Disk Kullanımı %100 - Windows 10 Pro
Merhaba,
Windows 7 den Windows 10 a geçtim. Görev yöneticisi > Performans kısmında disk kullanımım %100 ama Görev yöneticisi > İşlemler kısmında disk kullanımı %11. Dün geceden beri tıklamadığım başlık kalmadı.
Windows update devre dışı bıraktım
Geçici dosyaları temizledim
Son güncellemeleri yaptım
Performans ayarlarından sanal belleği sıfırladım
Daha hatırlamadığım bir sürü şey yaptım, bunların faydası pc boştayken ara ara Görev yöneticisi > Performans kısmında disk kullanımı %4 lere düşmesi oldu. Tarayıcı açtığımda aniden %100 oluyor ve düşmüyor. Disk daha sıfır. İçinde sadece windows yüklü.
Forumlarda araştırdığım kadarıyla hızlı getirme/superfetch kapatın diyorlardı. İki isimle de aratttım services.mscde bulamadım.
Yardımlarınızı bekliyorum ..
Internet yok, bilgi veren de yok.
22.10.2020de dsl ışığım sürekli gidip geldiği için destek kaydı açtım. Dsl ışığı gitmeden önce altyapım 55mb download destekliyordu ben 35mblik paketteydim. Dsl ışıpı gitmeye başlayınca beni adsl porta almışlar ve desteklenen altyapı hızım 7-11 mb arasında gidip geliyor ve dsl ışığı 5dk sabit yanmıyor. Konu hakkında destek kaydı açtım. Hazır cevap attılar her zamanki gibi. Tt ekiplerine x arıza numarasıyla bildirdik gibisinden. Dün bir daha yazdım aynı mesajı bir daha atıyorlar bu sefer arıza numarası değişmiş. Her arıza numarası değiştiğinde 36, saat ileri atıyor. Kardeşim internetin şu yüzden sürekli düşüyor şu kadar bekleyin, şunları yapacağız halledeceğiz diyen de yok. Tam 5 gündür interneti kullanamıyorum ama dün faturasını ödedim... Alamadığımız hizmetin faturasını da ödüyoruz, herhangi bir telafi de yok. Böyle güzel Türk net devam...
|
HEPSİBURADA DAN LG G5 ALINIR MI
|
LG G5 PARALEL İTHALAT ALACAĞIM TECRÜBESİ OLAN?
|
Migrosta LG G5 1799tlye alınır mı?
|
iPhone 6 ve Lg G5 arasında kaldım.
|
YARDIMM. BU IŞIĞIN ANLAMI NEY??
ARAÇ KİRALAMA KONUSUNDA ÖNEMLİ!!
|
2.EL HARİCİ HARDDİSK ALINIR
|
Meslek: Mağazacılık
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 49
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 4.658 (Bu ay: 28)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar