Şimdi Ara

Kendime gerceklestirecek hedef bulamiyorum, sanirim bosluktayim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba, son zamanlarda psikolojik olarak boslukta oldugumu dusunuyorum ve belki sizden yaratici bir fikir gelir diye dusundum, kendimden bahsedersem 24 yasindayim 6 ay oncesine kadar en buyuk amacim tarih ogretmenligine atanmakti onu ilk senemde basardim hemde evime 5 dk lik mesafede bir okula atandim, sonra iyi kotu bir fiat punto aldim ayrica atama surecinde 6 ay vatani gorevimide yaptim simdi ise her sey tamam ama kendimce simdi ne yapabilirim diye soruyorum cevap bulamiyorum artik yeni hedefim ne olabilir ?

NOT bazi arkadaslara gore memurluk bir hedef sayilmayabilir dogrudur ama babasiz buyumus maddi acidan kolay gelmemis biriyim ona gore dusunurseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de aynı durumdayım. Amaçsızlık çok kötü bişey.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel bir bilgisayar toplayıp, online oyunlar oynabilirsin. Aynı şekilde ps veya xbox. Nasil olsa parani kazanıyorsun iyisini alıp, keyfini yaşayacaksın.

Arabanla hafta sonları gidip kamp yapabilirsin. Güzel ekipmanlarını toplayıp, kendi kendine ateş yakıp, çay demleyip, kitap okuyabilirsin. Mangal da olur

Okulda güzel bir İngilizce hocasıyla da yapabilirsin bunu

Mesele hobi edinmekte, mesela spor salonuna gidersin düzenli bir şekilde orda birileriyle tanışır etkinlikler yaparsınız. Kahvalti, kamp, konser, tiyatro felan tabi bunlar koronadan sonra.

Alırsın kız arkadaşını, doğu ekspresi ile tur yaparsın. Yapacak çok şey var. Zamanını ayarlayıp, parani kazandıktan sonra gerisi kolay.

• Öğrencilere tarihi sevdirmeye çalışabilirsin.

Tarihe en ilgili öğrencilere farklı şeyler yapabilirsin.

• evlen,çocuk yap,ev al. evin varsa ,arsa al.

Karavan al, youtube kanalı aç dünyayı gez

• Kaç k maaş alıyon ve kaç kpss puanıyla atandiniz

• Hocam tarihi öğrencilere doğru bir şekilde anlatmaya çalışabilirsiniz. Öğrencilik hayatım boyunca dinlemeyi en sevmediğim derslerden oldu tarih maalesef. Mesela öğrencilere olayları tiyatro şeklinde canlandırtarak gösterip basit şekliyle akıllarında kalmasını sağlayıp, sonra olayları açıklayabilirsiniz. Onlar da proje performans notlarını ödev yapmak yerine böyle geçirmek isteyecektir. Bu yaptıklarınızı da yayma açısından çeşitli gösterilerde ve sitelerde paylaşıp eğitim şeklinin değişmesine katkıda bulunabilirsiniz. Bunu örnek olarak söyledim, size göre birçok yol olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kitap ariyorum ama bulamadim
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam yerinde olmayı o kadar çok isterdim ki anlatamam. Umarım ben de bu günleri görürüm.
    @GANN1CUS hocamın yazdıkları çok güzel tavsiyeler. Bunları yapabilir durumda olmayı çok isterdim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yorum yazan herkese tesekkur ederim soran arkadas olmus 83 puanla atandim hocam covidden dokayi rk ders alamadigimiz icin elime 4500 gibi para geciyor, gelen tavsiyeler guzel zatdn yillardir spor yapiyorum yazmayi unutmusum galibs ihtiyacim olan zaman konusunda serbest cilginliklar yspabilicegim bir kiz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.