Herkese Merhaba Neco_74 isimli kullanıcının başlığına yazdım ancak kendisi uzun süredir offline sanırım cevap alamayacağım... bilgili ve kokulardan anlayan arkadaşlardan cevap bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim...
koku önerisi almak istiyorum.
güzel kokmayı seviyorum.. 15 senedir aynı kokuyu kullanıyorum(givenchy-pi) şu an hala pi kullanmaktayım. aslında memnunum ancak yeni keşfettiğim iki koku hatta üç koku alışkanlıklarımı değiştirmeye zorluyor beni. 2 haftadır düşünüyorum. ancak bir türlü karar veremedim... lütfen bana yardımcı olun.
esmerim, haftanın 4-5 günü yoğun spor aktivitesi yapıyorum. 104 kilo olan spor yapan bir insanım. çok terlerim ancak terim asla kötü kokmaz. su gibi kokusuz. karar veremediğim parfümleri yazıyorum:
1. Dior Homme Intense: bu koku gerçekten almaya en yakın olduğum koku. hem kalıcı bir EDP, hem yıllardır kullandığım pi gibi sexy esmer erkek kokusu(kişisel fikrim). yılbaşına doğru kampanyalar yaygınlaştıkça fiyatlar da ekonomikleşiyor.
2. Bvlgari MAN in Black: gerçekten muhteşem bir yeni nesil koku. bana göre bu da pi ye yakın esmer erkek kokusu. üstelik set olarak mevcut(deosu olmasa da balsam ı var) dior homme setini göremedim.
3. Gucci Guilty Intense EDT: çok farklı çok kışkırtıcı bir koku. Sevil kozmetik, Tekin Acar ve Boyner'de 3 farklı bayana sordum. üçünden(man in black, gucci, dior homme) hangisi güzel sizce diye üçü de ağız birliği etmişçesine Gucci Guilty'i seçti :) hatta kız arkadaşım da en çok onu beğendi. koku baskın ve diğer 3 koku kadar sert değil. spor sonrası kalıcı fresh ve bence 4 mevsimlik bir koku. kalıcılığı konusunda şüphem var. kış kokusundan çok yaz kokusu gibi geliyor. bayanlar sert olduğunu söylese de bana yaz kokusu gibi geldi... kalitesi tartışılmaz elbet...
4. Yine Yeni Yeniden, Givenchy Pi: Eski bir koku olması ve kampanyalar dönemi olması sebebi ile fiyatları uygun eskiye göre... Beni gün boyu götüren tenime yakışan bir koku. değiştirmek istememin tek nedeni yıllardır aynı kokuyu kullanıyor olmam. bana göre 4 koku içinde en efsanevi olanı. ancak değişim bazen iyidir... yeni anıları yeni insanları yeni kokularla şifrelemek istiyorum kokusal belleğe :)
Anıları dahi kokularla hatırlayan bir insan olarak profesyonel yorumlarınızı bekliyorum. Msj olarak da atabilirsiniz. Ve yorumlarınızın sonuna mispera.com sitesi hakkındaki görüşlerinizi de yazarsanız sevinirim. markafoninin kozmetik firması güvenilir ve %100 orjinal ürün sattığını garanti ediyor. memnun olanlar olduğu kadar şikayetimvar.com da bir çok şikayet gördüm. en uygun fiyatları bu site veriyor.