Şimdi Ara

profesyonellik hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu vücut geliştirme ve fitness gibi alanlarda profesyonellik en az kaç yıl alır yani ne yapmalıyım ben bu spora enazından bi 10 yılımı veririm beni düşndüren hem madden hem manevi olarak nasıl olur çok istiyorum bu tür sporlara aşığım diyebilirim yani ilerde bana bi getirisi olurmu nasıl çalışırım bunun gibi sorular işte bir yardım etseniz çok ama çok sevinirim

• ne yaparsan yap etrafında süper erkekler varsa onlara bulaşmadan yap.insanımızın bir özelliği her türlü çalışmayı baltalamaktır.özellikle güç işin içine girdiğinde en erkek benim benden başka erkek yok düşüncesi bi anda kabardığından bi küçük görmeler aşağılamalar dalga geçmeler.kös kös otursan bu seferde mal gibi evde oturuyo derler.ilk işin moral.o yüzden çevrende süper erkek varsa onlardan uzak dur.maddi olarak da biraz külfetlidir,yarışmalara girecek kadar gelişmek.
  • prof derken bu sporun içinde mi olmak istiyorsun spor mu hayatının içinde olsun istiyorsun ona göre yazmaya başlayayım ?
  • hıc bulasma derım hedeflerını daha yukarda tut bence hem bu ıste fazla para yok hemde rıskı cok fazla sadece hobi olarak yap bu ısı baska bır seye yogunlas zaten bır sure sonra bu ıste pro olucaksın o zamanda para kazanmak ıstersen baska ısıne destek ıcın veya sıkısık durumda olursan gır bır salona hoca olarak calısabılırsın veya antrenorluk belgesı alırsın ama dedııgm gıbı sakın yoogunlasma bu ıse pek karlı bır sey degıl senden goturusu getırısınden cok olur
  • T-Dog kullanıcısına yanıt
    bu spora gore hayatimi sekillendirip ona gore yasamaktan bahsediyorum mesela sabah bunla uyanip aksam bu sporla yatmak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her şeyin kullanıcısına yanıt
    1- BESYO mezunu olmak
    2- ANTRENÖRlük belgesi alman
    3- Sürekli araştırarak bilgine bilgi eklemek
    4- Cheating günleri hariç yediklerine ictiklerine 0 hata ile devam etmek.
    5- En sonunda girer bir yerde çalışırsın.

Ortalama maaş 1250 tl. Ek gelir olarak diğer sporlardan hakemlik yapabilirsin ve çekimlere gidebilirsin tabii çekimler biraz extreme.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • her şeyin kullanıcısına yanıt
    1- BESYO mezunu olmak
    2- ANTRENÖRlük belgesi alman
    3- Sürekli araştırarak bilgine bilgi eklemek
    4- Cheating günleri hariç yediklerine ictiklerine 0 hata ile devam etmek.
    5- En sonunda girer bir yerde çalışırsın.

Ortalama maaş 1250 tl. Ek gelir olarak diğer sporlardan hakemlik yapabilirsin ve çekimlere gidebilirsin tabii çekimler biraz extreme.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araştırmışız sektörü bayağı @T-Dog
  • Bu sporu önce amatör olarak yap, sonra düşünürsün profesyonellik kısmını.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlfredBorden

Araştırmışız sektörü bayağı @T-Dog

Çevre var :D eski ya takımdan ya okuldan, 950 den başlar maaşlar 1250 ye kadar, özel derslerle iyi para kazanılabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.