Şimdi Ara

Profesyonel hack işinden anlayan ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Profesyonel olarak hack yapabilen birilerini arıyorum. Adana, Gaziantep, Hatay çevrelerinden olursa birebir görüşüp tezim için röportaj yapmak istiyorum. Ücreti neyse halletmeyi düşünüyorum. İşi gerçekten bilen, kendine güvenen birileri varsa aranızda özel mesajla ulaşmanızı rica ediyorum.

• Birisi hacker okanın numarasını versin

+

SS eklesin hayrına

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Profesyonel hacker burda mı takılır sence? 30+ yaşındaki programcılara sorabilirsin. Genelde çoğu bbs vb. Dönemlerinden kalma biraz hackerlık bilgisi olan insanlar oluyor. He illa profesyönel ise kaspersky nin tr ofisine sorularini mail at. Guzel bir video seklinde kendin sunarsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: cumfiçu

Profesyonel hacker burda mı takılır sence? 30+ yaşındaki programcılara sorabilirsin. Genelde çoğu bbs vb. Dönemlerinden kalma biraz hackerlık bilgisi olan insanlar oluyor. He illa profesyönel ise kaspersky nin tr ofisine sorularini mail at. Guzel bir video seklinde kendin sunarsin.

Programcıları nereden bulacağım ? Ayrıca dediğiniz gibi her programcı bu işleri biliyor diyemeyiz. Burda olupta bu işlerden anlayan birini tanıyan biri olabilir umuduyla yazmıştım.
  •  Profesyonel hack işinden anlayan ?

Profesyonel hack işinden anlayan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Originals -- 31 Ocak 2014; 0:10:38 >
  • Sorularini 'Akınsoft' a mail olarakta sora bilirsin. Bana zamaninda yakin konuda yardimci olmuslardi.

• Wifi hack
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

Wifi hack

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.