Şimdi Ara

Profesyonel Yazıcı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

biz şirkete yeni bir yazıcı almak istiyoruz. bu konuda beni görevlendirdiler fakat benim pek bilgim yok yazıcılar hakkında. bu konuda bana yardımcı olmanızı rica ediyorum.

istenen özellikler

*A3-A4 çıktı alabilmeli
    *fax çekebilmeli
    *fotokopi ve tarama özellikleri olmalı
    *renkli olmalı
    *mümkünse lazer olmalı
    *bir de wireless özelliği olursa tadından yenmez tabi bu çok önemli değil...

yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

• Merhaba,

İstediğiniz özelliklere sahip olarak size aşağıdaki ürünü önerebilirim.A3 yazdırma özelliğine sahiptir.Bitmeyen kartuş tankları ile binlerce baskı almanızı sağlayacaktır.Lazer printerlara göre hem daha kaliteli hemde daha ucuzdur.Umarım işinize yarar.Saygılar.

http://www.kartusnet.com/product/416/brother-mfc-5890-bitmeyen-kartuslu-a3-kablosuz-ve-faxli-yazici-fotokopi-tarayici.html

• Sizin ihtiyacınızı fazlasıyla karşılayacak ve kesinlikle almanızı tavsiye ettiğim ürün epson px820.

http://www.vatanbilgisayar.com/epson-px820fw-stylus-px820-yazici,-tarayici,-fotokopi,-faks/productdetails.aspx?I_ID=50470

dolabilen kartuşlarıyla sayfa başına baskı maliyeti neredeyse bedavaya gelecek. Hatta sürekli mürekkep beslemide taktırabilirsiniz bu yazıcıya.Sürekli mürekkep besleme sistemine en uygun-kullanışlı yazıcı modellerindenldir PX820...

Not: A3 özelliği yok bu yazıcının.Ama A3 özellikli ve çok fonksiyonlu olan sorunsuz bir yazıcı bulmanızda zor belirtmek isterim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falcon1977 -- 20 Nisan 2011; 17:29:39 >

• Merhaba,

Vermiş olduğunuz linkte stok görünmüyor.Epson PX-820 yazıcıyı bitmeyen kartuş sistemi ile aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.Saygılar.

http://www.kartusnet.com/epson-px820wd-yazici.html

• MERHABA
    BU ARADA BİR SORU DAHA SORAYIM
    AYLIK NE KADAR BASKI YAPACAKSINIZ.
    BU TAVSİYE EDEBİLECEĞİM CİHAZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ
  • aylık ne kadar baskı yapacağımız değişir ama ortalama bir rakam söyleyeyim size yaklaşık 5000 sayfa falan...

bu arada cevap veren arkadaşlara çok teşekküür ediyorum.
  • Vermiş olduğum iki modeldede aylık 10.000 baskıya kadar yapabilirsiniz.Saygılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lazer Yazıcı Tavsiyesi Lazım
    4 yıl önce açıldı
    Yeni yazıcı önerisi
    2 yıl önce açıldı
    YAZICI TAVSİYESİ İSTEYENLER
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• geçenlerde bende araştırdım.
    normal bilgisayarcılarda bulmazsın
    arkadaşların tavsiye ettiği doldurulabilir olanlar profesyonelin yanından geçmez.
    bizim büroda kyocera var mesela.yıllardır kullanıyoruz.5 yılı geçmiş.benden eski şirkette tam tarihini bilmiyorum
    sayacı fotokopide 90000 küsür çıktıda 300000 küsür.siyah beyaz.
    nette ana bayilerini bulup fiyat al.mita co,kyocera , canon gibi firmalara bakabilirsin.
  • Şirket için yeni bir yazıcı almayı düşünüyorum. Önceki yazıcımız HP Color LaserJet CP5225dn idi. Toner ücretleri ve teknik problemlerden dolayı değiştirmek zorunda kaldık

1- Fiyat üst limiti 5000 TL diye sembolik bir rakam söylyebilirim. yazıcının ilk ücretinden ziyade sarf malzemesi ücretleri yakıyor.
    2- Aylık ortalama çıktı sayısı 3000 sayfadan fazla.
    3- çok Fonksiyonlu olmasına gerek yok. Tarayıcı/fotokopi makinamız mevcut.
    4- Bu konuda pek bilgi sahibi olmadığım için tercih yapamıyorum. Ama lazer olması daha iyi sanırım.
    5- Renkli çıktı gerekli
    6- Dolum imkanıyla daha ucuza sarf malzeme alınıyorsa neden olmasın
    7- Xerox markasını önderdiler bana, sizin görüşünüz de önemli tabii.
    8- Fax istenmiyor
    9- Bağlantı ethernet ya da usb üzerinden olacak.

Tavsiyelerinizi bekliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.