Şimdi Ara

Problem kimde? Objektif büyüklerim buyursunlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, yaz stajı yapmaktayım. Stajyeri olduğum üniversitemizin eğitim ve araştırma hastanesinde bugün tüm hastalarımızı takip edip dosyalarını doldurduktan sonra diğer arkadaşlarımızla sohbet ediyorduk. Servisimizin anabilim dalı başkanı profesör doktor hocamız geldi,sorumlu hemşire ile hemşire deskinin önünde konuşuyordu hararetli bir şekilde. O sırada bizde arkadaşlar ile bir konuda konuşurken gülmeye başladık ama çok abartılı değildi kendi çapımızda hastaların duyması zaten imkansız.

Profesör birden bize dönüp “haddinizi bilin,burası okul değil” dedi. Hepimiz sustuk ben utandım suçumuz olmamasına rağmen kafamı eğdim. İlk kez bir hocadan azar işitiyordum. Oturduğumuz masada ayak ayak üstüne atmıştım kimseyi rahatsız etmeden ve kimseye dönük değildim masaya dönüktüm ve o an farkında bile değildim ki saygısızlık zaten etmem,doktor bile gelse kendimi toparlar işime bakarım saygı duyarım. Profesör sinirli bir şekilde “afferin,sende bacak bacak üstüne at afferin” dedi. Hemen kendimi toparladım önüme döndüm. “ herşey okulda öğrenilmiyor haberin olsun,bunu bil yani. “ dedi. İçimden o an kalkıp stajımı yakmak uğruna çıkıp gitmek geldi. Cevap versem sorumlumuzu ezmiş olacaktım sustum. Giderken hemşirelerine ayar çek dedi birde ... sorumlu sonra gelip gülerek durdunuz durdunuz hocanın geldiği zamanda konustunuz dedi güldüler geçtiler.

O kadar dokundu ki. Sanki ona dönük şekilde bacak bacak üstüne oturdum. Adam deskte bile değildi deskin önünde ayakta konuşuyorlardı. Şimdi problem kimde? Saygısızlık mı bu? Bizi ezerek saygı mı kazacak profesörler ?

Birde beni çalışan hemşireler çok sever işimi severek yaparım,tüm bilgimi kullanırım ve uygularım.

Soruyorum,problem kimde?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Profların hepsinde bu durum var mesela bir tanesi amfide herkesin içinde bağırarak azarladı,sınav esnasında sorduğum bir soru yüzünden azar işittim.

Her üniversitede böyle şımarık proflar vardır öğrenciye hayvan gözüyle baktıkları için insanlıklarını kaybettiklerinin farkında değiller
  • ANTİ BUG kullanıcısına yanıt
    Bundan sonra saygı beklemesine gerek yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Herkes Şu Anki Dertlerini Yazsın
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.