Öncelikle konuyu yanlış yerde açmışsam af ola.Laptop kullanıyorum.Bilgisayarımda hiç bir problem yoktu ta ki ekran kartı çipi yanana kadar.Yandıktan sonra garantisi bittiği için mecburen bilgisayarcıya götürdüm ve o günden beri illet ettirdi bilgisayar.Bu bahsettiğim zaman aralığı yaklaşık 1 ay kadar.Yeni çip takıldı 180 tl civarı bir şeye.Geldikten sonra önceden rahatça sistemimin kaldırdığı oyunları bile düşük ayarlarda anca oynayabiliyorum.Çünkü oyundayken bir müddet sonra kapanıyordu.GPU-Z programını indirip baktım ısısı 106 dereceye kadar çıkıyor ve kendini kapatıyor.Daha sonra 1-2 gün önce mouse ışık vermemeye başladı ve son olarak bugün şarj olduğu halde bilgisayarda şarj yok diyor ve prize takınca şarj olmuyor.Acaba sorun GPU'da mı yoksa Güç kaynağında mı ? Bunu kontrol edeceğim bir program var mı (GPU-Z) gibi ? Ve artık bilgisayarcıya götürmek istemiyorum her götürdüğümde yeni bir şey çıkıyor bir tavsiyesi olan var mı ?
yanan cipin aynisindan takmamis olabilirler daha dusuk taktilarsa oyunlarda ondan performans vermiyordur.isiniyor diyorsun notebookta guc kaynagi olmaz pc'deki gibi.adaptor var direkt kabloyla calisiyor.eski galiba alet her bilgisayarciya goturusunuzde 180-200 vereceginize yenisini alin artik bence bir suru sorunu var.
Aslında çokta eski değil 3-4 senelik 4 gb ram 1 gb ekran kartı i5 işlemcili
tamir gormus notebooktan pek hayir gelmiyor bende de vardi.yeni gpuyu taktin cayir cayir yaniyor bu dogru mu taktin macununu yenile vs biraz çıkış bakalim adama tekrar 180 lira vermemek icin.