Şimdi Ara

Aynı hattan 2 modemle internet birleştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evde Asus DSL-N14U kullanıyorum. Evin belli kısımlarında özellikle salonda sinyal çok düşüyor. Dolayısıyla internet zevki de mahvoluyor.
    TTNET'in bir kampanyası varmış. Ücretsiz modem. Zaten 2-3 ay önce yeni 24 ay taahhüt verdim. Kampanya katılım şartı da 24 ay taahhüt.
    Kendi mevut Asus modemimden salona TV'ye kadar dışarıdan kablo gidiyor. Ben bu TTNET'in vereceği modemi idareten alsam o kablonun ucuna taksam salonda 2. modemi çalıştırsam nasıl olur?
    İki modemi birleştirdiğimde aynı SSID'yi girip yayınları aynı kanaldan girsem internet sinyalleri birleşmiş olur mu?
    Benim istediğim telefon ya da bilgisayar iki sinyal arasına gidip gelmesin. İki modem tek sinyalde aynı SSID'de çalışsın.

• Yok mu bir bilgisi tavsiyesi olan?
  • şöyle olabilir kardeşim, eğer tvye gelen kablo diye bahsettiğin kablo ana modemden çıkıyorsa ethernet ile ttnetin verdiği modemi köprü moduna alıp gelen kabloyuda modemin ethernet portlarından birine takarsın. bundan sonrası için de İster kablo ile tekrar dağıtırsın istersen kablosuz olarak. işine yaramayan 2.modem ap olarak kullanılablir :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.