Clio 1.2 grandtour araç var 2011 model.aracin yokuşlar performansı çok kötü.ayrica 95 km hızda 3000 deviri geçiyor sesten durulmuyor.aracin güncel fiyatı 450-500 civarı.130000 km geçmeyen tuplu 2015 model Megane 1.6, accentblue 1.4 , Corolla 1.33 hepsinin fiyatı ortalama 650-700 civarı.aracin üzerine 200 civarı koyup bunları almak mantıklı mı yoksa aynı fiyata egea 1.4 2020 model almak mi mantıklı.corolla 1.33cekisi nasıldır.cok hız yapmam sadece yokuşta kamyonların arkasında kalmak istemiyorum. |
Megane accentblue Corolla tercih
-
-
Corollayla rampada zor sollarsın onu kafadan ele. Rampa yukarı güç elde etmek istiyorsan turbolu araçlara yönel.
Kimse beğenmez ancak şu araçta 270 tork var. Tavsiyem bu olur.
https://www.sahibinden.com/s/xoNnilEQ
Ayrıca egea da çekmez rampada 1.4 olanı. Dizeli iyidir ama.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 30 Temmuz 2024; 10:22:45 > -
Forumdan shadowgeistte vardı,adana antakya gitmiş gelmişliğim var 1.33le
3. Viteste devirmeyecegi rampa yok
Kimsenin arkasında kalmazsın
Şoförlük yoksa bilemem de, şoför adam toyotayla sorun yaşamaz
-
Rampa çıkamaz demedimki ben zaten. -
Rampayi 3. viteste keçi gibi çıkan arabaya zor sollarsin demişsin:)
-
128 tork ile keçi gibi çıkılıyorsa 270 300 torkluk arabalar uzay mekiği gibi çıkıyor demekki. -
Nicht
300 torklu araba o rampayı vites düşürmeden çıkıyor
Vites düşmeyi bilmiyorsan evet rampa çıkmıyor
Vites düşmeyi bilmiyorum= şoför değilim
Şoför değilim= 600e Corolla almayayım turşu dizel alayım masrafına katlanırim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 30 Temmuz 2024; 12:30:5 > -
Acayip boş yaptın -
2012-15 elantra tavsiye ederim...3000 devirde 130 yapıyor...1.6 mpi 132 hp , 157 tork..lpg uyumlu , az yakıtlı.. 650 civarına alırsınız...önceki arabam 2011 1.33 corolla idi...corolla eşşek elantraya bakarak...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wehby -- 30 Temmuz 2024; 20:22:1 > -
İşte hayat da böyle acayip
Şoförlük yok diye boyasız Corolla parasına 200 bin km dizel alıyorsun
Sonra şoförlüğü sanayide öğreniyorsun
-
1.6 crdi blue al bence -
arkadaşımda 1.33 corolla vardı. corolla zaten tip itibarıyla dede arabası, 1.33 motor onu tam bir dede arabası yapıyor. öyle söyleyeyim. arkadaşım başlarda arabasını savunuyordu ama sonunda tak etti sanırım "yahu gitmiyo bu" demeye başladı. ben yaşından dolayı egea'yı seçerdim. aynı yaşta olsa megane olurdu tercihim. accent çok dar bir araba. mecbur kalmadıkça binmeyeceğim bir araç. seyrek taksiye binerim, asla accent olmaz bu diyeceğim ama son 2-3 sefer taksi bulmakta zorlandığımız için ne bulduysak bindik, o kadar rezil bir durum var istanbul'da, yani eskiden asla accent olmazdı.
-
1.4 egea fena değil rampada yani idare eder (2 yıl şirket arabamdı) ama 1.33 corolla gerçekten kötü.
-
1.33 corolla tam Konya lı arabası ya. Konya da süreceksin.
Ben onunla Pozantı rampasını çıkma gafletine düştüm. Zaten sonrada üst kapak kırdı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 31 Temmuz 2024; 0:51:43 > -
Konuyu açan arkadaşım,
Bu kardeşimiz gibi dünyaya nam salmış Valvematic motorun kapağını kirabilen bir sürücü iseniz ( şoför değil sürücü) evet Corolla almayınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 31 Temmuz 2024; 12:36:12 > -
Odamı benim kabahatim oldu -
Adana'da şehir içi-dışı taksi yapan, LPG'li 700 bin km yi geçmiş ,bakım harici anahtar değmemiş 1.33 biliyorum
O motorun kapağını kirabilen adama bisiklet bile emanet etmem o derece
Ondan seni klasman dışı bıraksın arkadaşımız bence,ama karar kendisinin tabi.
-
Kapak nasıl kırılır mesela. Balyozla falanmı vurduk sanıyorsun. -
2020 model egea alır keyfini sürerim. Bu kadar net. Düşünmeye bile gerek yok. Yeni yenidir. Senin o alacağım accent blue megane falan çoğu şirket aracı çoğunun da kmsi 100k üstüdür. Corolla zaten keyifsiz dede arabası. -
O potansiyeli sende gördüm şahsen.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X