AMD Radeon Installer dosyaları
AMD Radeon Installer dosyaları yer kaplıyor silsem bir şey olur mu?
Red Dead Redemption 2 Exited Unexpectedly hatası
Yönetici olarak çalıştırdım ve tam ekran optimizasyonlarını devre dışı bıraktım ama hala bu hatayı alıyorum. Var mıdır çözümü?
En az 20m olan bir telefon kablosu önerir misiniz?(Alt konu bulamadım)
SSD ömrünün hızla düşmesi
9 ayda 13.5 Terabayt okuma, 8 Terabayt yazma ile ömrü %66'ya düşen SSD'nin ömrü bitince ne olacak? Laptop'u garantiye versem bir şey yaparlar mı?
8 ayda SSD'nin sağlamlığı %73 olmuş, okuma 11110 gigabayt olmuş, yazma 6142 gigabayt olmuş. Oyun repackleri mi artırıyor okuma yazmayı? %0 olunca ne olur? Ne kadar gider böyle? Sağlamlığının daha yavaş düşmesi için ne yapmalıyım? (CrystalDiskInfo'dan baktım)
Internet Explorer Dosyası Silinmiyor
Ben bir salaklık yapıp sonra silerim diye internet explorer dosyasını masaüstüne attım. Şimdi de bu hatayı verip silinmiyor. Yardım edin lan kaldı böyle
Laptop Performans Düşüşü
Bilgisayar en başta 10-20 saniyede açılırdı artık 2-3 dakikada açılıyor, 60 fps altına düşmeyen r6s 50-60 arasında dolanıyor, işlemci yük altında 88 dereceye kadar çıkıyor. Ne yapabilirim? Geldiğinden beri kendi termal macunuyla duruyor, hiç içini temizlemedim.(Laptop 7 aylık)
Forza Horizon 4 APU kullanıyor
_Forza Horizon 4'ü grafik ayarlarından yüksek performansa ayarlıyorum oyun yine rx560 yerine vega 8 kullanıyor. Bu oyunun exe si nerede?(crackli olduğu için ve türkçem için kusuruma bakmayın)
Laptop Pil Ömrü
Bir kaç sorum var. Laptopum hep şarjda ve ısınmaması için güç tasarrufu modunda oyun oynuyorum bir şey olur mu?(Normal modda maksimum 85 derece, güç tasarrufu modunda 60-65 derece) Ve fotoğraftaki gibi devem ederse bir şey olur mu?(Laptop 6-7 aylık)
Laptop işlemcisi ısınıyor.
İşlemci boşta 50 derece. Aşırı yükte 85 derece. İşlemci AMD Ryzen 5 3550H. Garantiye versem bunun ısınma sorunu var diye karşılarlar mı? Laptop termal macunla mı gelir? 150 TL'ye kadar fan önerir misiniz?
boş beleş adam |
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 34
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.202 (Bu ay: 30)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware