Şimdi Ara

Anakart garanti kapsami

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gigabyte B450M S2H AMD B450 2133MHz DDR4 anakarti Hepsiburada dan aldım.yaklasik 1 ay kullandim.aksam çalışırken sabah ekrana hiç görüntü gelmedi.anakarttan olabilir diye Hepsiburada uzerinden garantiye gönderdim tamir edilsin diye.servis yazısında kart yollarinda hasar tespit edildi.cmos yüklenip USB girişinden test edildi, görüntü alındı diye yollamışlar.geldiginde yine hiç çalışmadı.bu sefer değişim ya da iade isteğiyle gönderdim.servis raporunda kart yollarinda fiziksel hasar tespit edildi.garanti kapsamı dışında olduğundan iade red edildi diye cevap geldi.saka gibi 50 dolar + KDV tamir edilebilir ama garantili tamir olmaz diye de not düşmüşler.urun zaten 400 lira.bu hasarı ilk tamir için gönderdiği imde de yazmışlardı.tuketici heyetine falan gitsem bir şey anlar miyim.yanlarina böyle kar kalmasını istemiyorum.daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2kezdaha servise gönderin, ondan sonra thh ye başvurun. Daha garanti olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı problem ve aynı şikayetten 2 kez daha servise gönderin anakartı sonrasında thh başvurun
  • Daha ürünü alalı 6 ay olmamış. E devlet üstünden direkt thh başvurun süreç biraz uzasada yüksek ihtimalle lehinize sonuçlanacak.
  • ilk 6 ay içerisinde arızalanırsa para iadesi veya değişim talep edebilirsiniz diye biliyorum.
  • Kaç kez gönderildiğin önemi yok servis çare üretmiyor ise thh ye elinizde ki tüm evraklar ile başvurun servis raporlari fatura vs ile ayrıca sorunu bu işlerden hiç anlamayacak birine anlatır gibi açıklayıcı şekilde anlatan bir yazı yazın. Süreç biraz uzun sürebilir ama haklı çıkarsınız büyük ihtimalle.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI Garanti Servisine Dikkat!
    10 yıl önce açıldı
    Evga Garanti yardım
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.