Şimdi Ara

Profesyonel destek verebilecek bir arkadaş var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Pandemiden sonra iş saatlerim ve günlerim değişti. Bana yeni çalışma günlerime göre özel bir program yazabilecek var mı bu süreçte deneyimli bir hocaya ihtiyacım olacak çünkü. İnternette ücreti dahilinde bu işi yapan çok kişi var ama şuan için bu a ayrı bir bütçe ayıracak durumum yok maalesef.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• kaç gün çalışabilirsin.. seviyen nedir...sıkıntıya sokan hareket var mı bunları söylersen yardımcı olunabilir
  • grken kullanıcısına yanıt
    1 senedir kendim çalışıyorum, şuan 4 günlük periyodlarda başa dönen bir programım var ama iş tempoma göre 3 gün izole kalan 4 günde power lifting veya f.body bir program olabilir diye düşündüm.

• 4 gün için upper lower şeklinde çalışabilirsin... 2gün güç üzerine 2 gün kas inşası üzerine olabilir
  • grken kullanıcısına yanıt
    Push/pull çalışmayı tercih ediyorum şuan. Alt kısım istediğim güce sahip gibi. Üst kısım biraz daha olması lazım son zamanlarda pek verim alamıyorum nedense. Miyofibril hipertrofi konusunda daha verimli bir idman yapmam lazım ama yapamıyorum nedense.

• her bölgeni nerdeyse 1 gün çalıştırıyorsun ve onlarda da yarım yarım oluyor... ppl yapacaksan ya 3 3 şekilde 6 günlük program olsun ya da 2. leg gününü atla...ama yine de sen bilirsin
  • güç seviyen nedir? bench(barbell), barfiks, squat, deadlift, shoulder press(barbell) hareketlerinde kaldırabildiğin kilo ve tekrar sayılarını yazabilirsen yardımcı olabilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • leopolidas L kullanıcısına yanıt
    İlgilendiğin için teşekkürler hocam, diğer arkadaşla iletişime geçmiş bulundum. Sağolsun ilgileniyor, aksi bir durum olursa zahmet olmazda sizden de yardım isterim çok teşekkürler.

• Upper lower deneyen var mı sonuçlar nasıl bulkta kas kazanamı seviyesi faln?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emir125234 E kullanıcısına yanıt
    Açıkçası ben daha deneyimlemedim, izole çalışıyordum bir arkadaşımın tsvsiye ve desteğiyle çarşamba günü ppl program denemeye başlayacağım.

• Upper lower mantıklı geliyor bide biraz once bi yerde oludum calisthenic yapanlar kısa vadede daha estetik oluyorlar

• linkorn L kullanıcısına yanıt
    Bu 2 haftalık süreçte deneyimleeini yazarsan iyi olur

• Emir125234 E kullanıcısına yanıt
    Tabi yazarım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.