F20 kullanıcıları lütfen yardım
Arkadaşlar merhabalar 3 ay önce 2014 f20 aracı aldım severek kullanıyorum araç 1000 km de yağın azalttığını görsüm ve bakıma soktum usta devirdaim keçeden yağ kaçağı var dedi ve değiştirdik gerçektende vardı su oringleri değişti turbo bakıma soktum vs castrol 5w30 bmw long life yağ konuldu araç duman atmıyor ancak örneğin rölantide gaza yüklenince 4000-5000 devir arası puff diye beyaz mavi dumanı bir anlığına atıyor süreklilik yok şimdi baktım bakımdan 500 km olmuş yine max seviyenin altına düşmüş yağ kaçağıda yok hiçbiryerde n13 için normalmi yoksa rektefiyemi istiyor motor aracın km 172 binde lütfen yardımcı olun araçtan sogutacak bu iş performans kaybım falanda yok yolda duman attıgınıda görmedim yardımcı olursanız sevinirim
Onvo ov-3250 Akıllı Kumanda önerisi
merhbalar mutfagımda kullandıgım onvo 3250 televizyonun kumanda çekim gücü çok zayıf ve kullanımı zor youtube aramalarında vs klavyeli akıllı kumanda önerisi verebilecek olan kullanan varsa önerilerinize açığım.
A3 sedan 2013 model
Merhabalar bugun malum sitede hosuma giden bir a3 sedan buldum 2013 model 2014 trafiğe çıkışlı ancak dikkatimi çekti araç 1.6 tdi 105 BG bu araçların cogu 110bg ve sahibinden teknik özellikleri de bu yönde bu arac hakkında bilgi sahibi olan varmı nedir bu durum avantajmı dezavantajmı acaba
2012-2013 c180 7g detayları
Merhabalar 220-230 bin tl bütçe ili w204 makyajlı kasa c180 bakıyorum turbo olan versiyondan amg paket arıyorum ancak bu aracta zincir bakımı vs kaç bin km de değişiyor begendigim arac 166000 de bakım faturaları bende yok dedi galerici ne yapmalıyım sizce nasıl anlarız zincir gevşekmi değilmi
TV asmak
Merhabalar yeni evimizde youtung tuğla önüne alçıpan koyulmuş üstünede duvar kağıdı yapılms 58inc tv asacagım ancak sizce sağlam olması için nasıl bir dübel ve kaçlık vida atalım duvara tv ünitesini yapan marangoz tutmuyor deyip dübel lere tahta çakıp öyle sabitledi bu arada
|
Fikire İhtiyacım Var
|
Uydu Alıcısı+Android box Önerisi
|
Sinyal %90 Kalite %10 Neden
|
Kablosuz Oda termostat bağlantısı
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 123
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.331 (Bu ay: 95)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 11 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası