Şimdi Ara

Pro olmuş oyuncuların kullandıkları taktikler nelerdir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
1.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçenlerde burda bir konu vardı , adam kendi kanalını vermiş herkes izlesin diye , izledim ve ağzım açık kaldı Bu noktada bişey sormak istiyorum , oyundayken imleç hiç aşağı yada yukarı gitmiyor hep ortada duruyor. Bu taktik mi?

• Bazen yukarı da bakmak gerekir helikopterler falan saldırıyor, mesela sunken dragonda bulldog ile 25-30 tane pilot öldürmüşümdür saldırırken kaçmak yerine ateş edince bazen kafadan vurabiliyorsunuz.

Proluktan ziyade o haritanın eksik noktaları bilip ona göre davranmak olabilir mesela.
    Operation metro'da her zaman kapışılan yerler var mesela a nın orası veya 3.kat gibi bunları lehine döndürüp mvp olabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grand Bazaar haritasında adamın imleçi sürekli ortada ve deli gibi kill yapıyodu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Hand X

Grand Bazaar haritasında adamın imleçi sürekli ortada ve deli gibi kill yapıyodu.

Camping yapıyodur o zaman, tahmin edeyim elinde de m16a3 reflex foregrip heavy barrell vardır

• Twitch de firsat buldukca maclari izleyin. Turnuvalara goz atin youtube dan eski maclari takip edin izleyin.

• Pek camping sayılmaz çünkü adam manyak gibi oynuyodu
  • Özgü® kullanıcısına yanıt
    Evet mutlaka izlemem lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bf3müydü? m16a3 muydü?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0ops kullanıcısına yanıt
    BF3 ama silahı tam hatırlamıyorum , galiba o silahtı.
  • quote:

BF3 ama silahı tam hatırlamıyorum , galiba o silahtı.

M16A3 her şeyiyle abartılmış bir silah. Az sekiyor zaten, fareyi de sekmenin tersine doğru yaparsan nerdeyse hiç sekmez o yüzden o silahla çok iyi skorlar yapılabilir.

• Pro oyuncularin zeki oldugunu dusunuyorum. Ikinci olarak ekipman ve internet cok onemli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

Twitch de firsat buldukca maclari izleyin. Turnuvalara goz atin youtube dan eski maclari takip edin izleyin.

bu arkadaşın dediğine ek olarak turnuva haricide squad rush oynayanları izle.
  • Öncelikle ne istediğini bilip ona odaklanmalısın.
    Ben recon sınıfını seviyorum ve 3 aydır sadece sniper oynadım. Metroda lockerda silk road da. her haritada. Sadece 8x scope ve genellikle m98b. bol bol da dark-betrayed dark-elite videoları izliyorum. Levelcap sniper videoları da gayet güzel.
    önce çok bunaldım. kd 1 olursa iyi diyordum. şimdi kd genelde 2 ila 3arasında olmakta. Alışınca recon harika oluyor. kas hafızam da tam bir uyum sağladı. 1800dpi mouse ve oyun içi sensitivity de %4 olarak ayarladım hep öyle oynuyorum. Neye alıştıysan onla devam etmelisin. Biraz da sabır gerekiyor. Ondan sonrası omuriliğe kalıyor. çoğu zaman istemdışı adam vuruyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maskeli Bilo

Pro oyuncularin zeki oldugunu dusunuyorum. Ikinci olarak ekipman ve internet cok onemli.

Saol.

• Nooblar ustune alinmasin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maskeli Bilo

Nooblar ustune alinmasin.

• ADANAL1 kullanıcısına yanıt
    O söylediğin videolar şahıslara mı ait? dark-betrayed ve dark-elite nickname oluyor sanırım.
  • quote:

O söylediğin videolar şahıslara mı ait? dark-betrayed ve dark-elite nickname oluyor sanırım.

Bir kişi örnek vereyim. Fnatic oyuncusu bilen bilir. Bir kaçkere aynı haritada oynama fırsatı buldum . Map geçmişine bakarsan genelde aynı yerlerde oynuyor denk gelirsen bir gün izle nasıl oynuyor diye.

http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/fnatic-uNFixed/

Dersinki Biz oyun oynamıyoruz.
  • 1. taktik bu oyun bir TAKIM OYUNU kişisel becerin bir yere kadar takımın iyiyse iyisin kötüyse de ayvayı yedin ne kadar pro olursan ol adamı nallarlar.
    2. taktik İnternet hızın iyi olacak ve pin değerlerin düşük yok sa " Ama ben önce vurdum" diye söylenirsin.
    3. taktik FSP oyunlarına doğuştan gelen kişisel bir yeteneğin olacak, bazı tipler yüzlerce saat oynamış oluyor ama saygı değer oyuncumuz oyundan bir haber ne alan tutmasını biliyor ne baskı ateşini affedersiniz mal gibi bir ora bir buraya koşuyor sonra "tüh yine öldüm" diyor.
    4. taktik sen ölürsen muhtemelen takım arkadaşında ölür.
  • Pro değilim ama:
    1-Counter strike mantığını unutun.Bu oyunda rush atarsanız %90 ölürsünüz.
    2-Bir gözünüz her zaman mini map te olsun.
    3-Açık alanda fazla kalmayın.Mutlaka mevzi arkasından sıkmaya çalışın.
    4-Sabit durmayın hareketli olun.
    5-Takımın durumu önemli olduğundan oynadığınız sınıfın hakkını verin.Unutmayın bu oyunda tek amaç adam vurmak değil.Mesela Assaultsanız yaralıları kaldırın sağa sola sağlık kutuları atın.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.