Şimdi Ara

Profesyonel kaleci eldiveni tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen günlerde oynadığım maçta kötü kaleci eldiveni yüzünden bileğimi sakatladım bunun yüzünden düzgün bir kaleci eldiveni almaya karar verdim piyasadaki nike adidas vb markalarda yüksek fiyata işlevsiz eldiven çok fazla sadece görünüşten fiyat yükselten markalar var bildiğiniz iyi bir kaleci eldiveni varmı marka farketmez 300 350 lira bütçem var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kaleci Elduveni Önerisi: En İyi Kaleci Elduvenini Seçme Rehberi

Bir kaleci olarak, güvenilir ve yüksek performanslı eldivenlere sahip olmak hayati önem taşır. İster profesyonel bir kaleci olun ister amatör, en iyi kaleci eldivenini seçmek, oyun alanındaki başarını büyük ölçüde etkileyebilir.

En İyi Kaleci Elduveni Markaları

Piyasada birçok saygın kaleci eldiveni markası bulunmaktadır:

• Adidas Predator
    • Nike Hypervenom
    • Reusch Attrakt
    • Uhlsport Eliminator
    • Sells Total Contact

Kaleci Elduveni Özellikleri

Bir kaleci eldiveni seçerken göz önünde bulundurulması gereken birkaç önemli özellik vardır:

Kesim: Parmakların eldivenin içine oturma şekli, topu tutma ve kontrol etme yeteneğini etkiler. Yaygın kesimler arasında düz kesim, rulo parmak ve olumsuz kesim bulunur.

Malzeme: Kaleci eldiveni astarları genellikle lateks, köpük veya sentetik malzemelerden yapılır. Lateks, en iyi tutuşu sunarken, köpük daha dayanıklıdır.

Kemikli mi Kemiksiz mi: Kemikli eldivenler parmak uçlarında ekstra koruma sağlar ve yumruklama yaparken yaralanmaları önleyebilir. Kemiksiz eldivenler ise daha fazla esneklik ve top hissi sunar.

Beden Seçimi: Kaleci eldiveni doğru bedende olmalıdır. Çok gevşek veya çok sıkı eldivenler topu tutmayı zorlaştırabilir.

Kaleci Elduveni Önerileri

İşte piyasadaki en iyi kaleci eldiveni önerilerinden bazıları:

• Adidas Predator Pro: En iyi genel kaleci eldiveni
    • Nike Hypervenom Phantom Elite: En iyi tutuş için
    • Reusch Attrakt Freegel: En dayanıklı kaleci eldiveni
    • Uhlsport Eliminator Supergrip: En iyi yumruklama koruması
    • Sells Total Contact Aqua: En iyi ıslak hava eldiveni

Sonuç

En iyi kaleci eldivenini seçmek, kişisel ihtiyaçlarına ve tercihlerine bağlıdır. Yukarıdaki bilgileri göz önünde bulundurarak, oyun alanında sana en iyi performansı verecek eldivenleri bulabilirsin. Unutma, kaliteli kaleci eldivenleri, kalecilik becerilerini geliştirmene ve hedeflerine ulaşmana yardımcı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • eldiven den değil o senin iyi bir kondisyona çalışmaya tecrübeye ihtiyacın var bence eldiven den dolayı bileğini sakatlayan bir kişiyi ilk defa duyuyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum eldivenle alakası olmaz 3 yıl futsal oynadım her halı saha maçına eldivenimide götürürüm eldivenle alakası olması imkansız gibi bir şey nasıl becerdin geçmiş olsun

• Hocam benim sol bileğim küçüklükten beri 3 kere kırıldı oyüzden daha hassas ve kemikli kemiksiz diye ayrılıyomuş eldivenler daha çok bilek destekli bi eldiven almayı düşünüyorum kemikli be kemiksiz eldivrn arasındaki fark ne acaba biliyosan açıklayabilirmisin teşekkürler

• Eski bir kaleci olarak ve şuan amatör bir boksör olarak söyleyeyim eğer bileklerin ince ve güçsüzse maçtan önce bileklerini bandajlaman gerekiyor. 4-5 kat bandajlarsan bileklerin güçlenecektir. Bu dediğim bandajlar şunun gibi;
    https://urun.n11.com/antrenman-malzemeleri/jako-tape-38-cm-bandaj-P106743106
    4-5 kat yap yeter.
    Eldiven olarak sana Reusch veya HO Sports önerebilirim. Uhlsport'ta bakabilirsin. 350 lira fazla bir bütçe, o paraya çok iyi eldivenler var. prodirectsoccer.com bu adresten alabilirsin. Türkiye'ye yolluyorlar merak etme.
    Kemikli eldiven denilen eldivenlerin parmak kısımlarında kemik tarzı sert bir malzeme oluyor ve bu parmakların geriye doğru yatışını engelliyor. Profesyonel bir kaleci olmadığından dolayı kemikli eldiven almana gerek yok, oynamakta zorluk çekersin. Elini bükmek vs. kemiksiz eldivene göre daha zor ve güç gerektiriyor. Ayrıca halı sahada falan yanlışlıkla birine vursan kemikli eldivenle ciddi problem olabilir. Sana önerim Negative cut ya da flat palm bir eldiven alman.
    http://www.prodirectsoccer.com/products/Reusch-Serathor-Prime-G2-Mens-Goalkeeping-Gloves-Dazzling-Blue-Safety-Yellow-143552.aspx
    şu tarz bir yarı prof eldiven sana fazlasıyla yeter.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.