Arkadaslar merhaba, yas 25 oncelikle 2 aylik bir iliskim vardi tartismistik ve 15 gun hic konusmamistik sonra ben yazdim tekrar bir araya geldik, sonra pandemi, bulusamamiz gibi sebeplerle aramiz sogudu ve yine en son gergin bir konusmadan sonra birbirimize hic yazmadik 1 ay oldu artik ayrilmis gibi gozukebiliriz ama instagramda hala takiplesiyoruz ikimizde silmedik. Sure cok kisa farkindayim ama kac kizla gorustum bu kizi unutamadim kendine bagladi beni simdi tekrarda ben yazmak istemiyorum gurur yapiyorum siz ne tavsiye edersiniz benim icin onemli. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Eski sevgilim konusunda fikir almam lazim

-
-
2 aylik bir iliskim vardi
kac kizla gorustum bu kizi unutamadim kendine bagladi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ayri kaldigimiz 1 aylik surede oldu bunlar hocam halada ayriyiz anlasilmayan nedir. -
quote:
Orijinalden alıntı: 151515
Bu ayri kaldigimiz 1 aylik surede oldu bunlar hocam halada ayriyiz anlasilmayan nedir.2 ayda bağlanman hocam
Evet bende anlayamadim valla bu kıza baglandim nedense bunu cinsel hayatimizin biraz hareketli olmasina bagliyorum mantikli dusununce -
Satranc oynar gibi iliski olmaz
Ne istiyosan onu yap
Belli ki konusmak istiyosun konus.
Ilk msj i sen atmadin diye kimse asik olmaz
Konusmayla tavırla karakter koyarak olur bu isler
Haklisin hocam dusuncen icin sagol
2 ayda bir insan birine nasıl bağlanır anlamıyorum ya.
-
Aslinda karakter olarak pek uymuyoruz yasam tarzi olarakta niyeyse baglandim, ki tecrubesiz bir insanda degilim hayatimda 30 dan fazla insan gecmistir
quote:
Orijinalden alıntı: 151515Aslinda karakter olarak pek uymuyoruz yasam tarzi olarakta niyeyse baglandim, ki tecrubesiz bir insanda degilim hayatimda 30 dan fazla insan gecmistir
Hayatından 30 dan fazla insan geçtiyse sen de hayatında 30 dan fazla insan geçiren bir kız bul öyle sevgili ol. Çünkü fark ediyorum ki senin için tecrübe edinmek sadece fazla kişiden geçiyor.
O zaman git 30 dan fazla ilişkisi olmuş bir kız bul :)
-
Bazı insanlar vardır taviz verdikçe tepene çıkar kız öyle biri değilse yaz ama iyi düşün kız eğer şımarırsa hiç olmaz
-
Hocam senin sarışın birini bulman ne oldu yalan mı oldu -
Yapma pişman olacaksın. O zaten biseyler çıtlatırdı gerçekten niyeti olsa
Hocam bence hiç çocukça düşünmeye ve olaylara gereksiz anlam yüklemeye gerek yok, gidin durumu olduğu gibi anlatın. Olacağı var ise zaten olur ama bana oluru var gibi gelmedi açıkçası. -
Bana kalirsa daha ikinci ayda bu kadar soguyan vs kizla bu is yurumez. En cicim aylari yasanmasi gereken zamanlarda sunlar yasaniyorsa olacak is degil. Move on.
-
2 aylık ilişki ilişkimi yahu? 25 yaşında adamsın kafa yapın 15 gibi. Biraz ciddi olun yahu. Zaten şu aşamadaysanız birbirinizi sevmiyorsunuzdur.
-
hocam diğer 30 dan fazla kıza çakıp geçmişken niye bundan geçemedin? soruyu böyle sor bir de kendine.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X