Şimdi Ara

PRODJİ ripleri neden bu kadar kaliteli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu prodji ripleri neden bu kadar kaliteli?
    neredeyse hd görüntüyle aynı.
    hatta ondan daha fazla ayrıntı gösteriyor ve filmdeki renkler daha canlı.
    birde tabi türkçe dublaj oluyor.

• Neredeyse hd görüntüyle aynı mı?

40 inç bir ekranda ikisini izle hangisinin daha iyi olduğu yorumunu öyle yaparsın.Normal monitörde hd de pikseller üst üste bindiği için görüntü bozulur.
  • boyutu da normal dvdriplerden fazla
  • Görüntü HD Rip oldugundan Renkler ve Derinlik olarak Kalitelidir..

Ama Çözünürlük olarak yaklaşamaz HD'ye
    Ama Büyük Ekranda HD ile arasındaki fark ortaya çıkar..

DVD'den iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 6 Ağustos 2008; 13:26:36 >
  • Öncelikle acele etmiyorlar en kaliteli kaynağın çıkmasını bekliyorlar ve ripleme işi biraz yemek yapmaya benziyor, yemeklerinin tarifi çok iyi... :)
  • renk derinliği hd ile alakası yoktur, bu rip guruplarının zaten özelliği buradadır riplerken plug in ler kullanırlar tamamen profosyoneldirler...

bakınız : UnSeeN ; DVDRiP yaparlar lakin renk açısından benli prodji den dahada iyidir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: nc39

renk derinliği hd ile alakası yoktur, bu rip guruplarının zaten özelliği buradadır riplerken plug in ler kullanırlar tamamen profosyoneldirler...

bakınız : UnSeeN ; DVDRiP yaparlar lakin renk açısından benli prodji den dahada iyidir..

bu konuda size katılmıyorum.Kesinlikle Prodji Unseen den daha iyi.Boyutları neredeyse ikisininde aynı.ama kalite farkı var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3D için Mp4 mü Mkv mi en iyisi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eskiden Unseen ve PRoDJi arasında fark yok denecek kadar azdı ama son 6-12 aydır PRoDJi kaynağını Bluray-HDDVD olarak değiştirdi ve rip kalitesi farkedilir derecede yükseldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n1ghtfall -- 6 Ağustos 2008; 16:07:41 >
  • PRoDJi'lerin kaynagını nasıl buluyorsunuz benım baktıgım yerde hep axxo var
  • Türk torrrent sitelerinde bulabilirsin.
  • UNSeeN DVDRiP den vazgeçmemiştir , prodji arkadaşların dediği gibi artık hd kaynaklı riplemeye başlamış...
    benim karşılaştırmam sdece dvdrip ler için geçerlidir..
  • Ben TLF den şaşmam.
  • Arf grupları hemen hemen iyidir. Kendilerine has tarifleri var. Genelde dvd indirdiğim için aralarında ki farkları anlayamıyorum : )) Ama bakarsanız sıradan riplerle arf gruplarının ripleri arasında çok fark vardır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.