Şimdi Ara

Dvd writer dvdleri görmüyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bilgisayar aldım.dvd writere dvd takınca okuma sesi geliyor 5-6 defa.tıkladığımda dvdyi otomatik çıkarıyor.lütfen dvd yerleştirin diye uyarı çıkıyor.başka pcye takınca çalışıyor.1 defa normal çalıştı arada.başkada çalışmadı.problem ne olabilir win10 yüklü.

• adım

Windows logo tuşu + X tuşlarına aynı anda basın ve açılan pencereden > aygıt yöneticisini seçin > ve DVD/CD ROM sürücülerini genişletin

1. güncelleştir seçeneği : güncelleştirerek sorunun çözülüp çözülmediğini gözlemleyin

2. devre dışı bırak : sizde devre dışı bırakılmış ise etkinleştir yazar etkinleştirin

3. sürücüye geri dön : yeni yüklenen Driverlar uyumsuz olabilir bunları kaldırarak eski sürücüye geri geliriz sorun çözülür

4. ise görünüm'e tıklayın > gizli aygıtları göster >DVD/CD ROM sürücülerini genişletin gizli ve görünür tüm sürücüleri kaldırın ve bilgisayarı yeniden başlatarak test edin

Görüntü

sorun devam ederse

2.adım

başlat menüsü > arama kutusuna > gpedit.msc yazın ve açılan ekrandan >

kullanıcı yapılandırılması > yönetim şaplonları > sistem > çıkartılabilir depolama birimi erişimi > bütün ayarlar yapılandırılmadı olacak

ve yine aynı ekranda bilgisayar yapılandırılması > yönetim şaplonları > sistem > çıkartılabilir depolama birimi erişimi > bütün ayarlar yapılandırılmadı olacak

Görüntü

3.adım

CD-ROM sürücü harfi yoksa eger şu adımları uygulayın

başlat menüsü > arama kutusuna > diskmgmt.msc yazın > açılan ekrandan CD-ROM 0 yazan yerde sag tıklayın > sürücü harfi ve yolu değiştir > gelen ekrandan sürücü harfi atayın

Görüntü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• cevap için teşekkür ederim ancak hala çalışmıyor.enterasan şekilde cdleri görüyor ama dvdyi görmüyor.dvd özelliği bozulmuş olabilir mi?diğer bilgisayarda çalışıyor ama bunda dvd görmüyor.
  • Cd seçiyor olabilir farklı markalara ait dvdler deneyin bu arada bu gibi sorunlar genelde oem marka dvdwritelarda daha çok oluyor tavsiyem lg dvdwrite olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dvd writer dvdleri görmüyor.

Bilgisayar dizüstü ise şekilde kırmızı işaretli olan lensi gözlük bezi gibi yumuşak olan bir bezle temizleyin.
  • CD-ROM temizlemek için özel CD ve yanında spreyler satılıyor onları bir dene istersen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DVD Writer yazım yapmıyor.
    4 yıl önce açıldı
    LG Cd dvd rom
    dün açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.