Şimdi Ara

GOLF 7 vs AVENSİS T27

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    "2013 2014 model 1.6tdi Golf Midline Plus" ya da
    "2013 2014 model 1.6 lpg Avensis Elegant Extra"
    Almayı dusunuyorum. Iki aracida kullananlar arti eksi yonleriyle kiyaslayabilirler mi?
    Birbiriyle cok farkli araclar ama 150000₺ civari bütcem var. Birisi piyasasi olmayan full paket d segment bir arac digeri daha hizli piyasaya sahip daha kaliteli malzemeli hb c segment. Kronik sorunlari, konforu vs hakkinda kullanan arkadaslar bilgilendirirlerse cok sevinirim. Üçüncü secenegimde otomatik olmasi sebebiyle makyajli kasa elegance paket fd6 civic dusunuyorum ama onceligim golf ve avensis daha modelli olmasi sebebiyle.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bu arkadaşın her dediği şeyin zıttına inanabilirsiniz. Forumun bir numaralı trolüdür. Adından, profil resminden, mesajlarından ne olduğu belli oluyor. Forumun kalitesini iki tık aşağı çekiyor tek başına. Utanmadan, sıkılmadan, arlanmadan aynı mesajları atıp duruyor. Kaale alınacak biri değil.

• 150 bine golf 6 bile zor bulunuyor iken golf 7 zor bulunur. Avensis motor olarak çok zayıf. Ben fd6 alırdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SHIHAD kullanıcısına yanıt
    2 parca boyali 3 bin hasar kayitli 1.6tdi midline plus paket arac buldum.

• İkisi arasında tabii ki avensis alınır. Donanımsız, c segment golfle kıyaslanmaz bile. Lpg yerine benzinli avensis alırdım ben olsam. Yakıttan çok dert edersem lpg kendim taktırırım.

• commandx C kullanıcısına yanıt
    Malesef lpgsiz arac cok fazla yok ilanlarda..

• O kasa avensis yakın bir arkadaşımda vardı. Benzini içer, ya tüplü binilir ya da binilmez.

Ayrıca koltuk ergonomisi konusunda başarısız bir model çünkü arkadaşım uzun seyahatlerde epey rahatsız olduğunu söylüyordu.

Arka stopunu kırmıştı uzun bir süre bulamadığı, bulduğuda fahiş fiyatlı olduğu için kırık stopla dolandı.

En son satmaya niyet edince gelen bir kaç kişi corolla diye gelmiş. Satarken epey zorlanmıştı.

Zaten fiyatlar her şeyi açıklıyor Polo fiyatına Passat B7’ye rakip bir araçtır Avensis.

Golf 7 o fiyatlara çok zor. Golf segment referanslarını belirleyen lider bir model. Bu fiyatlara Golf 6 daha yakın gibi. Golf 6’ya bugünün yeni çıkan çoğu C segmentleri bile kalitede, fonksiyonellikte, işlevsellikte ve konforda erişemez.

7 varsa da 7 haliyle kat ve kat daha iyi. Golf en baz yani boş olarak tabir edilen donanım seviyesiyle bile premium denilen mercedes, bmw ve audiyi dize getiriyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• daswagen kullanıcısına yanıt
    Bu tarz bilgilere ihtiyacim var avensis konusunda, tesekkur ederim.

Ilan aciklamasi dogru ise iki parca boyali 2013 model 1.6tdi midline plus modeli var 164binde 2000 civari hasar kaydi var. Satilmaz ise onumuzdeki hafta ici gitmeyi dusunuyorum avensis fikrini aklimdan tamamen cikardigimda..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • okankucukk kullanıcısına yanıt

Bu arkadaşın her dediği şeyin zıttına inanabilirsiniz. Forumun bir numaralı trolüdür. Adından, profil resminden, mesajlarından ne olduğu belli oluyor. Forumun kalitesini iki tık aşağı çekiyor tek başına. Utanmadan, sıkılmadan, arlanmadan aynı mesajları atıp duruyor. Kaale alınacak biri değil.

• commandx C kullanıcısına yanıt
    Hele hele…

Beni yağmur sensörü çalışmayınca kabahati buluta bulan fanboylarla karıştırdın herhalde.

Haddini bil. Profil resmimde ki adamı sevmiyor olabilirsin, siyasi saiklerle önyargılı bir düşüncen varsa onu kendine sakla.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • okankucukk kullanıcısına yanıt

Merhabalar,

commandx e katılıyorum, bence de diğer arkadaş aklınca dalga geçiyor. Donanım konusunda, en baz modeli premium sınıfı dize getiren araçta far sensörü yok, klima ise manuel. Dijital olmayan klima, insanı hasta edebilecek temel sebep oluyor. Gerçek kullanıcıların yorumlarını dikkate alarak tercihte bulunmanız sizin lehinize olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.