Şimdi Ara

profesyonel 40D -550D seçim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kardeşime mezuniyette verilmek üzere alcaz. Yurt dışından bir arkadaşım getirecek, kardeşim 40D olabilir demişti ama 550D getirtme ihtimalimizde var.
    kardeşim profesyonel fotografçı, siz hangisini önerirsiniz. 40 D bulamaz isek 550 D de'yi almak mantıklı olurmu.

Teşekkürler,

• Profesyonel fotoğrafçı derken stüdyo sahibi ya da bu işi ticari alanda mı icra ediyor? Stüdyo için şahsen orta segment tercih ederdim.
  • profesyonel diyorsanız, 50d, 7d hatta 5d mark ii ye kadar açılır segment.
  • Bireysel kullanım, profesyönel'i yanlış ifade ettim galiba.
    Cevaplarınız için teşekkürler,
  • mutlaka 40 d sağlam body hız ergonomi

550 avantajı daha yeni bir teknoloji hd video kaydı
  • İmkanınız var ise 7D yok ise 40D tavsiyem olur...

• Edindiğim izlenimlere göre hız ve malzeme kalitesi için 40D , teknoloji ve baskı için yüksek çözünürlük için de 550D ayrıca 1080p video çekimi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hederahelix

İmkanınız var ise 7D yok ise 40D tavsiyem olur...

7D ve 50D olsun diye muhalefet olacağım,40D ile 50D yaklaşık aynı makinelerdir ama 50D daha güncel sayılır..
  • 40D daha doğru tercih olur.
  • %100 katılıyorum
    quote:

Orijinalden alıntı: KaptanMirliva

Edindiğim izlenimlere göre hız ve malzeme kalitesi için 40D , (YENİ) teknoloji ve baskı için yüksek çözünürlük için de 550D ayrıca 1080p video çekimi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bipekkan

%100 katılıyorum
    quote:

Orijinalden alıntı: KaptanMirliva

Edindiğim izlenimlere göre hız ve malzeme kalitesi için 40D , (YENİ) teknoloji ve baskı için yüksek çözünürlük için de 550D ayrıca 1080p video çekimi.

doğru söze ne denir.. +1500 diyeyim bende
  • Atlamışım @Thin Lizzy,
    Çok benzer makineler ama sensör farklı ve o sensör benzeri 500 D de var. Sırf bu nedenle daha güncel olmasına rağmen yorumum bu olsun ?
    550D ve 7D esastan güncellenmiş makineler Ama özellikle 7D şahsen benim ulaşamayacağım kadar fiyatları yüksek. Tahminimce 50D yerine gidin 40D alın denilme nedeni de bu. Benim görüşüm 40D' nin tam güncellenmiş modeli 7D, 450D nin tam güncellenmiş modeli 550D dir.
    quote:

Orijinalden alıntı: Thin Lizzy

quote:

Orijinalden alıntı: hederahelix

İmkanınız var ise 7D yok ise 40D tavsiyem olur...

7D ve 50D olsun diye muhalefet olacağım,40D ile 50D yaklaşık aynı makinelerdir ama 50D daha güncel sayılır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bipekkan -- 17 Haziran 2010; 12:28:41 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.