Megane accentblue Corolla tercih
Clio 1.2 grandtour araç var 2011 model.aracin yokuşlar performansı çok kötü.ayrica 95 km hızda 3000 deviri geçiyor sesten durulmuyor.aracin güncel fiyatı 450-500 civarı.130000 km geçmeyen tuplu 2015 model Megane 1.6, accentblue 1.4 , Corolla 1.33 hepsinin fiyatı ortalama 650-700 civarı.aracin üzerine 200 civarı koyup bunları almak mantıklı mı yoksa aynı fiyata egea 1.4 2020 model almak mi mantıklı.corolla 1.33cekisi nasıldır.cok hız yapmam sadece yokuşta kamyonların arkasında kalmak istemiyorum.
Vodafone kara liste
İyi günler.vodafoneda adıma sahte hat açıldı 4 yıl önce.sikayetci oldum ama dosya hala savcılıkta 4 yıldır.mahkemeye gidemedi dosya.hatla birlikte telefon alınmış.icra dosyası falan açıldı bayadır ugrasiyorum.faturali hattı tasimadilar kara liste diye gittim kontorluye gectim.yıllardır kullandığım faturasını bir gün geciktirmedigim Superonline bile ev internetine uzatma yapmıyor kara listedesiniz diye.bu kara listeden nasıl çıkabilirim?su an elim ayagim bağlanmış gibi hukuk işlemiyor ülkede 4 yıldır 1 adın ileriye gidemedim.benzer deneyimi yaşayan kimse oldumu ya da ne yapmam gerek yardımcı olabilir misiniz?
Anakart tavsiye
|
Anakart garanti kapsami
|
Kia Rio vs colt
|
Bu araç alınır mı?
Anakart tavsiyesi
|
Ekrana görüntü gelmiyor
Dvd writer dvdleri görmüyor.
|
Kasa tavsiyesi
|
düşman çizmeleriyle boğazına bastığında suratına tükür ki cesedin ezilsin ama ruhun kurtulsun |
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 226
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 7.440 (Bu ay: 109)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware