Şimdi Ara

cb125r ile başlamak doğrumu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba şuanki yaşım 15 gelecek sene a1 ehliyeti alıcam inşallah hiç motor deneyimim olmadı cbr 125 istiyordum vazgeçtim niye dicekseniz büyük aga :d yolda gördüm kasasımı büyük bilemem ama çok geniş geldi arkadaşım cb125r ı gösterdi tipide hoşuma gitti baya 2-3k daha fazla 2.el şuanki piyasası grenajıda az ön grenaj küçük birşey sizce bu motorla başlasam bi sorun olurmu ? birde ktm duke 125 düşünüyordum tavsiye verirmisiniz ( bu arada ybr ile başlama olayını söylemeyin lütfen o tip motorlardan nefret ediyorum bilmiyorum ama gerçekten hiç sevmiyorum böyle tipi güzel en fazla temix bulabilceğim fiyatı 25 in üstü olmayan motor önerirseniz sevinirim teşekkürler..

• Benden sana tavsiye alıp almamak sana kalmış. Git 50cc lik bir motosiklet al hiç uğraşma hem vergisi yok hem yakıtı çok az hem de düşeceksin bisiklet niyetine bin. Yaşın genç yani düşmeyi geçtim keşke ölseydim demeni istemem. Yaşın büyük olsa biraz 250 al en azından farkındalığın olur hem de kendini dizginleyebilirsin

• Norveckırfaresi kullanıcısına yanıt

kanka doğruda ben okula gidip gelicem 10km en az yol var 2 otobüsle gidip geliyorum gelecek senede aynı olucak servis de pahalı gerçekten 250 mi ne istiyolar hem motorada ilgim var ailemde beni biliyor hız tutkunu olmadıgımı ama 50cc likle okula gidemem gidemem dediğim hız olarak çok yavaş kalır birde okul tepede yokuş var yani ö

• Dediğim motorlarla iki kişi sorunsuz gezen arkadaşlarım var. Varsa etrafında dene derim

• Alıntı

metni:
    yaşım 15
  • Hiç motosiklet deneyimin yoksa cbr ile başlama, supersport olduğu için söylüyorum 50 cc’lik motor istemiyorsan en azından suzuki gn125 tarzı bi motorla öğren düş kalk illa ki çevrende bu tarz motoru olan biri vardır sinek motor olsa dahi bir kere hissiyatını tat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.