Forza horizon 4 Unknow hard error hatası
|
Forza Horizon 4. Unknow Hard Error Hatası
|
Gtx 1660s hızlı ısı yükselişi
|
Ekran kartı sıcaklığı kısa sürede yükseldi
|
Bu Müziğin Türü Nedir?
Arkadaşlar bir süredir bu tarz müzikler dinliyorum fakat türünü bilmiyorum bilen varsa yazabilir mi? Teşekkürler
cb125r ile başlamak doğrumu ?
Arkadaşlar merhaba şuanki yaşım 15 gelecek sene a1 ehliyeti alıcam inşallah hiç motor deneyimim olmadı cbr 125 istiyordum vazgeçtim niye dicekseniz büyük aga :d yolda gördüm kasasımı büyük bilemem ama çok geniş geldi arkadaşım cb125r ı gösterdi tipide hoşuma gitti baya 2-3k daha fazla 2.el şuanki piyasası grenajıda az ön grenaj küçük birşey sizce bu motorla başlasam bi sorun olurmu ? birde ktm duke 125 düşünüyordum tavsiye verirmisiniz ( bu arada ybr ile başlama olayını söylemeyin lütfen o tip motorlardan nefret ediyorum bilmiyorum ama gerçekten hiç sevmiyorum böyle tipi güzel en fazla temix bulabilceğim fiyatı 25 in üstü olmayan motor önerirseniz sevinirim teşekkürler..
arkadaşlar photoshop da neon efekti yapmak için video izliyodum adamın her yaptığını yaptım ama brush tool silmem gereken yerleri silmiyor neden bilen varmı ? bi ara düzelmişti ama dün tekrar silmemeye başladı
black clover tarzı anime önerisi
agalarım bi anime arıyorum black clover gibi önceden güçsüz olup sonra herkesi şaşırtan gibi animeleri seviyorum shingeki no kiyojin gibide olur yani önceden güçsüz olup sonra yargı dağıtan herkesi şaşırtan anime önerirmisiniz ? yeni olursa sevinirim çizimi vs. 1990 lı animeleri yazmazsanız sevinirim .d
Meslek: kara
İlgi Alanları: kara
kara |
kara |
kara |
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 12 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 20
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 2.329 (Bu ay: 33)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Dahili Bileşenler