Şimdi Ara

Hayatimda kiz olmadan yapamiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar merhaba, tarih ogretmeniyim son 3 aydir hayatimdan 6 -7 kiz gecmistir sunu farkettim kendimde hayatimda kimse olmayinca icime bir stres huzursuzluk cokuyor hemen ya eskilere yaziyorum yada hemen yrni birini bulmaya calisiyorum sanki illa bir kizla konusmak zorundaymisim gibi son aylarda mutlu olamadigimida farkediyorum depresyon baslangici mi var bende acaba? Sizlerin fikirlerini almak istedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kendinle zaman geçirmeyi bilmeyen boş beleş biri olduğun için öyledir. hakaret olarak algılama, ben de bir ara öyleydim

• Evet kendimle zaman geciremiyorum son zamanlarda ama bos beles tabiri cok yerinde kullanilmadi sanki

• Guncel

• Tarih öğretmeni olmanla konunun alakasını anlayamadım

• Benimde sürekli hayatımda birileri vardı bazı ilişkilerim 3-4 yıl sürdü, 1 aydır hayatımda kimse yok tinder instagram gibi sosyal ağlardan kızlarla konuşuyorum.
    Seninle aynı durumdayım ne yapacağımı bilmiyorum ve daha da seçici olup en güzel kızları elde etme çabası içine girdim şu anda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takmayın abi yolunuza bakın olursa olur kız işi bok işi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öğretmen öğrenci diyosun yani

Hayatimda kiz olmadan yapamiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4BBA52C16 -- 6 Aralık 2020; 18:34:51 >
  • bladeGny kullanıcısına yanıt

Maddi durumum acisindan fikir verme amacli yazmistim.

• Technotronic kullanıcısına yanıt

Bendeki durumda buna benzer degisik bir doyumsuzluk sanki ruhsal boslukta gibiyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: 151515

Maddi durumunla konunun ne alakası var anlamadım

• Maddi durumunun bu ulkede aldigin nefesle bile ilgisi var malesef ki, standart kendini tanitma cumleleri uzerinden trolluk yapmaya calismayin.

• eski sevgilim de hayatında erkek olmadan yapamıyodu. olayın kısa çözümü şöyle, alışık olduğun düzenden çıkma cesaretini gösterip birkaç ay yalnız kalıp kendine vakit ayırmak zorundasın. Konfor alanından çıkmalısın yoksa bu düzenle dibi boylayacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drummer07 -- 6 Aralık 2020; 20:25:9 >
  • quote:

Maddi durumunun bu ulkede aldigin nefesle bile ilgisi var malesef ki, standart kendini tanitma cumleleri uzerinden trolluk yapmaya calismayin.

Troll sensin, cevap versene ya da verme boş adamın tekisin zaten blokluyorum

• Karsinda coluk cocuk var sandin herhalde silme mesajini 1 ay sonra evine savciliktan tebligat gelince ozur dilersin yasin kac umrumda degil bu sefer affetmeyecegim.

• Drummer07 kullanıcısına yanıt

Sanirim haklisin hocam, deneyecegim kufurbaz ergenler gibi yanit vermedigin icin sagolasin

• Kız değil de kız diğince cinsel ihtiyaç gibi anlaşılıyor. Ben daha çok hayata yön veren insan demek istiyorum. Tabi bir şekilde cinsel ihtiyacını karşılamakta yardımcı olmakta isterim , büyük bir zevk ile ...

• 151515 1 kullanıcısına yanıt
    Ben tşk ederim bu tüm düzenine ters bi şey olduğu için yeltenmek ve devam ettirmek inanılmaz zor olur muhtemelen, ondan en rahat psikologla yapılır bence, ama yeltenebilir (yalnızlığa) ve bi süre o vakti kendine ayırırsan ilk zamanlar alışık olmadığın için sıkıntıya girerken, belli bi zaman sonra ise kaçırdığın bi şeyleri fark etmeye başlarsın muhtemelen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drummer07 -- 7 Aralık 2020; 0:13:59 >
  • quote:

Tarih ogretmenleri 20K mi aliyor, hayirdir? :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.