekle gidiyor. . Tabi bu taktiği yapmak için dar alanda 25 erli kişi karşılıklı çatışması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yuri Boyka.. -- 2 Ekim 2014; 17:44:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.