Arkadaşlar kasa uzun zamandır çalışmıyordu hdmı kablosunu takıp mini 6 pin to sata kablosunu takıp sonra kasayı çalıştırınca bi anda güç kaynağından gelen atx sys soketinin önündeki parçadan ateş çıktı ve şimdi çalıştırdığımda fan dönüyor ama görüntü yok cd driver bile tuşa basınca cd yuvası çıkmıyor.
Bu tamir olurmu, yanan parça adı nedir , birde maliyeti ne olur bilgi verirseniz çok sevinirim
Resimler aşağıdadır
200 Bine Mantıklı araç
Arkadaşlar bu benim ilk arabam olacak , yıllardır araç sürüyorum ama ilk defa kendi aracımı alacağım
Aklımdaki modeller
Opel Astra 1.6 CDTI
TOYOTA COROLLA 1.33 LIFE
HYUNDAI ACCENT BLUE
FIAT EGEA
modelleri var hem az yakıcak hemde üzmeyecek bir araç istiyorum sizin tavsiyeleriniz nelerdir ?
Birde şunu soracağım , sadece 1 çamurluk değişen ve bir çamurluk boyalı araç nasıl ağır hasar kayıtlı olabiliyor ? Veya 8000 tl gibi bi rakam neden ağır hasarlı geçiyor bunlarıda tam anlamış değilim.
Ağır hasar kayıtlı araç alınırmı alınmaz mı o konuda da bilgi verirseniz çok sevinirim :)
Arkadaşlar ben güvenlik kimliği alacağımda resim uygun değil hatası alıyorum sanırım sakallı diye sakalsıza çevirip biyometrik olarak çıktısını fotoğrafçıya aldırabilirmiyiz ?
Şimdi güvenlik kimliği çıktıktan sonra güvenlik olarak çalışıp çalışmayacağım meçhul olduğu için 2 senedir sıfıra vurmadığım sakalımı kesmek istemiyorum.
|
|
|
HD TUNE TEST DEĞERLERİMDE SIKINTI VARMI ?
İSTANBUL / PENDİK |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 71
İkinci El Bölümü Mesajları: 56
Konularının görüntülenme sayısı: 2.140 (Bu ay: 24)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El