Şimdi Ara

Laptop Performans Düşüşü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar en başta 10-20 saniyede açılırdı artık 2-3 dakikada açılıyor, 60 fps altına düşmeyen r6s 50-60 arasında dolanıyor, işlemci yük altında 88 dereceye kadar çıkıyor. Ne yapabilirim? Geldiğinden beri kendi termal macunuyla duruyor, hiç içini temizlemedim.(Laptop 7 aylık)

• Notebook soğutucu yoksa ilk etapta alınabilir ve kullanılan yüzey ile arada pay olmasına hep dikkat edin (bu da zaten soğutucu veya destek gibi etmenler ile mümkün). Bunlar çözüm olmuyorsa veya zaten mevcutsa; termal macun da bir seçenektir fakat ''7 ay'' uzun bir süre değil (günlük aktif kullanım saati de önemli tabii).
  • REDSTONE kullanıcısına yanıt
    10 yıllık bir soğutucu var. Az çok iş görüyor. İnternet Türk Telekom olduğu için yeni nesil oyunu yüklemek 3-4 gün sürüyor. Ve arada boş boş çalışıyor.(Son zamanlarda uyku moduna alıyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FmodEX37

10 yıllık bir soğutucu var. Az çok iş görüyor. İnternet Türk Telekom olduğu için yeni nesil oyunu yüklemek 3-4 gün sürüyor. Ve arada boş boş çalışıyor.(Son zamanlarda uyku moduna alıyorum)
    Sıfır aldınız diye düşünüyorum? Yüksek sıcaklık ve sorunları sebebiyle garantiye başvurabilirsiniz (termal olayına kendiniz girmek istemiyorsanız, garanti de bozulabilir). Fakat bahsettiğiniz kullanım tarzı termal macun kurutacak bir tarz değil. Bundan dolayı ve havaların sıcak olduğunu da baz aldığımız zaman normal olarak da addedilebilir.
  • REDSTONE kullanıcısına yanıt
    Evet sıfır aldım. Garantisinin 1.5 yılı hala duruyor. Eğer dediğiniz gibiyse 4-5 ay sonra veririm garantiye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FmodEX37

Evet sıfır aldım. Garantisinin 1.5 yılı hala duruyor. Eğer dediğiniz gibiyse 4-5 ay sonra veririm garantiye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Performans Düsuklüğü
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.