Şimdi Ara

Probook PRBG15A51 yorumlarınızı bekler :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Öncelikle bir öğrenci olarak fiyat ve performans bakımından en iyi olan bir bilgisayar seçmek istiyorum. Araştırmalarım sonucunda en uygun olarak Probook PRBG15A51 modelli Intel Core i5 2.53 GHz Turbo Boost 2.80 GHz 3MB L3, 6 Gb DDR3 1066 MHz, Ati Mobility Radeon HD5470 1 GB Harici, 320 Gb 5400 Rpm HDD, bir laptop buldum. fiyat olarak yaklaşık 1200 lira. tam bana göre bir bilgisayar fakat bazı sorunlar aklıma takıldı,
    ilk olarak probook marka bir bilgisayar daha önce hiç duymadım ve test etme şansım olmadı,
    Sitesine girip bu modeli aradığımda bu ürünü bulamadım fakat internette her sitede bu ürün satılmakta
    Sonra desteği nasıl olur diye driver larını bulmaya çalıştım bulamadım
    Uzman arkadaşlara soruyorum, sizce nasıl bir bilgisayardır bu, test eden var mı, güvenilirmi, 2 yıl sonra elimde patlamaması lazım aldığım zaman beni 5 yıl götürmesi lazım. şimdiden fikirleriniz için teşekkürler...

• F/P bakımından en iyi model bu:

http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1002&uid=115285
  • öncelikle teşekkür ederim. fakat bir sorum olacak ürün özelliklerinde e-sata var olarak gösteriyor. fakat başka yerdeki bir topicde esata yok diyor ürünün eksilerinde. kafam karıştı :S . bu konuda bilginiz varmı ?
  • merhaba. bilgisayarcı olmama rağmen almadan önce bende tedirgin olmuştum laptopun markası konusunda hiç duymamıştım ama HP'nin ürünü olduğunu öğrendim kısa bi araştırma sonucunda. cihazın özellikleri aynen saydığın gibi ama ekran kartı HD 5000 series olarak görünüyor yani tam bi model numarası yok sistemde. 1gb olmasına rağmen çok üst sınıf bi ekran kartı değil. çok aşırı bi performans bekleme yani ekran kartından ama kesinlikle yarı yolda bırakacak bi laptop da değildir. duruşu biraz sony yi anımsatıyor (: cihazda e-sata mevcut ama öğrenci adama lazım olacak da bir slot değil (: 3 tane usb çıkışı mevcut cihazda, 1 adet vga ve 1 hdmi slotu mevcut. kesinlikle tavsiye ederim yarı yolda bırakacağını sanmıyorum. bu fiyata alınabilecek en iyi laptop diyebilirim. ( 1.100 tl )
  • mustafabirol öneriniz için çok teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.