Saticinin gizlice ses kaydini almak istiyorum
Arkadaslar bir firmadan yatak aldik, satici urunu satmak icin memnun kalmazsaniz getirin hemen degistiririz dedi ve 5 tane sahidimiz var, fakat yatak acayip rahatsiz etti degisim icin gittimizde degisim yapamayiz boyle birsey soylemedim diyip inkar etti, ben bir sure sonra baska kisileri o magaza gonderip bu konuda ses kaydi alip o kisiyi isten cikarttirmak istiyorum, eger boyle bir kayit alabilirsek bu suc teskil eder mi?
Devlet memuru ve covid izmi
Merhabalar ogretmenim ve covid pozitif ciktim bu surecte maas kesintisi vs olucak mi bilgisi olanlar yazabilir mi.
Arkadaslar merhaba, 4 ay sonra tekrardan tiroid ultrasonu cektirdim yorumlayabilicek doktor arkadaslar varsa cok sevinirim.
Eski sevgilim konusunda fikir almam lazim
Arkadaslar merhaba, yas 25 oncelikle 2 aylik bir iliskim vardi tartismistik ve 15 gun hic konusmamistik sonra ben yazdim tekrar bir araya geldik, sonra pandemi, bulusamamiz gibi sebeplerle aramiz sogudu ve yine en son gergin bir konusmadan sonra birbirimize hic yazmadik 1 ay oldu artik ayrilmis gibi gozukebiliriz ama instagramda hala takiplesiyoruz ikimizde silmedik. Sure cok kisa farkindayim ama kac kizla gorustum bu kizi unutamadim kendine bagladi beni simdi tekrarda ben yazmak istemiyorum gurur yapiyorum siz ne tavsiye edersiniz benim icin onemli.
Hayatimda kiz olmadan yapamiyorum
Arkadaslar merhaba, tarih ogretmeniyim son 3 aydir hayatimdan 6 -7 kiz gecmistir sunu farkettim kendimde hayatimda kimse olmayinca icime bir stres huzursuzluk cokuyor hemen ya eskilere yaziyorum yada hemen yrni birini bulmaya calisiyorum sanki illa bir kizla konusmak zorundaymisim gibi son aylarda mutlu olamadigimida farkediyorum depresyon baslangici mi var bende acaba? Sizlerin fikirlerini almak istedim.
Arkadaslar merhaba, son zamanlarda psikolojik olarak boslukta oldugumu dusunuyorum ve belki sizden yaratici bir fikir gelir diye dusundum, kendimden bahsedersem 24 yasindayim 6 ay oncesine kadar en buyuk amacim tarih ogretmenligine atanmakti onu ilk senemde basardim hemde evime 5 dk lik mesafede bir okula atandim, sonra iyi kotu bir fiat punto aldim ayrica atama surecinde 6 ay vatani gorevimide yaptim simdi ise her sey tamam ama kendimce simdi ne yapabilirim diye soruyorum cevap bulamiyorum artik yeni hedefim ne olabilir ?
NOT bazi arkadaslara gore memurluk bir hedef sayilmayabilir dogrudur ama babasiz buyumus maddi acidan kolay gelmemis biriyim ona gore dusunurseniz sevinirim
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 51
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.956 (Bu ay: 95)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 61 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic