Şimdi Ara

Pro olmuş oyuncuların kullandıkları taktikler nelerdir? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
1.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Yuri Boyka..

quote:

Orijinalden alıntı: ULTRASLAN_06

Bf3foreverGS bilen var mi bf3 metroda benim arkadaş gp 30 la 20 kisi aldigini biliyorum adam hilesiz ne zaman baksam ya 1. Yada 2.oluyor tek olsun 10 proyu rahat alir metroda benide bilen arkadaşlar vardir.Bf4ultraslanGs metroyu nasil oynadigimizi server daki arkadaşlar bizi iyi tanirlar ozelliklede beni canal da iyi bilirler

Bf3foreverGS ben oluyorum.
    Metro bölümünde gp30 lvg 4 bombada 32 adam öldürdüğümu bilirim
    Tabiki biraz sonra hacker sanilıp bölümden atılıyorum
    Tek lvg ile 20 adamda söyle oluyor. Önce adamların ortasına m67 gönderiyorum. Ondan kaçacam diye arkaya kaciyolar.5-6 kişi patlıyor. Biraz arkalarinada lvg gönderiyorum. Bundada bi 6 kişi patlıyor. Sonrada panik havasından yararlanıp tüfekle daliyorum. 7 kişi falanda tüfekle gidiyor. . Tabi bu taktiği yapmak için dar alanda 25 erli kişi karşılıklı çatışması lazım

Usta prof oyuncusuyum cogu serverda namimi iyi bilirler o kadar yil oynadim.Bu taktik 40 yil dusunsem hic aklima gelmezdi adam isi çözmüş kill kasip kombo giriyor adam eri geçtim generalleri eğitiyor neredeyse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Maskeli Bilo

Pro oyuncularin zeki oldugunu dusunuyorum. Ikinci olarak ekipman ve internet cok onemli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Bf3foreverGS bilen var mi bf3 metroda benim arkadaş gp 30 la 20 kisi aldigini biliyorum adam hilesiz ne zaman baksam ya 1. Yada 2.oluyor tek olsun 10 proyu rahat alir metroda benide bilen arkadaşlar vardir.Bf4ultraslanGs metroyu nasil oynadigimizi server daki arkadaşlar bizi iyi tanirlar ozelliklede beni canal da iyi bilirler

Tek lvg ile 20 adamda söyle oluyor. Önce adamların ortasına m67 gönderiyorum. Ondan kaçacam diye arkaya kaciyolar.5-6 kişi patlıyor. Biraz arkalarinada lvg gönderiyorum. Bundada bi 6 kişi patlıyor. Sonrada panik havasından yararlanıp tüfekle daliyorum. 7 kişi falanda tüfekle gidiyor. . Tabi bu taktiği yapmak için dar alanda 25 erli kişi karşılıklı çatışması lazım

Usta prof oyuncusuyum cogu serverda namimi iyi bilirler o kadar yil oynadim.Bu taktik 40 yil dusunsem hic aklima gelmezdi adam isi çözmüş kill kasip kombo giriyor adam eri geçtim generalleri eğitiyor neredeyse

Bu kadar saat metroyu kim oynasa Prof olur. .sırf metro bölümünde 35 bin kill var . Artık bıktım. Adam öldürmeyi geçtim. Nasıl farklı bir şekilde öldürürum diye taktik üretiyorum .1 aydır falanda bıçağa sardim. Adamların arkasından dolaşıp bicakliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Hand X

Grand Bazaar haritasında adamın imleçi sürekli ortada ve deli gibi kill yapıyodu.

Eğer kullandığın silah yukarı doğru seken bi silah ise,tararken aşağı doğru çekersin dengelemek için(Recoil control).Videoda o yüzden sekmiyor gibi görünmüştür.
  • Yazılanların çoğunu okudum. Pro muhabbeti ancak metro ve lockerdan öteye geçmemiş. Burda Battlefield ın asıl haritaları unutulmuş. Nerde karkand wake island sharqi oynamış eski Battlefield oyuncuları.o haritalar Battlefield haritası değil cod haritalari ben codu kotulemiyorum ama Battlefield ta pro oyuncu diyince. Goldmud ta silk road ta taktik anlatmaktir. Yoksa bir anlami olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SenTiNeLz -- 2 Ekim 2014; 22:40:41 >
  • Dediğim o değildi. İmleç maç boyunca sürekli ortada duruyor. Adam ne yukarı bakıyor ne de aşağı , sürekli ortadan ayırmıyordu.
  • quote:

quote:

quote:

şaka degil degil mi bu diyalog

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.