Şimdi Ara

Procosser işlemci normal işlemci arasındaki fark?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bazı işlemcilerde procosser yazıyor. Bu tam olarak ne demek ve daha iyi anlamına mı geliyor? 2. Sorum ise benim pc özelliklerim şöyle; İntel core 2 duo E7500 işlemci, atı radeon hd5570 ekran kartı, 4 gb ram ve Asus anakart 400 psu var. Fifa 2015 delisiyim ve pcmi kısıtlı bütçemle arttırcam. İ5 almayı düşünüyorum fakat bununla beraber anakart değişimi de lazım. Belki psu yükseltmek de lazım. Enson ekran kartı alırım. Öncelik işlemci çünkü oyunun minimum sistem gereksiniminden bile düşük işlemcim. (quad core istiyor minimum). İ5 işlemci alırsam yanında neyi mecbur değiştirmek zorunda kalırım başka ve i5 işlemciye şuan sahip olduğum ekran kartı çok darboğaz yapar mı? Şimdiden teşekkürler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sinann7 kullanıcısına yanıt
    Procosser yazsada aynı işlemci yazmasada aynı.i5 işlemci alacaksan hangi soket ise ona göre anakart seçmelisin.
  • Processor zaten işlemci demek, sorunuza gelirsek ucuz yollu bir upgrade düşünüyorsanız, eğer anakartınız destekliyorsa intel q6600 gibi bir işlemci ve 5770 gibi bir ekran kartı alırsanız güzel bir sistem olmuş olur

• Processor işlemci demek zaten.

• prescoot işlemci 90nmteknolojisiile uretilmiş tarnsistor sayısı nortwort lardan fazla olan yeni komut setleri eklenmiş onbelleği yukseltilmiş işlemcidir 64 bit desteği lga larda var
  • Kardeşim biraz uzun vadelik almak istiyorum. Quad core alsam en fazla 2016ya kadar oynayabilirim fifayı o da low da. Beni bi dört beş sene götürsün en azından mediumda da olsa.Fakat fazla paramda yok. Ona göre mütevazi bişeyler almak istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sinann7

Kardeşim biraz uzun vadelik almak istiyorum. Quad core alsam en fazla 2016ya kadar oynayabilirim fifayı o da low da. Beni bi dört beş sene götürsün en azından mediumda da olsa.Fakat fazla paramda yok. Ona göre mütevazi bişeyler almak istiyorum.

Fazla paranız yoksa dediğim en mantıklısı ha evdekileri satar üzerine 700 800 koyarım derseniz o zaman farklı birşey düşünülebilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.