"SU SEL BASKINI 377₺" BU ARAC ALINIR MI?
|
GOLF 7 vs AVENSİS T27
|
Arkadaşlar merhaba.
Fluence 1.5dci 90hp sahibiyim.
Kış mevsiminde yasadigim koku problemi icin sanayiye gittim. Usta bilgisayar ile partikul jenerasyonu yapti, fakat koku halâ var ilk calistirmada ve isinana kadar falan devam ediyo. Arac calisirken yanina yaklasilmiyo goz yasartiyo, geniz yakıyo bahsettigim koku. Partikul temizliginden sonra bi nebze olsun duzeldi ama halâ devam ediyo. Egr temizligi, bogaz temizligi yapıldı. Ustaya tekrar gittigimde, motorun saat gibi, enjektorlerinde vs sorun yok, aracta duman yok istedigin ustaya goster harici birsey soylemezler, dizel araclarda normal bu dedi. Istersen enjektor temizleyici kullan dedi ama ben bu tarz katkilara sicak bakmadigimdan kullanmak istemedim. 2015 model dizel Cr-v ile aynı garajda duruyo aracim, ben calistirip hareket etmeden 30sn falan garajda bekledigimde garaja girilmiyo kokudan. Ama bahsettigim Cr-v garajda 5 dkda calissa rahatsiz etmiyo. Yakıtları dahi aynı istasyondan alınıyor.
Periyodik bakimi bu sene yaptirdim gecen kis bu kadar rahatsiz etmiyordu sanki bu koku, ya da ben cok dikkat etmeye basladigim icin bu sene daha cok geliyo. Bakimi 2 bin km once Bosch car'da yapildi. Krafvoll Dpf'li yag kullanildi. Yakiti surekli Shell'den aliyorum. Dizel motorda bu durumun normal oldugunu soyleyenler var ama icim rahat etmedi. Bu sorunu yasayan ve cozume kavusturan var mi?
AMERIKAN PARK UYUMLU AMPUL
Amerikan park bulunan aracima sinyal ampulu alacagim. Fakat daha önce aldiklarim gibi renginin solmasini istemiyorum. Koyu turuncu (kirmiziya yakin tonda) ve solmayacak ampul önerirmisiniz? Boyalı ürünlerde, boya far icine akma yapabiliyormus. Boyle bir problemle karsilasan var mi?
Wifi'li Uydu Alıcısı Önerisi
Arkadaşlar merhaba, daha önce açılmış konu varmı yokmu goremedim.
Daha once 3/4 tane uydu alicisini yanlis yazilim guncelleme sebebi ile calismaz hale getirdim. Ozellikle Youtube'a girmekte problem yaratmayan uydu alicisi önerirmisiniz?
Havali Tabanca Önerisi
|
Meslek: Esnaf
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 26
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 25.750 (Bu ay: 1.851)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası