Şimdi Ara

200 Bine Mantıklı araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu benim ilk arabam olacak , yıllardır araç sürüyorum ama ilk defa kendi aracımı alacağım

Aklımdaki modeller

Opel Astra 1.6 CDTI

TOYOTA COROLLA 1.33 LIFE

HYUNDAI ACCENT BLUE

FIAT EGEA

modelleri var hem az yakıcak hemde üzmeyecek bir araç istiyorum sizin tavsiyeleriniz nelerdir ?

Birde şunu soracağım , sadece 1 çamurluk değişen ve bir çamurluk boyalı araç nasıl ağır hasar kayıtlı olabiliyor ? Veya 8000 tl gibi bi rakam neden ağır hasarlı geçiyor bunlarıda tam anlamış değilim.

Ağır hasar kayıtlı araç alınırmı alınmaz mı o konuda da bilgi verirseniz çok sevinirim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tarcanlar yaz YouTube a o boyalılardan neler çıkar görürsün
    aracı tarcanlara götüreceksen iyi toplanmış ise piyasasından çok ucuz ise alınır
    bunlardan üzmeyecek araba corolla

• Tarcanlar Kartal daki şubesine götürebilirim yakın çevrede bulacağım araçları . Teşekkür ederim bilgi için :)

• Olay şöyle oluyor: araç kaza yaptığında tamiri sigortanın/kaskonun işine gelmezse pert oluyor. Bunu açık arttırmada satıyolar alan vatandaş sanayide bir şekilde tamir ettiriyor ve satıyor. Hasar yürüyende veya plastik parçada olunca tek parça boya ile satabiliyorlar.

Ağır hasarlı araç uzun yıllardır sahibinde ise ve şasede oynama yoksa ciddi bir indirim ile alırım yoksa almam, en ucuz şekilde yaptırıp satmayı düşündüklerinden sıkıntı çıkarabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtesHırsızı -- 1 Mayıs 2022; 0:12:11 >
  • astra,

egea,

accent

bonus: punto

• AtesHırsızı kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim çok açıklayıcı oldu ben hiç yanaşmayayım ağır hasarlılara o zaman

• command_4 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim , egea ve accent 200 bin civarı , astra ise 250 den başlıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    350 bine kadar araç tavsiyesi
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.