Merhaba arkadaşlar.
Yeni taşınacağım evimde Türk Telekom FTTH altyapısı var. Kablonet üzerinden 100 Mbps paket satın aldım ve perşembe günü Teknofix kurulum gerçekleştirecek. ONT cihazı zaten evimde takılı (Alt yapı çekilirken tüm dairelere takılmış.). Türktelekom ya da Teknofix'in getirdiği modem ya da routerlardan seçebileceğim - talep edebileceğim görece daha iyi olan bir model var mı?
Yoksa getirdiklerini eğer iade edebiliyorsam (Aylık 20 Tl kira ücreti var taahhütümde) iade edip kendi satın alacağım router'ı mı kullanmalıyım?
Samsung TU8000 renk ve ekran ayarları
Merhaba arkadaşlar. 5 yıldır kullanmakta olduğum LG 43UF6807-ZA modelini değiştirmek istedim ve kasım indirimlerinden Samsung 55TU8000 modelini satın aldım ve dün kurulumu yapıldı.
Kurulumu yapan arkadaşlar gayet yardımcı oldular fakat yoğunluktan dolayı biraz aceleci davrandılar.
Daha önce kullandığım televizyonda renkler daha canlı, parlak ve doygundu. Hatta izlemesi keyifliydi. Yeni televizyonda ise daha soluk geliyor. Şuanda renk ayarları canlı modda. Dinamik ve doğal modlarında da istediğim görüntüyü alamadım. Şu anda istediğim görüntüye en yakın görüntü bu modda fakat yine de istediğim görüntüden çok uzak.
rtings.com sitesindeki ayarları da denedim fakat o ayarlar iyice soluk kaldı. Ayarları nasıl düzenleyebilirim? Ya da bir problem mi var sizce şuanda?
Şarkı arıyorum
|
|
|
N11 - MSI GL62M
|
|
|
|
Aynı evde 2 modemi birleştirmek
|
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 84
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 6.725 (Bu ay: 221)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar