< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Gtx 1660s hızlı ısı yükselişi
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Msi afterburner indirip fanları elle 60 a çekip deneyin yine 10 dk sonunda 80'leri geçmezse kartta sorun yok geçerse zamanınız varsa garantiye yollayın yoksa içini açıp kendiniz temizleyip macun değiştirin.
-
Bugün bilgisayarı işlemci macunu için götürdüm ekran kartı macununuda değiştirmelerini söyledim ama kartın içi tozluysa o sıcklığı etkiler mi? Temizlerlermi içinide? Söylemeyi unuttum çünkü
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ekran kartını dikey veya yatay takmanız bile ısıyı etkiliyor pis olması da ısıyı etkiler tabii ki.
-
Umarım temizlerler içinide ozaman
Nereye götürdünüz acaba? Eğer sokak arasındaki bilgisayarcı falansa kaliteli macun kullanmayabilirler eskisinden bile kötü olarak geri gelebilir.
-
Yok çarşıda büyük bilinen bir yer. Öncedende oraya götürmüştüm. Arkadaşlarımda oraya götürüyor
Youtube'da ensabilgisayar var belki bilirsiniz, adamın binlerce takipçisi var. Tek sürümde bir lira bile maliyeti olmayan çinlilerin ürettikleri en dandik ürünü sürüp geçiyor üstelik o macun 30 derece kötü performans veren termal macun demeye bin şahit gereken bir ürün. Kısacası göz önündeki bile böyle davranıyorken bu kartlara sizin görmediğiniz kim bilir ne kullanıyor. Üstelik bu eksene giden kartların biri termal macun değiştirirken kartın pcb'si zarar görmüş bir karttı, adam daha kötü macun sürerek kartı teslim ediyor utanmadan. E bu adam yine macun değiştirmek istemeyecek mi senin boktan macunun yüzünden ?
Yorum atınca da bu macun iyi diye iddia ediyor bir de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vjdrsjejv -- 4 Ocak 2023; 14:35:52 > -
Çok haklısınız. Zamanım olmadıgı için tamirciye götürdüm zamanım olsa termal macun sipariş edip kendim sürerim ama bir sorun var. İşlemciye sürülen termal macun ile ekran kartının termal macunu aynımı farklımı? Ve ekran kartının termal macununu değiştirmek işlemci kadar basitmi? Ona göre birdahakine kendim değiştiricrm ekran kartınıda..
Macunlar aynı evet, işlemciden daha zor. Youtube'dan bakabilirsiniz kartınıza da bağlı, soğutma bloğu ne kadar büyükse o kadar zor.
Şimdiki kartım 6600 xt red devil, garantisi bitse bile açmaya tedirgin ediyor beni ki ps4 xbox gamepadlerini açıp tamir eden bir "deliyim"
Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim
mining çıkması ürün almışındır. Mining testlerde belli olmayabilir. Ekran kartına yük bindiren oyunlarda ortaya çıkabilir. Bir vidyo vardı orada bunlar dendi. Oyunda bir süre sonra ekran kapanıyordu falan.
-
1 hafta gln god of war oynadım 1 kere bitirdim aralıksız 5 saat oynadım hiç bir sorun yoktu. Testte 66 dereceyi 32dk boyunca geçmedi god of warda da geçmedi 67 dereceyi. Termal macunu değişecek şimdi bakalım eğer yine sorun olursa demekki sıkıntı var..
o oyun ekran kartını mı yiyor yoksa işlemciyi mi ?
-
Bilmiyorum ama fortnite dada sıkıntı yoktu
Driver güncellemesi buna sebep olmuş olabilir. Nvidia kontrol panelinden güç denetimini, performanstan, dengeliye almanızı öneririm. Ayrıca eliniz yatkınsa kartınıza bir miktar undervolt uygulamanızın faydası olacaktır. Hem sıcaklıklar ve elektirik tüketimi düşecek hem de ufak bir miktar fps artışı olacaktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
surda yazdım kullanınız.
3070 Ti Fanlar Yeterince Çalışmıyor | DonanımHaber Forum » Sayfa 3 (donanimhaber.com)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X